• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

:)) haklısın o kalabalık insanı yoruyor resmen bir dahakine sen nereyi seçersen orası olsun benimki ağız alışkanlığıydı hemen orası çıktı :)
Şimdi uyuma hazırlığına geçeyim artık sabah iş var :( İnşallah uyuyabilirim.
tekrar teşekkür ederim bu güzel ve keyifli gün için.
İyi geceler tatlım..

bütün günüm evi toplamakla geçti:) hele giyim odası feci dağılmış:) kızımda maşallah iyi uyudu çünkü gece 3 te uyumuştu öğlen kalktı 2 saat sonra yine uyudu.
sen nasılsın sinceracım nasıl geçti günün?
ara sıra geldim baktım kimseler uğramamış bugün:? iyidir inşallah herkes?

Anam Cuma'dan bu yana haftasonu 2 gün girmedim 30'dan 40'a döşemişsiniz yine maşallah:)
Valla buluşma harikaydı ama lagrima biliyor ya ben birdaha kimseye inanıp güvenmem burada sözde 8 kişiydik donduk milleti dışarda beklemekten birtek sağolsun blue geldi hemle oğluyla kız o soğukta geldi.
Diğerleri telefon açmaya bile tenezzül etmedi,neyse ben fazla konuşmayayım bu konuda çok tepkiliyim çünkü.
Herkes ben yanlızım,dostum,arkadaşım olsun istiyor ama buluşmalarda kimse katılım sağlamıyor bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamadım.
Onu bunu bilmem ama biz lagrima ve blue ile kanka olduk bile dimi tatlılarım:)
Çarşamba atnickli'deyiz ALLAH kısmet ederse inşallah...
Bak sakın birşey yapma çay koy yeter herkes bişey yapacak çünkü buluşmalarda böyle olsun bence herkes bişeyler getirsin ev sahibine yorgunluk zahmet olmasın...
Özellikle lagrima'ya duyrulur en kralından kısır yapacağım size:)
Hadi ben yatar iyi geceler.
Allaha emanet olun:37:

kısıra var yaa bayılırım. ben denemedim yapmayı hiç ama annem mükemmel yaparr offff çok mutlu oldum kısır yapmana :)

kızlar bu arada yine söylüyorum çok zorlamayın kendinizi ben de elimden geleni yapıcam kasmayın yani onu yapalım bunu yapalım diye ok?:16:

maşallah hanımlar ne güzel kaynaşmışsınız:nazar::nazar:
inşallah çarşamba gelmeyi çok istiyorum
2 çocuklu bi kadın olarak planlarıma bi taş koyan çıkmazsa
ha buarada en yaşlınız benim galiba
gelince fıstık gibi hatunlar görüp bunalıma girecem zannımca :27::27::27:

Son düzenleme:
maşallah hanımlar ne güzel kaynaşmışsınız:nazar::nazar:
inşallah çarşamba gelmeyi çok istiyorum
2 çocuklu bi kadın olarak planlarıma bi taş koyan çıkmazsa
ha buarada en yaşlınız benim galiba
gelince fıstık gibi hatunlar görüp bunalıma girecem zannımca :27::27::27:

deme öyle canım her yaşın ayrı bi güzelliği olduğuna inananlardanım ben:) önemli olan kalptir;) güzellikmiş fizikmiş falan geçici bunların hepsi boş yani;)
ablamı diyek sana:) ne desek ki:9: şaka hee... kızar mısın demesem:)

ohhh ohhh iyi kaynaşmışsınız çok sevindim hanımlar sizin adınıza.. inşallah hep birlikte de oluruz birgün. atnickli çarşamba 12 13 gübü sende oluruz Allah tan bir kaza bela gelmezse inşallah. bilgin olsun.. hadi görüşrüzzzzz kızlar...
bi rastlaşamadık herkes meşgul anlaşılan :D aynı anda girsek da iki muhabbet etsek..

deme öyle canım her yaşın ayrı bi güzelliği olduğuna inananlardanım ben:) önemli olan kalptir;) güzellikmiş fizikmiş falan geçici bunların hepsi boş yani;)
ablamı diyek sana:) ne desek ki:9: şaka hee... kızar mısın demesem:)

33 yaşındayım
valla nasıl arzu ederseniz öyle hitap eedin ister abla de ister adımı söyleyin
ben sizler gibi hoş telafuzu olan bi nick seçmediğimden nickimle hitap etmeniz zor :37::37:

Son düzenleme:
en iiysi kurupastaaa olcak:) çarşamba ğünü görüşürüz arkdaşalar ben megreyla gelcem atnicka haberin olsun cnm oda ankarda kkda sanda uygunsa:))) tabisiiii bende 29 yaşındayım .):27:

ohhh ohhh iyi kaynaşmışsınız çok sevindim hanımlar sizin adınıza.. inşallah hep birlikte de oluruz birgün. atnickli çarşamba 12 13 gübü sende oluruz Allah tan bir kaza bela gelmezse inşallah. bilgin olsun.. hadi görüşrüzzzzz kızlar...
bi rastlaşamadık herkes meşgul anlaşılan :D aynı anda girsek da iki muhabbet etsek..

çarşamba 12 biraz erken gibi:) farketmez canım ne zaman isterseniz gelin:) bekliyorum sizi:):54:

kızlar sürekli hafta içi gündüz buluşuyorsunuz
çünkü buluşmaya gelen arkadaşlar geneli evli ve akşam/hafta sonu eşim gelecek evde olayım diye düşünüyor sanırım
e biz özel sektör çalışanıyız 18.30 a kadar mesaim var mesela ben nasıl geleyim?
her girişimde belirttim yer önemli değil ama ben çalışıyorum öğle vakti buluşma olursa gelemem diye
önemli olan da bu değil zaten de bi telefon bile açmadılar diye sitemler filan
kimse (öğretmenler gibi part time çalışanlar hariç) normal çalışan bayanları düşünmezse mecburen buluşmalar onların dışındakilere göre ayarlanır biz de uyamayız
buluşun eğlenin afiyet olsun yiyin için ama gereksiz sitemlerde bulunmayın lütfen

cnm zaten marmelat gelemeyecekmiş çünkü baya hastalanmış. bizde biraz daha geç gelebiliriz. diğer arkadaşlar saat kaçta gelecekler? :34:

çarşamba 12 biraz erken gibi:) farketmez canım ne zaman isterseniz gelin:) bekliyorum sizi:):54:

sinirboyu sitemler geleceğim deyip gelmeyen arkadaşlara gereksiz yere üstünüze siz alınmayın bence.. gelemeyeceğim diyenlere ne diye sitem edelim.. :19:
ayrıca çalışma saatlerinizi siz biliyorsunuz ayarlamayı siz yapın bize uyarsa zaten katılacağımızı belirtiriz.:34:

melisdeniz fark etmez sen al. :56: ben başka şeyler yaparım.

öyle çok da büyük değilmişsin ki:) ama maşallah ne güzel 2 çocuklusun:) :32:

11 yaşında 5.sınıfa giden bi oğlum
4.5yaşında anasınıfına giden bi kızım var
oğlum sabahçı kızım öğleci gidiyo okula
böyle olunca gezmelerdende bi türlü vazgeçmeyince koşuşturmalı bi hayat oluyo

Back