• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaralı KK'lı Kadınlar Toplanalım mı??

atnickli canım enteresan bu badem yağının sende tüylnme yapması birde hamilelikte hormonal değişimlerden dolayıda bir dönem tüylenme olmuş olabilir.. ama belkide badem yağı ypmıştır?peki normalde tüylenme sorunu yaşarmısın?bu konuları çarşamba günü detaylı konuşalım:))

atnickli canım enteresan bu badem yağının sende tüylnme yapması birde hamilelikte hormonal değişimlerden dolayıda bir dönem tüylenme olmuş olabilir.. ama belkide badem yağı ypmıştır?peki normalde tüylenme sorunu yaşarmısın?bu konuları çarşamba günü detaylı konuşalım:))

ben badem yağına yordum tüylenmeyi ama hormonal değişikliklerden de olabilir doğru söylüyosun aslında. bi de şöle bişi var hani kaşa kirpiğe falan sürerler gürleşsin diye duymuşsundur badem yağını:(

bende acaip yorulmuşum zaten ALLAH tan arıyorum..çabuk yorulan biriyimdir de:))çamaşır makinası bitmiş asıcam bekliyor bi yandan bi yandan koltukları silmem lazım en çok ona üşeniyorum çünkü kas gücü gerekiyor:))bugünde maşşallah gezdik ettik pilim bitti yahu..bilgisayardan da kopamıyorum..oğlan desen uykudan yavrucak geberiyor töbe töbe:)) ama uyumamak için direniyor...

bende acaip yorulmuşum zaten ALLAH tan arıyorum..çabuk yorulan biriyimdir de:))çamaşır makinası bitmiş asıcam bekliyor bi yandan bi yandan koltukları silmem lazım en çok ona üşeniyorum çünkü kas gücü gerekiyor:))bugünde maşşallah gezdik ettik pilim bitti yahu..bilgisayardan da kopamıyorum..oğlan desen uykudan yavrucak geberiyor töbe töbe:)) ama uyumamak için direniyor...

iyi geceler tatlım ben de çıkıcam benim kız da beni bekliyor içerde:)

evet canım biliyorum o da olabilir tabide yalnız kaş kökleri daha çabuk ve çıkmaya meyillidir bende de hamilelikte saçım dökülmüştü:))

canım keşke bugün sende bizimle olabilseydin çarşamba da gelemiyecekmişsin galiba nedenini bende merak ettim ama atnickli den öğrenirim.sende hamileydin galiba öyle hatırlıyorum..hiç üzülme tatlım inşallah bende buluşuruz olmadı değil mi çok isterim beklerim bana da..

haftaya bişeyler ayarlamaya çalışcam ben:))inşallah irtibat kurarım sende arayabilirsin beni numaram var sende de zaten çok istiyorum bende seninle tanışmayı yahuu:))

kolay değil ya bütün vücudun değişime giriyor ama toparlanırsın merak etme birde kansızlığın varsa onu gidermeye çalış kadınları en çok vuran şeylerden biride o sürekli adet görüyoruz filan kansız kalmak çok etkiliyor vücudu saçları bile b12 vitamini önemli kadınlar için demir önemli.. olmadı saç bakım yağı kürü karışımıda kullanırsın formülü verşirim sana ben çrşamba..

canım keşke bugün sende bizimle olabilseydin çarşamba da gelemiyecekmişsin galiba nedenini bende merak ettim ama atnickli den öğrenirim.sende hamileydin galiba öyle hatırlıyorum..hiç üzülme tatlım inşallah bende buluşuruz olmadı değil mi çok isterim beklerim bana da..

:(( Maalesef bugün içim içimi yesede son ana kadar belkı yetişirim diye bekledim ama olmadı aklım sizde kaldı hep :( Baştan böyle olcagını bilseydim inan rapor alırdım bugüne :( Kısmet değilmiş. Çarşamba da gelemiyorum özelden yazayım ben sana ssebebini. Bu pazar dedim oda çoğunluğa uymuyor haftaya hafta sonu olacak galiba ama bende bu hafta gidemediğim istanbul ziyaretime haftaya gidecektim yani haftaya olursa onada katılamıycam ne şanssızım :(((

ya sincera arkadaşım bende çok merak ettim banada yazsana yahu:( lütfen üzülme sen hamilesin şimdi hiçbirşeyi öyle kafana takıp dert etme üzülmesin bebişinde moralin huzurun hep yüksek olsun inşallah canım..

anladım canımm..olsun hiiç önemli değil canınıda hiç sıkma buradaki gelişmelerden ben seni haberdar ederim özel msj hakkım dolsun ayrıca numaranı verirsen arar konuşuruzda..biz senide konuştuk hamile olduğunu öğretmen olduğunu filan çok tanışmak istedim bende olmadı ama hayırlısı olsun yinede görüşücez ben inanıyorum haftayada olmadı başka güne belki yarım gün çalıştığın bir güne ya da başka hafta sonuna ayrıca ne zaman canın sıkıldı çık gel vallahi bak hiçde erinme tamam mı?

Back