• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anksiyate ve panik atağı olan hamileler

merhaba bende gebelik için ilacı bırakalı birbucuk ay oldu azar azar bıraktım ama ataklarım yogunlastı işe zor gidiyorum mide bulantısı durmadan kusucam diye korku gelio olur olmaz yerde ögürüp duruyorum arada huzursuzluk gelio geldiginde ben basaramıcam ilaca cok ihityacım var nesem kalmadı anladım ki ilacsız yapamıcam 2 yıllık evliyim eşim ve ailesi cok istiyor cocuk tabi bende ama bu korku yüzünden etrafımdaki insanlardan kacıyorum bulantılarım yüzünden varmıdır ilaç içipte gebelik 3 ay sonra dio doktorlar ama ben üçay dayanamıcak gibiyim cokda istiyom korkularım olmadan bebegime kavusmayı :KK43: lütfen cok daraldım
bunları yazıktan sonra nasıl çözüm buldun merak ettim..şu an ben aynı durumdayım..hamile kaldın mı??? ilaç kullandın mı ilk üç ayda??

merhaba bende gebelik için ilacı bırakalı birbucuk ay oldu azar azar bıraktım ama ataklarım yogunlastı işe zor gidiyorum mide bulantısı durmadan kusucam diye korku gelio olur olmaz yerde ögürüp duruyorum arada huzursuzluk gelio geldiginde ben basaramıcam ilaca cok ihityacım var nesem kalmadı anladım ki ilacsız yapamıcam 2 yıllık evliyim eşim ve ailesi cok istiyor cocuk tabi bende ama bu korku yüzünden etrafımdaki insanlardan kacıyorum bulantılarım yüzünden varmıdır ilaç içipte gebelik 3 ay sonra dio doktorlar ama ben üçay dayanamıcak gibiyim cokda istiyom korkularım olmadan bebegime kavusmayı :KK43: lütfen cok daraldım
bunları yazıktan sonra nasıl çözüm buldun merak ettim..şu an ben aynı durumdayım..hamile kaldın mı??? ilaç kullandın mı ilk üç ayda??

herkese selam
tam 15 yıldır ilaç kullanıyorum
malesef bende de panık atak ve depresyon rahatsızlıgı var
2000 yılında hiç ummadıgım bır anda ortaya cıktı ve birdaha da beni hiç terk etmedi.

2 yıla yakın zamandır evliyim. bebek çok istiyorum ancak ben de cesaret edemıyorum
evlendıgım sene cesaret edıp ilacımı azaltarak bıraktım , hayatımda ılk defa 6 ay ılacsız yasadım ve buna resmen ınanamadım.
hersey o kadar güzeldi ki, kendimi cok mutlu ve sağlıklı hıssedıyordum ; ancak 6 aydan snr beni öyle bir vurdu ki ilaçsızlık , hayatımda hıc olmadıgım kadar kötü oldum ve 2 haftada 10 kılo verdım , işe gidemedim . bu hastalıgın tum belıurtılerı aynı anda yasamımın merkezıne geldı ve yenıden ılaca basladım.

o kadar cok bebek ıstıyorum kı; ama ılacsız nasıl olacak bılemıyorum.
ılacı 2 gun içmesem vucudum hemen tepkı verıyor ve ıcme ıhtıyacı duyuyorum
denemediğim yol, gitmediğim dri kişisel gelişim uzmanı, psikolog,psikiyatr vs kalmadı..

