• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

çok da yorma kendini sen yüklüsün:) öyle derler yaa:D yorma cidden tatlım kendini ver kocişinin eline süpürgeyi süpür yoksa çok kötü olur de:D

alacagım ama araştırayım bi tüylenme falan olmasın zaten kıllıyım ayı gibi olmıyım sonra :)
sanada iyi geceler canım tatlı uykular zaten bugün çok yoruldun:) kıyamam o bacakların ayakların şişmesin sakın ha unutma da bir ara o dediğim yağları al ve acil uygulamaya başla bak ben yapmadım harita gibiyim inan doğum sonrası kullanmadığın için pişman olursun tamam mı bebişim..hayırlı geceler..

akşamları bana uygun değil fakat diğer arkadaşalrla ayarlarsanız bulusun cnm.. marmelatta gelemez bildiğim kadarı ile..
cumartesi akşamı olabiler :46::46::46:

neymiş o kıllanma yapmadan çatlakalrı önleyen krem? banada söylesen de alsam madem kasınmaya baslarım herhalde bende :D
aman badem yağı kullanmasın ben bi süre kullandım tüylenme yapıyo kakao yağı bi de aktarlarda satılan üzerinde hamile göbeği resmi olan yağdan kullandım hiç çatlak olmadı ama tüylenme oldu badem yağından dolayı:(

biz 3 arkadaş buluştuk ve gayet süperdi.. diğer arkadaşalrla da bulusacagız inş.. carsamda denildiği gibi sende gel atnşicklide söylemiş. biz de tanımıyoruz ilk tanışmamız olacak zaten :) cesaret edersin umarım :)
kızlar iyi akşamlar,
ilk sayfayı okuyup hemen yazdım
buluşmadınız demi,
kaçırdımmı yoksa
:18::18:

sen bana özelden adres gönderecektin cnm ya da msj at telime ama 32 li hatta diğerinde türkçe karakter kullandıgınızda okunmuyor :) görüşrüüz..
canım ben dikmende oturuyorum keklik pınarı dolmuşuna binersen kızılay güven parktan getirir benim evime;) beklerim oturmaya:)

günaydın herkese nasılsınız hanımalr? gerçi kimseler yokk... ben bugün baya yorgunum gözlerim baya agrıyor yatıp gene uyumayı düşünüyorum gece de uyuyamadım.. kAFAM KAZAN gibi neden böle oldum bilmiyom :) nese öpüüldünüzzz...

keşke ben de yapabilseydim:( zeynep uyurken bişey yapamıyorum ki ses olmasın diye:(
kolay gelsin sana tatlım. şöle deliler gibi temizlik yapabilmeyi nasıl özledim:25:

çok da yorma kendini sen yüklüsün:) öyle derler yaa:D yorma cidden tatlım kendini ver kocişinin eline süpürgeyi süpür yoksa çok kötü olur de:D

Hiç sorma tatlım yaa insan sanki günden güne kendini daha ağır hissediyor oysa daha erken olduğunu düşünüyorum 7 aydan sonra napcam ben onu merak ediyorum :)) Yapıyorum bir şeyler ama öyle eski performansım nerdeeeee sadece üstten öyle bir süpür sil yapıyorum tamam bir de aynı gün çamaşır yıkadıysam ne ala :))
Boşver sende hiiiiiç takma kafana kuzucuk rahat huzurlu uyusun önemli olan da o zaten :)

melisdeniz ben de dikmendeyim, neresindesin tam? bu arada çarşamba bende toplanıyoruz. gelmek istersen buyur gel bak yakınmışsın da:16:

kızgınlıktan ziyade kırgınlık diyelim.. hamile halimle ayakta ve soğukta dikildim.. telefonumu herkese göndermiştim en azından bir mesaj atılabilirdi öncesinden ona göre yolumuzu çizerdik artı aradıklarım telefon acmadı ya acıp gelemiyorum demek bu kadar zor olmasa gerek. neyse sorun yok.. çarşamba sende görüşürüz..

sıkmaa lagrima canını böyle hayırlıymış öyle olmuş bakalım ama cicdeenn gelipte cep telefonlarına bakmayanalr unutumki ğünü acaba dicemm:))

atnicikli gerçektenmii süperr canımmm bende dikmendeyim t tanışmayı isterim özleden yazarım sana nerde oldugunu tam cnmm olmasa ben bir pazartesi ugaryım herkezden öncee :))))) hahaaaa:52:

merhaba iyi akşamlar bugün benim için çok kötü bir gündü sabah sabah çok moralim bozuldu eşimle bazı konulardan dolayı gereksiz tartıştık bütün günüm sinir bozukluğu moralsizlikle geçti amann işte berbat ötesi bir gündü..

sen bazı konulrı hep erteliyorsun bende çok önemsiyorum sonra da tartışıyoruz diyorum ama kaç kere konuşmalıyım öyle değil mi ben bazı şeyleri öneceden oturup konuşmayı üzerinde düşünmeyi kafa yormayı kritik yapmayı ve sonuca bağlamayı seviyorum eşimde bakarız bakarız diyor zaten öyle diye diye bu hallere geldik..

canım durumuna üzüzldüm düzelir inş..mesaj sayını doldurmak istiyosa öyle topikte varr yanlız kalmasın:))

canım sana da teşekkür ederim ilgine alakana vallahi öyle böyle derken onu da hallettim 100 buldum yani:)) ama bugün çok üzücü bir gün oldu gerçekten..bütün gün ağladım ne yemek yedim ne yemek yaptım ne temizlik ne çamaşır oğlanı bile zor yedirdim ilgilenemedim bile üzüntüden ağlamaktan..

slm kızlar;)
bugün öğlen kvyi aradım hastaymış gelmiyonuz mu hala dedi. apar topar oraya gittik bütün gün orda geçti. şaftım da kaydı:) daha az önce girdik eve keçiörendeler yol da
uzun:(
bluecum bozma morailini erkekler hep aynı bizi anlamazlar:) kapasiteleri yukk:)
bu arada sinceracığımla görüşüyoruz yarın saat konusunu ayarlayabilirsek. benim minikçik geç yatar geç kalkar keyifli:( son zamanlarda, yine diş çıkarıcaz sanırım:(
gelmek isteyenlerde ulaşsınlar bana ya da sinceraya okuyamadım geçmişi.fenalardayım her yerim ağrıyo kız da durmadı kvde de zor zaptettim:( yer ankamol:P
hepiniz öpüldünüz miss missss:54:

evet sevgili arkadaşım atnickli ile yarın öğleden sonra saati tam belirlemedik görüşeceğiz ankamallde gelmek isteyen bize ulaşsın :)

Back