ANKET !!! İKİNCİ ÜNİV. (AÖF ) kapsamında sizce hangi bölüm daha iyi ?

İKİNCİ ÜNİV. (AÖF) kapsamında size hangi bölüm iyi ?

• Sosyal Hizmetler (Önlisans)

OY: 2 8,7%
  • Adalet (Önlisans)

OY: 5 21,7%
  • Sosyoloji (Lisans)

OY: 4 17,4%
  • Sosyal Hizmetler (Lisans)

OY: 12 52,2%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
En iyisi ygs ye hazırlanıp Aöf Lisans Sosyal Hizmetleri seçeyim. 2014 ygs de 313 almıştım. Biraz daha zorlarsam olur diye düşünüyorum.

En iyisi ygs ye hazırlanıp Aöf Lisans Sosyal Hizmetleri seçeyim. 2014 ygs de 313 almıştım. Biraz daha zorlarsam olur diye düşünüyorum.
Erzurum Atatürk Üniversitesi harcı yüksek 1.dönem 950. 2.donem 950.
Anadolu henüz bilmiyorum ama 225 olur diyorlar en iyisi anadolu o zaman.
Ygs girseniz yeter acikogretim icin lys girmeye gerek yok .

ben bu yıl sosyolojiye kayıt yaptırıyorum ama daha iyi diye değil çok istekli olarak hatta ilerletip bu alanda akademik çalışmalar yapmak var planlarımda

Erzurum Atatürk Üniversitesi harcı yüksek 1.dönem 950. 2.donem 950.
Anadolu henüz bilmiyorum ama 225 olur diyorlar en iyisi anadolu o zaman.
Ygs girseniz yeter acikogretim icin lys girmeye gerek yok .
sayfanın birinde gördüm şu yazı yazıyordu inş. doğrudur. ' Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünün şu an belirlenen özel bir harç ücreti bulunmamaktadır. Dolayısıyla Atatürk Üniversitesi AÖF gibi yüksek bir harç ücreti bulunmamaktadır. '

ben bu yıl sosyolojiye kayıt yaptırıyorum ama daha iyi diye değil çok istekli olarak hatta ilerletip bu alanda akademik çalışmalar yapmak var planlarımda
en çok istediğim bölüm Lisans Sosyal hizmetlerdi daha sonra da Sosyoloji. Bu arada başarılar iş. hedeflerinize ulaşırsınız.

Yarın belli olur. Açıköğretim ygs kayıtları yarın başlıyor. Tercih verip yerlesenler yarın sistem de ön kayıt esnasinda görür. Ama fazla yüksek olmaz diyorlar.

Acikogretimin sosyal hizmetlerbölümü sadece onlisans deglmiydi lisans bölümü yeni mi açıldı yoksa ben mi bilmiyodum

Acikogretimin sosyal hizmetlerbölümü sadece onlisans deglmiydi lisans bölümü yeni mi açıldı yoksa ben mi bilmiyodum
Erzurum da vardı zaten.
Anadolu Üniversitesi bu yıl açıldı. Ilk yıl taban puanı 353.

eşim 340 puanla bu sene atatürk sosyal hizmete (lisans) yerleşti. iyi oldu bence ilerisinin daha parlak olduğunu düşünüyorum

paran varsa sosyal hizmetler lisans oku.
Sosyal hizmet lisans ygs ile alıyor. 2.üniversite kapsamında almiyor.Erzurum'da harç pahalı gerçekten anadolu üniversitesi lisans 225 diyorlar onunda puanı yüksek Erzurum'a göre.

Acikcasi bendw ayni dertten muzdaribim. Param olsaydi ataaof den okurdum. Ya da 2 yil anadolu aofden oku dgs yap. Hem vakitte kaybetmezsin.

Himm bilmiyordum. Ygs ile mi aliyor? 2. Unv, kapsamina girmiyor sanirim.
2.üniversite kapsamında yok.
YGS ole aldı bu yıl ilk kez.
Seneye dikey geçiş ilede alır.
Ya 2 yıllık okuyup 2 yıl bitince dikey geçiş sınavına girip 3.sınıftan tercih edersiniz.
Ben işletme.

Hmm pazartesi son gün sanırım kayıt için kara verebildin mi? Ben ilahiyata yazuldım ama tereddütteyim henüz bürodan kayıt yaptırmadım. Bölüm değiştirenilir miyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…