• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

evet sevgili arkadaşım atnickli ile yarın öğleden sonra saati tam belirlemedik görüşeceğiz ankamallde gelmek isteyen bize ulaşsın :)

waw yarın öğleden sonra görüşüyorsunuzzz hımmm atnickli senin şöfer evde sanırım :) kızı üşütme çarşambaya sapasağlam olsun mıncıklıcaz onu :D .. haber verirseniz bende gelirim saati falan.. :) bu arada yarından kastınız pazarsa ben gelemem.. ptesi diye yazdım hebariniz olsunnn

cümleten günaydınnn sabahı şerifleriniz hayırlı olsunnnnnnn

kanımca yarın derken bugünden bahsediyorsunuz ben gelemem :D kocişimle araba bakmaya gidicez.. hadi size iyi eğlencelerrrrr........
:27::27::27::27::27:

Bavulları hep toplu
durmalı insanın... Bir gün telefonların hiç çalmayabileceği
hesaplanmalı... Tül perde arkasından misafir yolu gözlemekten
vazgeçmeli... İhanetlere, terkedilmelere, bir başına bırakılmalara
hazırlıklı olmalı... Yalnızlığa alışmalı... Çünkü "omuz omuza" günlerin
...vakti geçti....

:5::5::5::5::5::5::5::5::5:

waw yarın öğleden sonra görüşüyorsunuzzz hımmm atnickli senin şöfer evde sanırım :) kızı üşütme çarşambaya sapasağlam olsun mıncıklıcaz onu :D .. haber verirseniz bende gelirim saati falan.. :) bu arada yarından kastınız pazarsa ben gelemem.. ptesi diye yazdım hebariniz olsunnn

cümleten günaydınnn sabahı şerifleriniz hayırlı olsunnnnnnn

Günaydınnnnnnn :) .evet yarından kastımız bugündü ama gelemeyeceksin sanırım üzüldüm :( Hafta sonu ya hem ben çalışmıyor oluyorum hemde en önemlisi atnicklinin kocası evde ya arabayla bırakacak onu. Ama işin erken biterse gel bekleriz :)

Bugün atnickli ile ankamallde öğleden sonra görüşeceğiz gelmek isteyen olursa bize ulaşsın :)

oynar oynar kel güdük ne davul ister ne düdük :104::104::104::104::104::104::90::90::90::90::90::90::90::64::64::64::64::64::64::64::64:

Günaydınnnnnnn :) .evet yarından kastımız bugündü ama gelemeyeceksin sanırım üzüldüm :( Hafta sonu ya hem ben çalışmıyor oluyorum hemde en önemlisi atnicklinin kocası evde ya arabayla bırakacak onu. Ama işin erken biterse gel bekleriz :)

Bugün atnickli ile ankamallde öğleden sonra görüşeceğiz gelmek isteyen olursa bize ulaşsın :)

eşimi bırakıp hafta sonu gelmem zor benim. işim olsada olmasada :Dsize iyi eğlencelerrrrr:52::52::52::52:ikinizi acayip merak etmiştimm ammeeee nasip :1:

kızlar şimdii çarşamba günü bukete olcazz kaç kişi gelcek acabaaa kızlarrr bende gelicem nasipse sizlerle tanışmaya birde burda ankarada kk da bulunan bir akdaşım daha var megrayın oda evli 29 yaşında 2 yaşına basan bir kzı var oda gelcek inş biz beraber gelcezz atnicaya:3:

kızlarr kime yokk ya glsenizeeeeeee pazar diye herkess kocişilerinn yanında benimm kociş buğün çalışıyorr geç gelcek:(( sıkıldımm poffffffff:37:

kızlarr topiğe hiç yazmamış arkdaşalrdamı gelcek anlmadım yoksa bizim burda isimlerini tanıdıgımız arkdaşlarmıı bir açıklama lazım burayaaaa:37:

marmelat, blue, ben kesin gidicez carsamba atnickliye Allahtan birşey çıkmazsa. başka kim gelecek bilmiyorum..

3kişi bende geliyorum atnicklayla habrlştik adresini verdi saolsun bide kk da megrayın arkdaşımız var oda gelcek ankarda oda 29 yuaşında evli kızı var 5 kişiyiz şuan

Back