• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

yapın valla elinizden geliyorsaaa :1: ben çok hamarat değilim elimden ne gelir onuda bilmediğim için suan hala karar veremedim :1: ne yapacagıma Allah kerim o zamana elbet bulur bişiler yaparım :1:
bizde ozamn kek yapalım ::)) giderken çayıda onda içeriz:)

marmelat ksırrr

blur börek

bende kek

sen ne yapcan pekiii biz megrayla gelcez belkim oda ibşe yaapr bilemiyrum:52:

süper deilim hamur işlerinde ya pastneden alırım yada kek yapmayı düşünüyorum canım bakalımmm çşb günü gelsindee:55:

ylz cim ekledim face çarşamba hepinizi bekliyorum:)
bugün süper bi gündü kızım ve benim için:) sinceramla buluştuk.ben biraz geç kaldım ama çok çocukla evden çıkmak zor oluyor:( o da anlıycak yakında:) yine çok özür diliyorum burdan:16:
çok sevdim yaaa bal gibi ballll süper bi insan melek gibi yüzü:) bayıldım bayıldım:54:
haftaya doping almış gibi başlıycam... ev dandini at çalıyo eşek türkü söylüyo hesabı:) nasıl bişeyse:). heryeri toplıycam yarın temizliycem:)
pek gülücük attım anlayın işte çok mutluyum:D
sincerayı tanıdığıma çok sevindim...

Son düzenleme:
zahmet etmeyin kızlar zorluk çıkarmayın kendinize:) ne bulduysak onu yeriz:D önemli olan bol sohbet :)

Son düzenleme:
merhaba canım buluşmuşsunuz bugün sincera ile gayetde güzel geçmiş anlaşmışsınız maşşallah:)çok ama çook sevindim ikiniz adına inşallah çarşamba da biz tanışcaz kaynaşıcaz :)))

benimde komşuları ağırlamam gerekiyor ama hiç temizlik yapmak içimden gelmiyor:(( şöyle enerjik olmak istiyorum dip köşe temizlik yapmak istiyorum sonrada komşularımı çağırıyım salı günü için.. börek yapcam kısır yapcam patates salatası birde hazır kekden pasta yapıyım diyorum.. nasıl çok mu sade bir menü?

benimde komşuları ağırlamam gerekiyor ama hiç temizlik yapmak içimden gelmiyor:(( şöyle enerjik olmak istiyorum dip köşe temizlik yapmak istiyorum sonrada komşularımı çağırıyım salı günü için.. börek yapcam kısır yapcam patates salatası birde hazır kekden pasta yapıyım diyorum.. nasıl çok mu sade bir menü?

hiç de sade bi menü değil canım gayet de güzel. çocuklu insansın sen daha fazlasını beklemesinler senden. daha ne yapıcaksınki. yeterli bana göre:) sen temizliği bi yap da:D benim de gözümde büyüyo :) kızımla pek zor ama elimden geleni yapıcam.. kirli bi yer görürseniz aranızda konuşun bana demeyin:D:9::9::9:

merhaba canım buluşmuşsunuz bugün sincera ile gayetde güzel geçmiş anlaşmışsınız maşşallah:)çok ama çook sevindim ikiniz adına inşallah çarşamba da biz tanışcaz kaynaşıcaz :)))

ayy vallahi harika bigündü:) keşke sizlerde olsaydınız, çarşamba da çok güzel geçecek tabiki. gerçi ankamolden nefret ediyorum ama orası bilem cennet gibi oldu sinceramın melek yüzüyle:)

ylz cim ekledim face çarşamba hepinizi bekliyorum:)
bugün süper bi gündü kızım ve benim için:) sinceramla buluştuk.ben biraz geç kaldım ama çok çocukla evden çıkmak zor oluyor:( o da anlıycak yakında:) yine çok özür diliyorum burdan:16:
çok sevdim yaaa bal gibi ballll süper bi insan melek gibi yüzü:) bayıldım bayıldım:54:
haftaya doping almış gibi başlıycam... ev dandini at çalıyo eşek türkü söylüyo hesabı:) nasıl bişeyse:). heryeri toplıycam yarın temizliycem:)
pek gülücük attım anlayın işte çok mutluyum:D
sincerayı tanıdığıma çok sevindim...

canımmmmmmsınnnn bende sayende çoook ama çok güzel bir gün geçirdim sen ve meleğin harikasınız iyiki tanıdım seni.. Öyle içten ve sıcaktı ki yüzün sanki seni yıllardır tanıyor gibiydim..

