- 11 Mart 2011
- 207
- 2
hoşgeldin canımmm artık üzülmene gerek yok hepimiz burdayız
ilk önce diğer konuda en son sorduğun soruyu cevaplayayım. genitalde utanacak bişey yokmuş zaten. oraya gelene kadar çamaşırını çıkarmıyorsun zaten. orda da üstten başlıyor ve bacaklarını açmıyorsun, sadece aralıyorsun. o yandan çalışıyor zaten. o yüzden o kadar dert etmeme gerek yokmuş kontrole de gittim. ikinci seansıma 1 ay kaldı. ilk dökülmeler 8. gün başladı. hala tektük döküldüğü yerler oluyor. ama hiç çıkmayan yerler de var hala, nokta şeklinde görünen. henüz bişey söylemek için çok erken, bakalım 2., 3. seanstan sonra nasıl olcak? ama ben şimdilik çok memnunum Allah'a çok şükür, çok umutluyum, çok mutluyum, herkese tavsiye ediyorum
aynen utanılcak bi$ey yokmu$ dedğin gibi :90: dökülmeye ba$ladığına sevindim cnmm. benm dökülenlerin yerine çkmaya ba$ladılar seyrek ve çook ince halde alt taraflarda dökülme olmuyo. bu hafta sonu c.teside benm seansım var ke$ke aynı günlere denk gelsede tanı$ma frsatmz olsa
kızlar bende kol altıma alex le yaptırmıstım 7 seans oldu hala var anlamadım beni mi kandırıyo bunlar...
canım yaptırdığın yer güzellk merkezi falanmı ? jel sürülüyomu uygulanan bölgelere ... normalde 7 seansta bitmesi lazmdı