hoşgeldin canımmmartık üzülmene gerek yok hepimiz burdayız
ilk önce diğer konuda en son sorduğun soruyu cevaplayayım. genitalde utanacak bişey yokmuş zaten. oraya gelene kadar çamaşırını çıkarmıyorsun zaten. orda da üstten başlıyor ve bacaklarını açmıyorsun, sadece aralıyorsun. o yandan çalışıyor zaten. o yüzden o kadar dert etmeme gerek yokmuşkontrole de gittim. ikinci seansıma 1 ay kaldı. ilk dökülmeler 8. gün başladı. hala tektük döküldüğü yerler oluyor. ama hiç çıkmayan yerler de var hala, nokta şeklinde görünen. henüz bişey söylemek için çok erken, bakalım 2., 3. seanstan sonra nasıl olcak? ama ben şimdilik çok memnunum Allah'a çok şükür, çok umutluyum, çok mutluyum, herkese tavsiye ediyorum
kızlar bende kol altıma alex le yaptırmıstım 7 seans oldu hala var anlamadım beni mi kandırıyo bunlar...
aynen utanılcak bi$ey yokmu$ dedğin gibi :90: dökülmeye ba$ladığına sevindim cnmm. benm dökülenlerin yerine çkmaya ba$ladılar seyrek ve çook ince halde alt taraflarda dökülme olmuyo. bu hafta sonu c.teside benm seansım var ke$ke aynı günlere denk gelsede tanı$ma frsatmz olsa
evet ama aynı yere gitmiyoruz ki canım, sen kızılay'a gidiyosun, ben batıkent'e
kızlar bende kol altıma alex le yaptırmıstım 7 seans oldu hala var anlamadım beni mi kandırıyo bunlar...
merhaba arkadaslar ben de varim
ankarada kizilayda bi yere gidiyorum
alt bacak ve genital ayni anda basladim bu ayin 25inde 3uncu seansima gidecegim
cok daha oncesinde koltuk altina baslamistim alt bacak ve genitale atis yaptiginda koltuk altina da atis yapiyor ve ayriyeten ucret odemiyorum
3 bolgeye (ya da 2 bolge biri yaninda hediye:) 250 tl veriyorum ama insallah 4uncu seans ile birlikte 200 tl ye dusurecekler
memnun olup olmadigimla alakali bir sey demek zor tamam hepsi dokuluyor falan ama 5 ay hatta 6 ay hic lazer uygulanmayacak ondan sonraki duruma gore memnunum ya da degilim diyebilirsiniz yoksa 2 seansta ayy super bi yer kesin gidin falan diyemezsiniz
alet: alex
emla kullanmiyorum
genital acimiyor
ama bacak felaket cok aciyor
aramıza hoşgeldin lazerevet hepimiz daha çok başlardayız. bakalım hepberaber sonuçlarımızı görcez. ben de alexle tüm bacak, koltukaltı ve genitale 600 veriyorum. henüz 1 seans yaptırdım. emla kullandım. bazı yerlerim hiç acımadı, bazı yerler acıdı. ama her tarafa sürmemiştim, yani sürmediğim yerler mi acıdı tam farkında değilim. bu sefer bir bacağa sürcem diğerine sürmiycem mesela, bakalım ne fark olcak.
ya peki bi şey merak ediyorum emlayı bacagına yettirebiliyo musun?içinde 5 tüp var sadece ben de yarın için alacam ve üst bacak için uyguluycam ama 1 kutu yetmez gibime geliyo
ben de genital alt bacak baslamisken ust bacakta aradan ciksin istedim ama malesef killarniz ince bitmez dediler
bu aralarda yuze taktim ama kimse tavsiye etmiyor hic kil olmayan yerlerden bile kil cikiyormus bitmiyormus falan filan neyse bakalim umarim alt bacak genital biter ona da raziyim artik
merhabalar ben koluma yaptırmayı dusunuyorum.Tüylerim sıyah ve beyaz tenlıyım.Internette kımı yerde alex in tuyleri ıncelttıgı tamamen yok etmedıgı yazıyor.Kimi yerde alex ın en etkılı oldugunu yazıyor.Np-yag fotona lazeri dusunuyorum .Sizce hangısı daha etkılı .Lutfen deneyim sahibi kısıler yol gosterırse sevınırım.
merhaba;
bende kolum için ilk seansa dün gittim,önce jiletle aldılar sonrada lazer uygulandı makine alex idi.tenim açık renk tüylerimde öyle aşırı koyu renkte değil ama ordakierin kollara baktım kendilerine uygulamışlar vallahi özendim süper görünüyordu.ve benim gittiğim yere eşimde gitti çok memnun,çok iyi sonuç aldık biz.
öncelikle cvp verdıgınız ıcın tsk ederım.İlk seansa yenı basladıgınızı belırtmıssınız.Yaz donemıne gırıyoruz ve alex ın yazın uygulanmadıgını duymustum.Birde tüylerim sıyah ama tuy kokum kolumda beyaz.Sizin tuy kokleriniz ne renk.Birde cok soru soruyorum ama son sorum ordakı calısanlar kol ıcın tamamen kurtulursunuz dıyebılıyor mu ?Yuz ve kollar en zor kısım dıye duydum. :44:
nereye gıdıyorsunuz.Gittiği yerden memnun kalan cok az kısı okudum forumda :) uzman doktor mu yapıor lazerınızı?Birde esınız sanırım cok bakımlı erkek olupta lazere gıden pek fazla duymamıstım :)
canım gittiğim yeri özeline mj atarım.eşim çok iyi sonuç aldı,estetisyen yapıyor lazeri ama baya faal biryer olduğu için kendilerini baya iyi geliştirmişler diyebilirim.eşim çok bakımlıdır,4 ay öncede saç ektirditeknolojiyi sonuna kadar kullanıyor,bende ondan özendim, kızdım kendime hatta:)
bu arada baya kişiye tavsiye etti burayı eğer ankaradaysan tavsiye ederim sanada canım...
canım gittiğim yeri özeline mj atarım.eşim çok iyi sonuç aldı,estetisyen yapıyor lazeri ama baya faal biryer olduğu için kendilerini baya iyi geliştirmişler diyebilirim.eşim çok bakımlıdır,4 ay öncede saç ektirditeknolojiyi sonuna kadar kullanıyor,bende ondan özendim, kızdım kendime hatta:)
bu arada baya kişiye tavsiye etti burayı eğer ankaradaysan tavsiye ederim sanada canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?