- 19 Mart 2011
- 28
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya $u emla bi bende yaramıyo sanrım iyice streçleyip 2 saat bekletmeme rağmen uyu$ma olmamı$tı (
Benim de üst bacağımda özellikle iç kısımlar kabarıp kızarıyo ama dediğin gibi 24 saate bile kalmadan geçiyo. öyle hiç kabuklanma falan da yaşamadım ki benim cildim gerçekten çok hassastır. Kontrol seansın için stres yapma çünkü sadece lazerin görmediği noktalara atış yapıcaklar ve çok kısa sürecek. İkinci seansında ise vücudun lazere biraz daha alıştığı için daha az acı hissediyor insan ve daha kolay geçiyor seanslar. Nerde oturuyosun peki sen şehir olarak?
ankarada oturuyorum.ya kol altıma kontrol seansına gitmiştim mesela,orda sadece atlanan yerler deil tüm kol altım yeniden tarandı,oysa hiç kıl yoktu.şimdi bacakta da öyle olcak,hepsi tarancak.emla alcam artık paraya kıyıp
kremi yedirmiyorsun değil mi?yoğurt gibi süreceksin..üstünü streçleyeceksin..
İnşallah işe yarar canım, çünkü emla kullanıp hiç fayda görmeyenler de var. Benim gittiğim yerde kullandıkalrı cihaz çok yeni bi cihazmış, sanırım Ank'da sadece burda varmış, acayip hızlı bi cihaz benim önceki merkezimde alex epicare vardı tüm vücut seansım 2,5-3 saate yakın sürmüştü, ama burda 45dakka sürdü sadece, diğer yerde kılların tamamı dökülmemişti kontrol seansına çok fazla kıl kalmıştı, ama burda nerdeyse hepsi döküldü,elle sayılcak kadar kıl kalmıştı kontrol seansıma. Belki hızlı olması senin iççin daha iyi olursa diye bilgi vermek istedim..
emlayı daha önceden denemiştim kol altıma,ama lazere giderken değil de epilasyonla alırken,işe yaramıştı o zaman bende.peki bu gittiğin cihazın adı ne şimdi.benimki de alex epicare ama merkezde nd yag fotona xp max diye bi cihazda varmış,yalnız o cihazı tüyler seyrelince kullanıyolarmış ve daha agrılı bi cihazmıs alex e göre.sen kaça gidiyosdun peki seans olarak,yani sürekli merkez değiştirmek de istemiyorum,her defasında yeniden başlamak gibi geliyo bana ne bileyim,bütçem kaldırmaz o kadarını öğrenciyim çünkü :26::26:
Kızlar bu konuyu daha önce görmemiştim. Kapanması iyi olmuş benim açımdan, yeniden konu açılmasaydı haberim olmayacaktı:)
Ben de Ankara' dayım, iğneli epilasyona gidip memnun kalan varsa bana özelden nereye gittiğini yazabilir mi? Yüzüm için gitmeyi düşünüyorum ama öyle kabuklanma, yara olma falan istemiyorum. Cildimi 7 ayda zor düzelttim artık bozulsun istemiyorum.
İğnelide yara kabuk kızarma gibi durumların olmaması mümkün değil diye biliyorum..
Selam kızlarr...Tüm vücut 9 seans lazer yaptırmış biri olarak sizi uyarıyorum umarım dikkate alırsınız...ilk başta o kadar memnun kaldımki tüm çevremi yönlendirdim..Başta onlarda baya bi dua ettiler bana ama sandığınız gibi değil...ben Ankarada en iyi yere gittim çok araştırdım..pahalı olmasına rağmen parasındanda kaçmadım...Bir kere tamamen bitmesini beklemeyin...alt bacakta lazeri bıraktıktan 5 ay sonra %60 ı geliyor üst bacak tüyler daha ince olduğu için uyarılıyor ve eskisinden daha fazla geliyor...koltuk altı %30 oranında tekrar geliyor...yüz dersem kesinlikleeee uzak durun olan tüyleri uyarıp 10 katına çıkarıyor ve feci bi şekilde yayıyor...kol omuz ve sırt bölgesi beni mahfetti inanın çok beddua ettim oraya...lazerden sonra iğneliye gittim yüzüm tamamen 7 seansta bitti tertemiz oldu kol için başladım ancak şu an bebek beklediğim için ara verdim...ÇOK ARKADAŞIMI YÖNLENDİRDİM HEPSİNDE AYNISI OLDU BİDE BENDE ÇOK GÜZEL SONUÇ ALACAKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ HEP ÇOK DÜZENLİ GİTTİM SEANS VE TARAMALARA..EN İYİ MAKİNE KULLANILDI...hem verdiğiniz paraya yazık hem sonrasında yaşayacağınız hayal kırıklığı hem artan tüyleriniz...Siz bilirsiniz arkadaşlar sağlıcakla kalın...
Selam kızlarr...Tüm vücut 9 seans lazer yaptırmış biri olarak sizi uyarıyorum umarım dikkate alırsınız...ilk başta o kadar memnun kaldımki tüm çevremi yönlendirdim..Başta onlarda baya bi dua ettiler bana ama sandığınız gibi değil...ben Ankarada en iyi yere gittim çok araştırdım..pahalı olmasına rağmen parasındanda kaçmadım...Bir kere tamamen bitmesini beklemeyin...alt bacakta lazeri bıraktıktan 5 ay sonra %60 ı geliyor üst bacak tüyler daha ince olduğu için uyarılıyor ve eskisinden daha fazla geliyor...koltuk altı %30 oranında tekrar geliyor...yüz dersem kesinlikleeee uzak durun olan tüyleri uyarıp 10 katına çıkarıyor ve feci bi şekilde yayıyor...kol omuz ve sırt bölgesi beni mahfetti inanın çok beddua ettim oraya...lazerden sonra iğneliye gittim yüzüm tamamen 7 seansta bitti tertemiz oldu kol için başladım ancak şu an bebek beklediğim için ara verdim...ÇOK ARKADAŞIMI YÖNLENDİRDİM HEPSİNDE AYNISI OLDU BİDE BENDE ÇOK GÜZEL SONUÇ ALACAKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ HEP ÇOK DÜZENLİ GİTTİM SEANS VE TARAMALARA..EN İYİ MAKİNE KULLANILDI...hem verdiğiniz paraya yazık hem sonrasında yaşayacağınız hayal kırıklığı hem artan tüyleriniz...Siz bilirsiniz arkadaşlar sağlıcakla kalın...
slmmmmmmm ben geldiimm. yeni gördüm konuyu $ekerim nbr nasl gidiyo özledim valla. konu kapatıldığındada epey üzülmü$tüm hatta $ule'ye de söylemi$tim dökülmeler ba$ladımı kızz ne alemlerdesin anlat anlat