Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

ne alakası var canım sana öyle geliyomuş gözümüzde mi kör berrak suyu sarı mı görüyoz:KK19: ve tadı da iğrenç yaniiiiiiiiiiiiiiii

tadına bakamadım bile kokusundan dolayı:KK43: kızıma meyve vs yıkarken bile hazır aldığım suyla yıkıyorum.yemek ve çay vs yaparkende hazır su kullanıyorum. ıspanak vb. yıkarken tabiki çeşme suyuyla:KK43: eşimde farkında ama ailesi bi türlü kabullenmiyo suların kötü koktuğunu ve kötü aktığını anlamadım niye:KK43:

o krese gidiyordur, krese de okul diyorlar bazen.. hani gizmek zorunlulugu varya 3yasindan itibaren.. yoksa normal okullar 6hafta.. bilmiyorum baska bi eyalette 3ay mi yapiyorlar :KK9: dogru tatile girme zamanlari hep degisiklik gösteriyor.. burda bile her yerde ayni degil ama süre ayni bildigim kadariyla.. baska eyalette yasamadigim icin bilmiyorum.. yok ya sanmam ama mesela yilbasinda dini tatilleri var bunlarin, 3hafta sürer de bu sene 2,5 hafta yaptilar, sonra baska tatiller de var arada 2hafta felan.. toplarsan dünya tatil yapiyor sanmiyorum baska bir yerde 3ay yaz tatili olsun.. neysee yaa :KK9::KK9:

sen nasilsin?? ailen ankarada sincandami oturuyor halen???
:KK1::KK1:burayı almanya topiğine çevirdik:KK1:

boşver almanyayı sen orda oturuyosun gerçi ama yurt dışını hep soğuk bulmuşumdur:KK19:görünüş itibariyle. zaten almanya da hergün yağmur yağıyo diyoar. yaz kış.
ayyyyyy çekilir mi beeee hep kapalı hava:KK19:

ailem sincan da cnm. umarım taşınmazlar yoksam ben nasıl görürüm oraları. çünkü ben ankaraya 8 yaşında geldim 22 yaşıma kadar kaldım.
tüm çevrem arkadaşlarım orda.
işte istanbula da yeni yeni alışıyorum çevre yapıyorum. ama istanbul karman çorman bi şehir.
ankaranın kuru soğuğuna kurban beeeeeeee:KK16:

tadına bakamadım bile kokusundan dolayı:KK43: kızıma meyve vs yıkarken bile hazır aldığım suyla yıkıyorum.yemek ve çay vs yaparkende hazır su kullanıyorum. ıspanak vb. yıkarken tabiki çeşme suyuyla:KK43: eşimde farkında ama ailesi bi türlü kabullenmiyo suların kötü koktuğunu ve kötü aktığını anlamadım niye:KK43:
içsinler kendileri o zaman doya doya:KK19:insan kendine kıyıyor da evladına kıyamıyor. nereye kadar bu hazır suyla idare edeceksin dayanmaz ki. ya da arıtıcı taktırcan musluğuna

:KK1::KK1:burayı almanya topiğine çevirdik:KK1:

boşver almanyayı sen orda oturuyosun gerçi ama yurt dışını hep soğuk bulmuşumdur:KK19:görünüş itibariyle. zaten almanya da hergün yağmur yağıyo diyoar. yaz kış.
ayyyyyy çekilir mi beeee hep kapalı hava:KK19:

ailem sincan da cnm. umarım taşınmazlar yoksam ben nasıl görürüm oraları. çünkü ben ankaraya 8 yaşında geldim 22 yaşıma kadar kaldım.
tüm çevrem arkadaşlarım orda.
işte istanbula da yeni yeni alışıyorum çevre yapıyorum. ama istanbul karman çorman bi şehir.
ankaranın kuru soğuğuna kurban beeeeeeee:KK16:

