- 11 Ocak 2009
- 6.183
- 103
- 688
- 39
- Konu Sahibi biberdolma
-
evet sevgili arkadaşım atnickli ile yarın öğleden sonra saati tam belirlemedik görüşeceğiz ankamallde gelmek isteyen bize ulaşsın :)
waw yarın öğleden sonra görüşüyorsunuzzz hımmm atnickli senin şöfer evde sanırım :) kızı üşütme çarşambaya sapasağlam olsun mıncıklıcaz onu.. haber verirseniz bende gelirim saati falan.. :) bu arada yarından kastınız pazarsa ben gelemem.. ptesi diye yazdım hebariniz olsunnn
cümleten günaydınnn sabahı şerifleriniz hayırlı olsunnnnnnn
Günaydınnnnnnn :) .evet yarından kastımız bugündü ama gelemeyeceksin sanırım üzüldümHafta sonu ya hem ben çalışmıyor oluyorum hemde en önemlisi atnicklinin kocası evde ya arabayla bırakacak onu. Ama işin erken biterse gel bekleriz :)
Bugün atnickli ile ankamallde öğleden sonra görüşeceğiz gelmek isteyen olursa bize ulaşsın :)
eşimi bırakıp hafta sonu gelmem zor benim. işim olsada olmasadasize iyi eğlencelerrrrr ikinizi acayip merak etmiştimm ammeeee nasip
evet sevgili arkadaşım atnickli ile yarın öğleden sonra saati tam belirlemedik görüşeceğiz ankamallde gelmek isteyen bize ulaşsın :)
3kişi bende geliyorum atnicklayla habrlştik adresini verdi saolsun bide kk da megrayın arkdaşımız var oda gelcek ankarda oda 29 yuaşında evli kızı var 5 kişiyiz şuan
valla ogun buluşma da da 8 kişiyiz diyorduk ama 3 kişi anca olduk
yiyecek götüreceğiz cay sadece ondan olacak öyle anlaştık.. marmelat kısır yapcak blue börek gibi bişi ben karar veremedim hala :) böyle.ay alemsin ebrar ya olabilirde bak geliyom derler bi bakmış ev bomboş kızz:))) ne götürcezzz giderken ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?