- 18 Kasım 2015
- 13.532
- 16.961
- 35
- Konu Sahibi nehirdemirnehir
Evet cnn 4 aylık evliyim şu hastalığım geçse bebek istiyorum nasıl bu kur cn m bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım valla benimde 3.5 aylık evliliğin canım valla geçmesini beklerse insan çok bekliyor canım ben nerden baksan 10 senedir çekiyorum bu hastalığı annemdede vardı. Tatlım anlattım yukarda ibrahim Saraçoğlu anlatmıştı onda bi ara yaşamış. Günlük taze hazırla canım. Yukarıda oku istersenEvet cnn 4 aylık evliyim şu hastalığım geçse bebek istiyorum nasıl bu kur cn m bu
. Tarif : 5 6 yaprak ıspanak 8 10 dal maydonoz iki bardak kaynamış suya atıp üç dk haşlıyorsun. Sonra bi bardak içiyorsun akşamda aynısını ama tereyle olanı yapıyorsun. Ilıyınca içiyorsunEvet cnn 4 aylık evliyim şu hastalığım geçse bebek istiyorum nasıl bu kur cn m bu
Ben çıkıyorum bende de çıldırma korkusu başladı saçma ama arabaların hızlı gitmesi falan etkiliyor beni ya. Bu yaz iyiydim uçağa bile bindim şimdi halime şaşıyorum bazen oh duzeldim diyosun ama tekrarlıyor. Neye canı sıkılırsa insanın içine atarsa patlak veriyor. Çalışmıyor musun canımTamam cnm tsk ederim denicem.Bende tek basima disari çıkma korkusu var yenmeye çalışıyorum yensen olabilir aslında.Bende 7 8 yıldır yaşıyorum ama 2 yıldır baya siddetlendi
Rica ederim canım şifa olsun. Sabah eşimi gönderirken yapıyorum sekiz gibi içiyorum akşamda beş altıyı buluyor. Nettende araştırabilirsin. Hamileler kullanabiliyor diye bunu içiyorum başka çare bulamadım şuanTamam cnm tsk ederim denicem.Bende tek basima disari çıkma korkusu var yenmeye çalışıyorum yensen olabilir aslında.Bende 7 8 yıldır yaşıyorum ama 2 yıldır baya siddetlendi
inşallah canım bişeylerle uğraşmak iyi gelir.3 ay sonra inşallah öğretmen olarak atanicam cnm o zaman biraz daha rahatladım sanırım bireylerle ugrasinca yani önce toparlanmam lazim
Cnm bana da yollar misin duayicanım bende çektim okulda konferans salonuna giremezdim. şimdiler de de sinemaya gidemiyorum daral geliyor gibi oluyor ben yolluyum duayı da sana canım atak geldiğinde oku rahat edersin.
İLAÇ ALIYOR MUSUNBu dua yı her zaman mi okuyacağı ole dardayim ki nasıl bir illet çokiistediğim bebek yapmaktan bile korkuyorum
cnm yazdım ikinci olan ordan telefonuna kaydedebilirsin. sıkıntın oldukça okuCnm bana da yollar misin duayi
rica ederim bende zorlanıyorum hala o yüzden burda destek olmak da iyi gelir. şifa olsun inşaAllahSagolasin Rabbimin izniyle insallah şia buluruz
Canım gebelikte maydanoz sakıncalı olabilir dikkatli olunEvlimisin canım bende paxil kullanıyordum ama hamile kaldığım için malesef kullanamıyorum çok tetikteyim bu aralar ya ıspanak kürü deniyorum olmazsa doktordan ilaç isteyeceğim çok zor bi durum