Çok teşekkür ederim sana bu güzel gün için zeynoyla yordum seni zamanını aldım ama iyi de oldu aslında:) bunu fırsat buldukça tekrarlayalım :)
Çarşamba muhtemelen aranızda olmayacağım ama mükemmel bir ev sahibi sizi bekliyor haberiniz olsun :)

Anam Cuma'dan bu yana haftasonu 2 gün girmedim 30'dan 40'a döşemişsiniz yine maşallah:)
Valla buluşma harikaydı ama lagrima biliyor ya ben birdaha kimseye inanıp güvenmem burada sözde 8 kişiydik donduk milleti dışarda beklemekten birtek sağolsun blue geldi hemle oğluyla kız o soğukta geldi.
Diğerleri telefon açmaya bile tenezzül etmedi,neyse ben fazla konuşmayayım bu konuda çok tepkiliyim çünkü.
Herkes ben yanlızım,dostum,arkadaşım olsun istiyor ama buluşmalarda kimse katılım sağlamıyor bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamadım.
Onu bunu bilmem ama biz lagrima ve blue ile kanka olduk bile dimi tatlılarım:)
Çarşamba atnickli'deyiz ALLAH kısmet ederse inşallah...
Bak sakın birşey yapma çay koy yeter herkes bişey yapacak çünkü buluşmalarda böyle olsun bence herkes bişeyler getirsin ev sahibine yorgunluk zahmet olmasın...
Özellikle lagrima'ya duyrulur en kralından kısır yapacağım size:)
Hadi ben yatar iyi geceler.
Allaha emanet olun:37:

canımmmmmmsınnnn bende sayende çoook ama çok güzel bir gün geçirdim sen ve meleğin harikasınız iyiki tanıdım seni.. Öyle içten ve sıcaktı ki yüzün sanki seni yıllardır tanıyor gibiydim..

Çok teşekkür ederim sana bu güzel gün için zeynoyla yordum seni zamanını aldım ama iyi de oldu aslında:) bunu fırsat buldukça tekrarlayalım :)
Çarşamba muhtemelen aranızda olmayacağım ama mükemmel bir ev sahibi sizi bekliyor haberiniz olsun :)

aynen canım ben de sanki yıllardır görmediğim bi arkadaşımı görmüş gibi oldum, içime huzur doldu...
bugün tam anlamıyla çok tatlı bi yorgunluk oldu:) sık sık tekrarlayalım ama yalvarırım ankamol olmasın yer:D:9: ipini koparan ordaydı ayoll:52::9::52:
bi dahaki buluşmaya inşallah olursun bizimle tatlım benim...:54:

aynen canım ben de sanki yıllardır görmediğim bi arkadaşımı görmüş gibi oldum, içime huzur doldu...
bugün tam anlamıyla çok tatlı bi yorgunluk oldu:) sık sık tekrarlayalım ama yalvarırım ankamol olmasın yer:D:9: ipini koparan ordaydı ayoll:52::9::52:
bi dahaki buluşmaya inşallah olursun bizimle tatlım benim...:54:

:)) haklısın o kalabalık insanı yoruyor resmen bir dahakine sen nereyi seçersen orası olsun benimki ağız alışkanlığıydı hemen orası çıktı :)
Şimdi uyuma hazırlığına geçeyim artık sabah iş var :( İnşallah uyuyabilirim.
tekrar teşekkür ederim bu güzel ve keyifli gün için.
İyi geceler tatlım..

Back