Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba konunu yeni gördüm. Biz birkaç kişi Ankaralılar olarak bu hafta sonu için buluşmayı planlıyoruz. Seni de bekleriz. Özelden detayları konuşuruz.
Merhaba konunu yeni gördüm. Biz birkaç kişi Ankaralılar olarak bu hafta sonu için buluşmayı planlıyoruz. Seni de bekleriz. Özelden detayları konuşuruz.
Selam Ankaralılar, yeni üyeyim belli olduğu üzere:). 2 oğlum var, maşallaaahhh. Ankaralı arkadaşlarla reset atılmış beyinli bu yeni anneye yardım. 2 aylık oldu küçük oğlum, büyük oğlum 6 yaşında. Aradaki dengeyi bir türlü kuramıyorum(. Dallas'a döndü hayatım, gizli gizli seviyorum bebeğimi, büyük oğlan üzülmesin diye. Akıla ihtiyacım var hemde çook
Selam Ankaralılar, yeni üyeyim belli olduğu üzere:). 2 oğlum var, maşallaaahhh. Ankaralı arkadaşlarla reset atılmış beyinli bu yeni anneye yardım. 2 aylık oldu küçük oğlum, büyük oğlum 6 yaşında. Aradaki dengeyi bir türlü kuramıyorum(. Dallas'a döndü hayatım, gizli gizli seviyorum bebeğimi, büyük oğlan üzülmesin diye. Akıla ihtiyacım var hemde çook
Merhabalar öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun :) Konunuz biraz havada kalmış sanırım cevap yazılmamış geç olsada ben yazmak istedim , Ablamda böyle bir durumla karşı karşıya kaldı ve sonra büyük çocuğa sürekli kardeşinin onun eşyalarını kullandığını ona yeni birşey alınsa dahi eskiden onun olduğunu sürekli onun öğretmeni sensin sen kötü birşey yapmamalısın şeklinde büyüttü şuanda biri 3 diğeri 8 yaşında aralarındaki iletişim görülmeye değer.Büyük çocuk küçüğüne özverili davranmaya başladı üstelik büyük olanı çok duygusal bir çocuk değildi.