- 31 Aralık 2014
- 87
- 40
- Konu Sahibi gamzelim__
En iyisi ygs ye hazırlanıp Aöf Lisans Sosyal Hizmetleri seçeyim. 2014 ygs de 313 almıştım. Biraz daha zorlarsam olur diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erzurum Atatürk Üniversitesi harcı yüksek 1.dönem 950. 2.donem 950.En iyisi ygs ye hazırlanıp Aöf Lisans Sosyal Hizmetleri seçeyim. 2014 ygs de 313 almıştım. Biraz daha zorlarsam olur diye düşünüyorum.
sayfanın birinde gördüm şu yazı yazıyordu inş. doğrudur. ' Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünün şu an belirlenen özel bir harç ücreti bulunmamaktadır. Dolayısıyla Atatürk Üniversitesi AÖF gibi yüksek bir harç ücreti bulunmamaktadır. 'Erzurum Atatürk Üniversitesi harcı yüksek 1.dönem 950. 2.donem 950.
Anadolu henüz bilmiyorum ama 225 olur diyorlar en iyisi anadolu o zaman.
Ygs girseniz yeter acikogretim icin lys girmeye gerek yok .
en çok istediğim bölüm Lisans Sosyal hizmetlerdi daha sonra da Sosyoloji. Bu arada başarılar iş. hedeflerinize ulaşırsınız.ben bu yıl sosyolojiye kayıt yaptırıyorum ama daha iyi diye değil çok istekli olarak hatta ilerletip bu alanda akademik çalışmalar yapmak var planlarımda
Yarın belli olur. Açıköğretim ygs kayıtları yarın başlıyor. Tercih verip yerlesenler yarın sistem de ön kayıt esnasinda görür. Ama fazla yüksek olmaz diyorlar.sayfanın birinde gördüm şu yazı yazıyordu inş. doğrudur. ' Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünün şu an belirlenen özel bir harç ücreti bulunmamaktadır. Dolayısıyla Atatürk Üniversitesi AÖF gibi yüksek bir harç ücreti bulunmamaktadır. '
Erzurum da vardı zaten.Acikogretimin sosyal hizmetlerbölümü sadece onlisans deglmiydi lisans bölümü yeni mi açıldı yoksa ben mi bilmiyodum
Sosyal hizmet lisans ygs ile alıyor. 2.üniversite kapsamında almiyor.Erzurum'da harç pahalı gerçekten anadolu üniversitesi lisans 225 diyorlar onunda puanı yüksek Erzurum'a göre.paran varsa sosyal hizmetler lisans oku.
Anadolu aof un acikogretim lisans sosyal hizmetleri var mi?Sosyal hizmet lisans ygs ile alıyor. 2.üniversite kapsamında almiyor.Erzurum'da harç pahalı gerçekten anadolu üniversitesi lisans 225 diyorlar onunda puanı yüksek Erzurum'a göre.
Var bu yıl açıldı. Taban puanı 353.ygs puanı.Anadolu aof un acikogretim lisans sosyal hizmetleri var mi?
Himm bilmiyordum. Ygs ile mi aliyor? 2. Unv, kapsamina girmiyor sanirim.Var bu yıl açıldı. Taban puanı 353.ygs puanı.
2.üniversite kapsamında yok.Himm bilmiyordum. Ygs ile mi aliyor? 2. Unv, kapsamina girmiyor sanirim.