- Konu Sahibi biberdolma
-
Temizlikle boğuştuğum bu sıkıcı günden hepinize günaydıııııınnnnn kızlaaar :)
sanada iyi geceler canım tatlı uykular zaten bugün çok yoruldun:) kıyamam o bacakların ayakların şişmesin sakın ha unutma da bir ara o dediğim yağları al ve acil uygulamaya başla bak ben yapmadım harita gibiyim inan doğum sonrası kullanmadığın için pişman olursun tamam mı bebişim..hayırlı geceler..
cumartesi akşamı olabiler
aman badem yağı kullanmasın ben bi süre kullandım tüylenme yapıyo kakao yağı bi de aktarlarda satılan üzerinde hamile göbeği resmi olan yağdan kullandım hiç çatlak olmadı ama tüylenme oldu badem yağından dolayı
kızlar iyi akşamlar,
ilk sayfayı okuyup hemen yazdım
buluşmadınız demi,
kaçırdımmı yoksa
:18::18:
canım ben dikmende oturuyorum keklik pınarı dolmuşuna binersen kızılay güven parktan getirir benim evimebeklerim oturmaya:)
keşke ben de yapabilseydimzeynep uyurken bişey yapamıyorum ki ses olmasın diye
kolay gelsin sana tatlım. şöle deliler gibi temizlik yapabilmeyi nasıl özledim
çok da yorma kendini sen yüklüsün:) öyle derler yaayorma cidden tatlım kendini ver kocişinin eline süpürgeyi süpür yoksa çok kötü olur de
melisdeniz ben de dikmendeyim, neresindesin tam? bu arada çarşamba bende toplanıyoruz. gelmek istersen buyur gel bak yakınmışsın da
kızgınlıktan ziyade kırgınlık diyelim.. hamile halimle ayakta ve soğukta dikildim.. telefonumu herkese göndermiştim en azından bir mesaj atılabilirdi öncesinden ona göre yolumuzu çizerdik artı aradıklarım telefon acmadı ya acıp gelemiyorum demek bu kadar zor olmasa gerek. neyse sorun yok.. çarşamba sende görüşürüz..
kendimi paralıycam neden bu erkekler kadınlar gibi düşünmüyorlar acaip sinir oluyorum
ya bir tek buna sevindim mutlu oldum bunun dışında bugün çok ağladım çokk...
Üzülme tatlım sinirlerinin bozulması normal ama galiba bunu kabul etmeliyiz onlar bizden çok farklı bir pencereden bakıyorlar..
canım durumuna üzüzldüm düzelir inş..mesaj sayını doldurmak istiyosa öyle topikte varr yanlız kalmasın:))
evet sevgili arkadaşım atnickli ile yarın öğleden sonra saati tam belirlemedik görüşeceğiz ankamallde gelmek isteyen bize ulaşsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?