merhaba ...
konuya yeni katıldığım anda konu kapanmıştı
tekrar açıldığını tesadüfen gördümm..
sevindim açıkcası...
ankaradaaa kıllarındna kurtulmak isteyen oncaa güzel bayan varrr haksızlık edilmesin deilmii bizde öğrenelim enrde neler oluyorrrr
bende alt bacak koltuk altı yüz için lazere gidenlerdenim..
3 senasta bacaklarım ve koltuk altım bitti...4 5 ty ancak kalmıştı saysan bölgelerdee..
ama tam senas parası istendiği içinnn sonraki seansa gitmedimm..
para göz olmanın bir mantığı yokktu bana gör üst bacağa ve bikini bölgesine tek senas gittiğimde o kıllarada atış istediğimde ayrı bölge gibi tam para istenince hem yaptığım yerden soğudum hemde kazıklandığımı düşündümkii yıllarca birçük müşterisini götürmüşümdürr...
yüz bölgesine gelincee belkide ilk lazere başlayan insnaımdır:))) ilk yeni yeni medyaya çıktığında duydum ve çankayada marmaramed yanlış hatırlamıyorsam başladımm fakat yüzümdeki kılları yaymaktan başka işe yaramadı...
ve tonla araştırmadan sonraa iğneli epilasyona başladımm..tabi iğneliye gelene kadar 7 8 senelik lazer maceram ve bolca extra kıl sahibi oldumm...
iğneli epilasyondada ilk başladığım yerr etkili ama yara berem çok oldu..oradan başka eyre geçtim ordada eli ağırdı..
şimdi başka bir yere gidiyorummm ve çok memnunummm ne yara ne bere birde eli hızlı işinin ehli...yüzümde sadecee ayva tüyü denenler kaldı belirgin olanlar birkaç tanee...onlarındaa bu seanstan sonra biteceğinden eminim...
lazerde alex cihazı kullanıldı oonuda belirteyimm..
yüz için lazere gidip boşuna paranızı heba etmeyin bencee...
bende kol için çözüm arıyorum şimdi ....iğneli çokk uzun süreceğinden tek senası en az 3 saat iğneliye girmiyorumm...
lazerdee sonuç alan yok oyüzden lazerdende korkyorum ama birinden benim kollarımd açok etkili oldu emsajını sabırsızlıkla bekliyorumm...tek derdim kollar kaldı onuda halledersem bundan iyi şamda kaysı