ay evet haklisin valla.... ankaranin kuru sogugu bile burdan bin katli iyidir.. burda yaz gelir günes yok, kis gelir kar yok :KK50::KK50::KK50: bi geliyim de kemiklerim isinsin yaa :KK9::KK9::KK9: sincan benim oturdugum yere cok uzak.. ankaranin iki ayri ucu.. insan alistigi yerden vazgecemiyor gercekten.. benden sonra annemler de tasindigi icin bana artik farketmez ister olduklari yerde otursunlar ister tasinsinlar.. ne akadas kaldi ne bir sey :KK31:

istanbulu merak ediyorum.. kismet olursa önümüzdeki sene(!) gitcem insallah yani yaza geldigimizde benimkinin teyzesni ora, onu da ziyaret etmek istiyorum.. ziyaret bahane istanbulu görmek istiyorum.. :KK17::KK17::KK17:

ay evet haklisin valla.... ankaranin kuru sogugu bile burdan bin katli iyidir.. burda yaz gelir günes yok, kis gelir kar yok :KK50::KK50::KK50: bi geliyim de kemiklerim isinsin yaa :KK9::KK9::KK9: sincan benim oturdugum yere cok uzak.. ankaranin iki ayri ucu.. insan alistigi yerden vazgecemiyor gercekten.. benden sonra annemler de tasindigi icin bana artik farketmez ister olduklari yerde otursunlar ister tasinsinlar.. ne akadas kaldi ne bir sey :KK31:

istanbulu merak ediyorum.. kismet olursa önümüzdeki sene(!) gitcem insallah yani yaza geldigimizde benimkinin teyzesni ora, onu da ziyaret etmek istiyorum.. ziyaret bahane istanbulu görmek istiyorum.. :KK17::KK17::KK17:
istanbulu gör tatlım istanbul güzel şehir ama gezersen güzel.
istanbulda yaşanmaz gezilir bunu anladım.
fazla durmuycan gezip gidicen buralardan:KK1:

istanbulu gör tatlım istanbul güzel şehir ama gezersen güzel.
istanbulda yaşanmaz gezilir bunu anladım.
fazla durmuycan gezip gidicen buralardan:KK1:

tamam o zaman :KK9::KK9::KK9: merak ettigim bir kac yeri var bakalim..

ben de kacayim canim.. tanistigima coook memnun oldum.. sonra yine devam ederiz.. seneye görüsürüz diye igrenc bi espiri yapayim mi diye düsündüm ama en iyisi yapmayim :KK9::KK9::KK9: hadi öptüm cok :KK54:

Sevgili 2012..., Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, Bir varmış bir yokmuş yapma,istikrarlı ol,akıllı ol,delikanlı ol,sağlam ol, Bir verip iki alma,insanın canını sıkma,çileden çıkartma,yorma,bozma,üzme,ağlatma, İfade zorluğu yaşatma,kötü,çıkarcı,menfaatçi,yalancı insanlarla karşılaştırma, ...Küçük oyunlar oynama,ayrılıklar katma.. Şunun şurasında 365 gün ömrün var,tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git. Tüm sevdiklerimle beraber sağlıklı, mutlu,huzurlu,bereketli bir yıl olarak gel ve öyle de git...
iyi yıllar tekrardannnnnnnnnnnnn

tamam o zaman :KK9::KK9::KK9: merak ettigim bir kac yeri var bakalim..

ben de kacayim canim.. tanistigima coook memnun oldum.. sonra yine devam ederiz.. seneye görüsürüz diye igrenc bi espiri yapayim mi diye düsündüm ama en iyisi yapmayim :KK9::KK9::KK9: hadi öptüm cok :KK54:
evet cnm az kalsın yapıyordun o espiriyi:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
daha çok duyarız bugün nasıl olsa.
hayırlı günler ..
seneye devam ederiz diyerek iğrençleşiyorum:KK25:
baş baş tatlımmmmmmmmmmmmmm

X