• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

kızlar iyi akşamlar,
ilk sayfayı okuyup hemen yazdım
buluşmadınız demi,
kaçırdımmı yoksa
:18::18:

canım biz bugün ancak 3 kişilik küçük bir grup olarak buluşabildik ama olsun inşallah sayımız giderek artar..çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan bu çarşamba atnickli arkadaşımızın evinde toplanıcaz atnickli arkadaş buradan herkesi davet ediyor sende müsaitsen buyur gel detaylı bilgi için özel msj hakkım olunca msj atarım sana olmadı mail adresin varsa buradan yaz mail atayım sana olur mu?

anladım canımm..olsun hiiç önemli değil canınıda hiç sıkma buradaki gelişmelerden ben seni haberdar ederim özel msj hakkım dolsun ayrıca numaranı verirsen arar konuşuruzda..biz senide konuştuk hamile olduğunu öğretmen olduğunu filan çok tanışmak istedim bende olmadı ama hayırlısı olsun yinede görüşücez ben inanıyorum haftayada olmadı başka güne belki yarım gün çalıştığın bir güne ya da başka hafta sonuna ayrıca ne zaman canın sıkıldı çık gel vallahi bak hiçde erinme tamam mı?

Canımsınn çok teşekkür ederim.. Sebebini şimdi yazcam sana özelden. Bende çok istedim şama olmadı maalesef. Benim okulum hep tam gün 9-3 çalışıyorum birgün illaki denk gelcecm size ama heves etmiştim işte ne bilim sağlık olsun ama yinede en kısa sürede az kişide olsak çok kişide olsak buluşalım ben 3 kişiyede razıyım..

yaz canım ya seni bekliyorum vallahi:)kız mı erkek mi belli oldu mu bebişin cinsiyeti?inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına..

canım biz bugün ancak 3 kişilik küçük bir grup olarak buluşabildik ama olsun inşallah sayımız giderek artar..çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan bu çarşamba atnickli arkadaşımızın evinde toplanıcaz atnickli arkadaş buradan herkesi davet ediyor sende müsaitsen buyur gel detaylı bilgi için özel msj hakkım olunca msj atarım sana olmadı mail adresin varsa buradan yaz mail atayım sana olur mu?

cevabın için teşekkürler
çalışmıyorum ama sizinle tanışma şansını kaçırdığım için üzüldüm
atnickli nerde oturuyordu acaba
umarım gelme imkanım olur
gelme imkanım olursa haberleşiriz
ben mail adresimi özeline yazarım
yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim
kızım öğlen gidiyo okula ayarlarım inşallah

cevabın için teşekkürler
çalışmıyorum ama sizinle tanışma şansını kaçırdığım için üzüldüm
atnickli nerde oturuyordu acaba
umarım gelme imkanım olur
gelme imkanım olursa haberleşiriz
ben mail adresimi özeline yazarım
yeni arkadaşlar edinmeyi çok isterim
kızım öğlen gidiyo okula ayarlarım inşallah

canım ben dikmende oturuyorum keklik pınarı dolmuşuna binersen kızılay güven parktan getirir benim evime;) beklerim oturmaya:)

Canımsınn çok teşekkür ederim.. Sebebini şimdi yazcam sana özelden. Bende çok istedim şama olmadı maalesef. Benim okulum hep tam gün 9-3 çalışıyorum birgün illaki denk gelcecm size ama heves etmiştim işte ne bilim sağlık olsun ama yinede en kısa sürede az kişide olsak çok kişide olsak buluşalım ben 3 kişiyede razıyım..

canım hem faceten hem de özelden yazdım sana ben:) ara beni öptüm seni:)

canım arkadaşım benim çıkmam gerekiyor yarın özel msj hakkımı doldurup sana gereken bilgileri aktarıcam ayrıca atnickli arkadaşımız dikmen sanırım keklik tepe mahallesinde mi ne oturuyor inan bende bilmiyorum öğrenicez inşallah o da sana gereken bilgileri verir inşallah sende tüm işlerini ayarlar müsait olursun kendine iyi bak görüşmek dileğiyle öpüyorum

canım ben dikmende oturuyorum keklik pınarı dolmuşuna binersen kızılay güven parktan getirir benim evime;) beklerim oturmaya:)

davetin için teşekkürler
ilk tanışma için evine gelirsem umarım rahatsız etmem
blue_aquamarıne özel mesajımı aldın sanırım
gelme cesaretini gösterirsem tanışmayı çok isterim:26::26:
buarada aşağı ayrancıda oturuyorum

