cesur buradaki lazeri uygulayanlar uzman doktor mu ? Bırde rötüş seansı yapıolar mı her seanstan sonra ?
bazı kıllar lazere gelmedıgı ıcın kontrol seansı yapılıyor bazı yerlerde ondan sordum.Ben sıtesıne baktım bunyelerınde uzman doktor var ama seanslara o gırmıyor mu yoksa sıze mı o denk dusmedı
Cihaz alexandre mı? Bir de doktor var mı? Sen kaç seans gittin? Biten bölge var mı?kızlar Ankara kolejde buse güzellik var tüm vücut 450ytl ye düşmüş. kampanya var bende oraya gidiorm süper bi alet. azaldı bnmki bi görüşün derm.
kızlar Ankara kolejde buse güzellik var tüm vücut 450ytl ye düşmüş. kampanya var bende oraya gidiorm süper bi alet. azaldı bnmki bi görüşün derm.
kızlar bende 4.seansıma gittim fakat anlamadığım noktalar var ben hiç kontrol seansına gitmedim ama düzenli gidiyorum 30 35 gün oluyor aralarında 3.seansımdan sonra çok güzel dökülmem oldu ama 4.seansımdna sonra olmadı 18mayısta gitmiştim yani az bir süre mi dökülme olması için acaba?ve 3.seansımdan sonra çok kıl çıkmamıştı ama 4.seansımda çıktı epey yani sevinsem mi üzülsem mi ne demek bu bilemedim ve ben seans bittikten sonra diğer seans olana kadar almıyorum almam gerekir mi?ve eskiden boyları uzarken kılların şimdi kısacık kalıyolar o neden oluyo acaba bilen var mı?ve ben tunalıda bir yere gidiyorum tunalıda gidenler varsa özelden msj atarlarsa belki aynı yere gidiyoruzdur
şu an adını hatırlamıyorum ama jelli yapılıyor birde değiştirmişti benimkini yapan kişi ben açık tenliyim ve siyah yer yerde sarı tüylerim var yani başta kalın olanlar inceldi ama dökülme bana göre çok olmadı ama yapan kişi bitmiş nerdeyse seninki diyor beni mi yiyor anlamadımkimakinede ıpl sanırım ama hiç emin değilim alex değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?