benım de merak ettiğim şey, hamılelıkte bu tarz ılacları kullananlar var mı?
çevremın baskısından bıktım , bebek ne zaman bebek ne zaman , kimse halden anlamıyor,ben de cok ıstıyorum ama hep uygun zamanı kollamak ıstıyorum,
bir yandan da diyorum ki,15 yıldır bu hastalgın içindeyım ve uygun zaman yok, sadece zaman akıp gıdıyor ve yasımk ılerlıyor
35 yasındayım suanda :KK43:
bu yazdılarının aynısı benim şu anda:(( nasıl oldun?? hamile kaldın mı?? çok merak ettim..gebelikte ilaç aldın mı

bu yazdılarının aynısı benim şu anda:KK43:( nasıl oldun?? hamile kaldın mı?? çok merak ettim..gebelikte ilaç aldın mı
Yok canım kalmadim
Hiç korunmadk eşimle ama eşimde sperm hareket azlıgı cıktıgı için tedavi olmamız gerekiyor
2 yıl evvel yazmısım bu yazıyı:)
İlacı bıraktım tam 1 yıl oldu
Çok zorlanarak bıraktım
Allah allaha hep dua ettim oruclu iken bol bol
Allah dualarımı kabul etti
Şükürler olsun
16 sene üzerine ilacı bırakabildim.
İyi misin dersen cok da iyi değilim
Bastırmaya calısıyorum sadece
Kendi kendimi telkın ediyorum
Bebek için de mart ayında dr a gideceğiz
Ben ilac kullanırken dr hamılelıkte de kullanılan antidepresanlar var derdi.
Hersey olacgına varır canım
Üzme kendini
İnsallah allah sana da nasip eder iyi hayırlı sağlıklı bir evlat

Yok canım kalmadim
Hiç korunmadk eşimle ama eşimde sperm hareket azlıgı cıktıgı için tedavi olmamız gerekiyor
2 yıl evvel yazmısım bu yazıyı:)
İlacı bıraktım tam 1 yıl oldu
Çok zorlanarak bıraktım
Allah allaha hep dua ettim oruclu iken bol bol
Allah dualarımı kabul etti
Şükürler olsun
16 sene üzerine ilacı bırakabildim.
İyi misin dersen cok da iyi değilim
Bastırmaya calısıyorum sadece
Kendi kendimi telkın ediyorum
Bebek için de mart ayında dr a gideceğiz
Ben ilac kullanırken dr hamılelıkte de kullanılan antidepresanlar var derdi.
Hersey olacgına varır canım
Üzme kendini
İnsallah allah sana da nasip eder iyi hayırlı sağlıklı bir evlat
Cok tsk ederim..eee iyi degılsen neden ilac ıcmemekte direniyosun? Cektıgını bır sen bılırsın..sıkma öle kendini iyi hissetmiyosan baslasınlar bi ilac..allah senınde yardımcın olsun inş istediğin gibi olur hersey

Cok tsk ederim..eee iyi degılsen neden ilac ıcmemekte direniyosun? Cektıgını bır sen bılırsın..sıkma öle kendini iyi hissetmiyosan baslasınlar bi ilac..allah senınde yardımcın olsun inş istediğin gibi olur hersey
Yok yok öle kötü değilim :)
Bebek için tedaviye baslayacagız
O yuzden baslamak istemiyorum

Bende de 6 yıldır var bu illet... Tedavimin bitmesine 1 ay kala gebe oldugumu ogrendim. Bende tansiyon fobisi var yukseldi yükselecek korkusu yaşıyorum devamli.. Ama gebeligimde hep düşüktü dolaysıyla cok rahattim hic atak yasamadim desem yeridir. Ama dogumun 5.günü hafif yukselmeyle nüksetti ve 3 aydir bi iyi bi kötü mahvetti beni! Doktorlara gidiyorum hasta diilsin diyorlar ama yok ikna olamıyorum. En son bi doktor vasoxen baslatti bana,anksiyete pa yukseltiyor çünkü... Emziriyorum ve ilaci her kukkandigimda ağlıyorum. Allah büyük.. Tamamen iyilesen va rmi acaba merak ediyorum sadece? Yoksa ömrüm böyle mi gececek?

Merhaba kızlar vende 31.haftalık hamileyim şimdiye kadar ilaçsız idare ettim ama doğum yaklaştıkça korkularım arttı we ilaçsız nasıl dayanabileceğimi bilemiyorum ama gittiğim pskiyatristlerde ilaç kullanmaya izin wermiyorlar zaten sizler neler yapıyorsunuz

Back