anksiyate ve panik atağı olan hamileler

selamün aleyküm arkadaslar bende panık atak ve korku durumu var 2 yıllık evliyim ama korkuyorum cesaret bile edemiyorum doktorda beklerken birsey olacak toplulukta birsey olucak diye endişe yapıp duruyorum bnm durumumda olan ve yapaılabilecek önerileriniz varmı ilacı yeni bıraktım yaklasık 3 yıldır ilaç aldım :KK43:

Merhaba kızlar, nasıl geçecek ne yapacağım derken hamileliğim baya zaman oldu inşallah yakında bebeğimize kavuşacağız. Bu sıralar biraz kötü olsam da endişendiğim kadar zor geçmedi. Genelde yanlız dışarı çıkmadım zaten kaygım o kadar çokken hamile iken ikiye katlandı kendimi zorlamadım tek güvensiz hissettiğim şeyleri yapmadım. Sonra kendini bebeğimin hazırlığına verdim odasının süsünden dikişine kadar kendim yaptım vaktimi bebeğimle geçirdim. Hem hobi hemde bebeğim için birşeyler yapmak iyi geldi. Hala uğraşıyorum para karşılığı olacak herşeyini kendim yapıyorum. Denemenizi tavsiye ederim.:anneadayı:

Canım Merhaba doktorun hangi ilacı verdi sana çok geçmiş olsun bebeğim için demişsin yanlış düşünüyorsun bebeğin için kullanmalısın bu zamana kadar ilaçsız gelmen çok güzel ama ilerlemiş kötü olan o ama panik yapmak yok ben genel anestezi oldum bu rahatsızlığımdan ötürü spinal Sezeryan olmadım genel anesteziye girmeden de bana narkotik ilaç verdiler sanırım xanaxtı o sonra doğuma alına na kadar rahattım doğum hazırlığında yine olmaya başladı ama genel anesteziyi verirken kendimi kaybettim sonra çok büyük bir acıyla uyandım o sancılar ağrılar çok kötü keşke normal doğum yapabilsek daha yeni ayağa kalkabildim 32 gün oldu ama gel bana sor uykusuzlukta tetikliyor karar verdim psikiyatriste gittim bana ilaç verdi ama süte geçer emzirmeyi bırak dedi yapamadım şuan da da kötüyüm Allah sonumuzu Hayır etsin hergün atak geçirmekten bıktım

Canım Merhaba doktorun hangi ilacı verdi sana çok geçmiş olsun bebeğim için demişsin yanlış düşünüyorsun bebeğin için kullanmalısın bu zamana kadar ilaçsız gelmen çok güzel ama ilerlemiş kötü olan o ama panik yapmak yok ben genel anestezi oldum bu rahatsızlığımdan ötürü spinal Sezeryan olmadım genel anesteziye girmeden de bana narkotik ilaç verdiler sanırım xanaxtı o sonra doğuma alına na kadar rahattım doğum hazırlığında yine olmaya başladı ama genel anesteziyi verirken kendimi kaybettim sonra çok büyük bir acıyla uyandım o sancılar ağrılar çok kötü keşke normal doğum yapabilsek daha yeni ayağa kalkabildim 32 gün oldu ama gel bana sor uykusuzlukta tetikliyor karar verdim psikiyatriste gittim bana ilaç verdi ama süte geçer emzirmeyi bırak dedi yapamadım şuan da da kötüyüm Allah sonumuzu Hayır etsin hergün atak geçirmekten bıktım
Canim Rabbim sana sifa versin insallah
Ben de sulinex xr 150 mg kullaniyorum sekizinci aydayim su an ama bir bucuk yil oldu evlwneli arkadslarin hep bebekleri var ben de anne olmak istiyorum artik cok uzuluyorum:KK43:

bende 3 buçuk ay oldu evleneli ama panik atağım keşke şu hastalık geçse de hamile kalabilsem :KK43:

ilk 3 ay ilaç kullanılmıyomuş yasakmış.dr bana en az bi yıl çocuk düşünme sakın dedi :KK43: benim durumum baya ağır maalesef dışarı tek başıma çıkamıyorum bile :KK43:

ilk 3 ay ilaç kullanılmıyomuş yasakmış.dr bana en az bi yıl çocuk düşünme sakın dedi :KK43: benim durumum baya ağır maalesef dışarı tek başıma çıkamıyorum bile :KK43:
Allah yardimcin olsun canim benimde pabik atak anksiyete oldugununbulamadilar iki ay doktor doktor gezdik ve tabi ilerledi bir ay hastanede kasldim ama simdi daha iyiyim sukur bende yalniz yatamiyordum canim daha yeni yeni yatiyorum:KK43:

amin inş cnm herkesin..ya bide 3 buçuk ay sonra atanma durumum var ama ben dışarı çıkamıyorum napçam bilmiorum :KK43: bioenerji uzmanından seans alıyorum ordaki herkes şifa buldu benim 4 seans oldu çok bişi değişmedi :KK43:

Himm Allah acil sifa versin canim baska seylerle ilgilen canim orgu or nette takil resim yap su boyama kitaplarindan al ben aldim gercekten cokbkafa dagitiyor

amin cnm inş herkese.öle kafa dağıtmaya çalışıyorum yoksa daha kötü oluyorum

Arkadaşlar hamileyken psikiyatri ilaçları sıkıntı oluyor miyde hashaslaştığı için benimde başıma geldi iyi hissettim hamile kaldım ama da kötü oldum hamileyken 5. Ayında dra gittim bi ilaç başladı daha önce kullandığım bi ilaç dı ama hamileyken içemedim miyde bulantısı yaptı 3 gün aç susuz yattım sonra bıraktım bilginiz olsun miyde probleminiz varsa en düşük dozdan başlayın duada dra danışın Allah şifa versin inşallah hepimizde

zaten bu hastalıkla hamile kalmak cesaret istiyo tabiki elimizde değil bu Rabbim verdikten sonra yapçak bişey yok.dr bana tamamen iyileşmeden hamile kalma dedi ama hamilelikte bu hastalığın tekrar olduğunu duydum çoğu kişide.hayırlısıyla sağlıkla olur inş bebişlerimiz

zaten bu hastalıkla hamile kalmak cesaret istiyo tabiki elimizde değil bu Rabbim verdikten sonra yapçak bişey yok.dr bana tamamen iyileşmeden hamile kalma dedi ama hamilelikte bu hastalığın tekrar olduğunu duydum çoğu kişide.hayırlısıyla sağlıkla olur inş bebişlerimiz
Evet tekrarlıyor. Hatta daha uzun ve daha şiddetli oluyor

bende hamileyim.. hem panik atak hemde anksiyete hastalığım var..6-7 aydır gayet iyiydim ama artık ataklarım tekrarladı. ilaçta kullanamıyorum ne yapacağım bilmiyorum :KK43:

X