Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teknolog ve Şule hanım çok teşekkür ederim. sizce tüm vücut gitmek mi avantaj yoksa bölge bölge mi?
Sizin ihtiyacınıza ve maddi gücünüze bağlı, ben her bölge hemen hepsi bi arada bitsin istedim, tüm vücut gidince tabi yüksek bi miktar çıkıyo karşıya her gittiğiniz seansta o ücreti verebilecekseniz tüm vücut daha avantajlı diyebilirim. bi anda bi sürü para veriyorsunuz ama mesela diyelim kol 150-genital 150-tüm bacaklar 400-bıyık 40-kol altı 80 lira olsun bölge bölge gittiğinizde her bölge bitene kadar gideceksiniz toplamda her bölge için 5 seans gittiğinizi farz edelim ödeyeceğiniz miktar sonuç olarak 4milyar civarında olacak, bölge bölge gidildiği için de tüm vücudun tamamen bitmesi 2yılı geçkin bi süre olacak, bu arada her seansa gidişiniz gelişiniz harcadığınız zaman ve emek de kat kat artacak,ama ben bunları tüm vücut diye seans ücreti aldığımda 600 liraya anlaşmıştım, her gittiğimde 600lira ödemek tabiki bütçeyi zorlayacak bi rakam, ama toplamda 3 milyar gibi bi rakam hem de 6 ay içinde tüm vücut tüylerimden kurtulmuş olucam.. tercih sizin..
Fiyatlar ortalama fiyatlardır,illa rakam bu şekilde olacak diye birşey yok, seanslar ilerleyip tüyler azaldıkça da seans ücretleri düşmektedir..
evet ben de komple bitsin istiyorum , o yüzden tüm vucut düşünüyorum. altı ay demişsiniz fakat gitme aralıklarınız nedir acaba?
ya birşey sormak istiyorum sitelerde verilen fiyatlar seans başımı toplam mı ?
Ben ortalama bi rakam vermiştim dikkat etmemişim, bazen 1,5 bazen 2 ayda bir giidyorum. benim başlayalı yaklaşık 4ay oluyor 3.seansım üzerinden 45 gün geçti, benimki bitti gibi gibi bişi şu an, çok az bazı yerlerde parça parça çıkanlar var o kadar, temmuzda da düğünüm var haziran sonu gideceğim 4.seansıma sonra da yaz bitimi tek tük kalan olursa diye giderim belki, bu şekilde bitirmeyi düşünüyorum Alla'ın izniyle.. Zaten ortalama 5 seans gidilmesi gerekiyor, sonra da yaza kadar da hiç gitmicem, sürekli jiletle kısaltıcam bu süre içinde sarı olan tüylerimi, bakalım tekrar çıkacak mı, ince kalanlar kalınlaşacak mı onları gözlemlicem, eğer sarı tüylerim kalınlaşırsa da seneye yaza girmeden bir seans daha gidebilirim diye düşünüyorumm..
Merhaba kızlar, ben gittiğim yerin ismini soran arkadaşlara özelden atmaya çalıştım, unuttuklarım varsa tekrar dönerlerse bilgi verebilirim..
selam kızlar ben de geçen hafta ilk kez gittim lazere kızılayda. aletin tam adını bilmiyorum öğrenince yazarım. bende hiç dokulme olmadı daha. haftaya kontrolum var bakalım dokulmesi lazım.. arkadaşım 2 seans yaptırdıoraya ve kızda tek bir tuy kalmadı ve çıkmıyor yeniden. benimkiler neden dokulmedı anlamadım