- 11 Ocak 2009
- 6.183
- 103
- 688
- 39
- Konu Sahibi biberdolma
huuu huuuuuuuuu nerdesinizzzzzzzzzzzz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ogun buluşma da da 8 kişiyiz diyorduk ama 3 kişi anca olduk
yiyecek götüreceğiz cay sadece ondan olacak öyle anlaştık.. marmelat kısır yapcak blue börek gibi bişi ben karar veremedim hala :) böyle.
bizde ozamn kek yapalım ::)) giderken çayıda onda içeriz:)
marmelat ksırrr
blur börek
bende kek
sen ne yapcan pekiii biz megrayla gelcez belkim oda ibşe yaapr bilemiyrum
süper deilim hamur işlerinde ya pastneden alırım yada kek yapmayı düşünüyorum canım bakalımmm çşb günü gelsindee
bende inanılmaz beceriksizim hamur işlerinde.. ya hamur olur ya camur.. tarifde bilmem .. neyse bulurum bişiler yaparım.
aynen valaa kuru pasta alcam galiba kek düşerse istedigim gibi getirim onuda :)
benimde komşuları ağırlamam gerekiyor ama hiç temizlik yapmak içimden gelmiyor( şöyle enerjik olmak istiyorum dip köşe temizlik yapmak istiyorum sonrada komşularımı çağırıyım salı günü için.. börek yapcam kısır yapcam patates salatası birde hazır kekden pasta yapıyım diyorum.. nasıl çok mu sade bir menü?
merhaba canım buluşmuşsunuz bugün sincera ile gayetde güzel geçmiş anlaşmışsınız maşşallah:)çok ama çook sevindim ikiniz adına inşallah çarşamba da biz tanışcaz kaynaşıcaz :)))
ylz cim ekledim face çarşamba hepinizi bekliyorum:)
bugün süper bi gündü kızım ve benim için:) sinceramla buluştuk.ben biraz geç kaldım ama çok çocukla evden çıkmak zor oluyor o da anlıycak yakında:) yine çok özür diliyorum burdan
çok sevdim yaaa bal gibi ballll süper bi insan melek gibi yüzü:) bayıldım bayıldım
haftaya doping almış gibi başlıycam... ev dandini at çalıyo eşek türkü söylüyo hesabı:) nasıl bişeyse:). heryeri toplıycam yarın temizliycem:)
pek gülücük attım anlayın işte çok mutluyum
sincerayı tanıdığıma çok sevindim...
canımmmmmmsınnnn bende sayende çoook ama çok güzel bir gün geçirdim sen ve meleğin harikasınız iyiki tanıdım seni.. Öyle içten ve sıcaktı ki yüzün sanki seni yıllardır tanıyor gibiydim..
Çok teşekkür ederim sana bu güzel gün için zeynoyla yordum seni zamanını aldım ama iyi de oldu aslında:) bunu fırsat buldukça tekrarlayalım :)
Çarşamba muhtemelen aranızda olmayacağım ama mükemmel bir ev sahibi sizi bekliyor haberiniz olsun :)
aynen canım ben de sanki yıllardır görmediğim bi arkadaşımı görmüş gibi oldum, içime huzur doldu...
bugün tam anlamıyla çok tatlı bi yorgunluk oldu:) sık sık tekrarlayalım ama yalvarırım ankamol olmasın yer ipini koparan ordaydı ayoll
bi dahaki buluşmaya inşallah olursun bizimle tatlım benim...