Son düzenleme:
davetin için teşekkürler
ilk tanışma için evine gelirsem umarım rahatsız etmem
blue_aquamarıne özel mesajımı aldın sanırım
gelme cesaretini gösterirsem tanışmayı çok isterim:26::26:

rahatsız olmam canım o da ne demek:) bekliyorum arkadaşlarla irtibatı koparma bekliyorum gel mutlaka;)
burdaki arkadaşlarla da ilk kez yüzyüze gelicez ki rahatsız olcak bişey yok. ben bebeğim olduğu için çıkamıyorum o yüzden bana gelin istiyorum. onlarla buluşursunuz beraber gelirisiniz;)

rahatsız olmam canım o da ne demek:) bekliyorum arkadaşlarla irtibatı koparma bekliyorum gel mutlaka;)
burdaki arkadaşlarla da ilk kez yüzyüze gelicez ki rahatsız olcak bişey yok. ben bebeğim olduğu için çıkamıyorum o yüzden bana gelin istiyorum. onlarla buluşursunuz beraber gelirisiniz;)

irtibatı koparmam canım
gelirsem ayrancı pazarının ordan dolmuşa binmek mantıklı olur bana buluşamayız sanırım yazışırız inşallah gelebilirsem

Ben de sana feysten bir mesaj yazdım ama burdan yazamıyorum şimdi 10 dakıka ara verdim :) Dolsun yazcam yine sonra okursun öpüyorum :)

canısı ben çıkıyorum çok öpüyorum seni kendine dikkat et bebişe de iyi bak;)
herkese iyi geceler güzel haftasonları numaramı tekrar yolladım faceten;)
çok yavaş yaa faceten bişey yazamıyorum:(

canım hem faceten hem de özelden yazdım sana ben:) ara beni öptüm seni:)

canısı ben çıkıyorum çok öpüyorum seni kendine dikkat et bebişe de iyi bak;)
herkese iyi geceler güzel haftasonları numaramı tekrar yolladım faceten;)
çok yavaş yaa faceten bişey yazamıyorum:(

Canımmmmm sana da iyi geceler haberleşiriz.. Öptüm çok seni ve zeynoyu :)

kaç kişi toplandılar tam bilgim yok ama lagrima mesaj attı çarşamba gelmek istediklerini söyledi( lagrima, blue_aquamarin, marmelat) ben de yüzyüze kimseyle görüşmüş değilim. bebeğim sayesinde bugün çıkıp görüşemedim sadece haftasonları toplanılırsa çıkabilirim eşim bırakır ama haftasonu da çoğu bayana uymayabiliyor (eşler)... bu yüzden gelmek isteyen olursa buyursun gelsin çarşamba;)

Nazik davetin için çok teşekkür ederim. Evin bana çok uzak ama gelebilecek olursam Salı günü sana haber vereceğim. Gelemezsem de size şimdiden iyi sohbetler :)

selam hanımlar blue_aquamarin marmelat ve ben buluştuk geri kalan arkadaşlar tarafından ekildik.. neyse hayırlısı olsun başka sefere inşallah diyelim. zaten bu tarz buluşmalarda gelmeyen çok olur alışkınım ben ama bir daha marmelatı buluşmalara katmamız zor artık gelmez ekildiğimizi düşünüyo :) ki haklıda.. çok dikildik ayakta, soğukta.. aradım nosu olanları üstüne üstlük birde telefona bakmadılar da neyse...

atnickli 3ümüz otururken senden konuştuk ve sana gelmeye karar verdik. sinceraya msj attım gelirse oda carsamba bilemiyorum. dediğimiz gibi olacak o konuda anlaştık. :) çarşambada seninle tanışırız..

çok güzel ve keyifi birgündü. gezdik ankamall de yemek yedik.. çay içmeye kızılaya indik.. orda da gezdik.. sohbete diyecek yok zaten .. her iki arkadaşımada cok teşekkür ederim.. çok kalender ve süper insanlar.. bizim için devamı gelecek inşallah...

neyse foto yok çekilmedik aklımada gelmedi açıkcası.. hadi iyi akşamlar..

Yaa gerçekten çok şaşırdım ve ben de hayal kırıklığına uğradım. 8 kişi kesin geleceğim demişti. Birdahaki organizasyon için korkutan bir durum bu bence. Neyseki gelenler olmuş. Yine de güzel vakit geçirmenize sevindim. İnşallah yakın zamanda ben de aranıza katılabilirim.

Back