ANKARALI Bebek sahibi olamayan arkadaşlar.. Gelin birlik olalım, birbirimize destek, umut olalım.. B

E eysaih canım nolsun aynı. Eşim için özele gittik spermiogramı iyi dedi bi tek zinco die bi hap verdi bi hap daha verdi. Bide sabahları ni tatlı kaşığı polen yesin dedi. Sen doktor buldun mu??

Hayir bulmadim canim
Eşine ve sana bizede Allah sabir versin
Canim işin enteresan esim doktor
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş tatlım o misal.. Ama iyi bi kadındoğumcuya denk gelmek gerçekten şans işi..rabbim hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin bizlere ve bizim gibi isteyen herkeslere en hayırlı zamanda

Hangi hastanede görev yapıyor o doktor canım? Allah allahh bi tane sağlıklı evladın var ve sonrasında bu sıkıntıları yaşadın. Peki ilk bebeğinde problem yaşamış mıydın? 34 haftalık bebeğine de ayrı bi üzüldüm. Allahım bu üzüntüleri unutturacak güzel haberler nasip etsin sana kuzum inşallah. Sabretmeliyiz dua etmeliyiz Allahım bunu istiyor bizden..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar. bende ankarada yaşıyorum.. yazdıklarınızı okuyunca üye olmak istedim. öncelikle ben yeni anne adayıyım. inşallah hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza alacağız.
8 ay çocuk sahibi olmak için uğraştık. doktorum eşimde de bende de bir şey olmadığını stresten hamile kalamadığımı söyledi. internetten preseed jel diye bi kayganlaştırıcı krem buldum. doktoruma sordum kullanmanda bi sakıncası yok dedi.
internette bu krem için sağlıklısınız ve çocuğunuz yoksa hemen hamile kalmanızı sağlar gibi şeyler yazıyordu. 3. kullandığım ay hamile kalıdım. isterseniz sizde bi arastırın

merhaba kızlar. bende ankarada yaşıyorum.. yazdıklarınızı okuyunca üye olmak istedim. öncelikle ben yeni anne adayıyım. inşallah hepimiz hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza alacağız.
8 ay çocuk sahibi olmak için uğraştık. doktorum eşimde de bende de bir şey olmadığını stresten hamile kalamadığımı söyledi. internetten preseed jel diye bi kayganlaştırıcı krem buldum. doktoruma sordum kullanmanda bi sakıncası yok dedi.
internette bu krem için sağlıklısınız ve çocuğunuz yoksa hemen hamile kalmanızı sağlar gibi şeyler yazıyordu. 3. kullandığım ay hamile kalıdım. isterseniz sizde bi arastırın
Sağlıkla al bebişini kucağına inşallah tatlım. Peki bu jel ne içinmiş ??

yalnız ankarada yaşayan arkadaşlar ben ankarada botanik eczanede bulmuştum bide intette satışlar var.

Kizlar nedir. Neden bahsediliyor.ilaçmi nasil kullanılır faydasi nedir.kullanan varmi
ben kullandım hamileliğimde katkısı varmı bilmiyorum. bende gene bu sitede duymuştum bu jeli. istersen internetten bi araştır ve doktoruna sor. ben sizi yanlış yönlendirmek istemem sadece yardımcı olmak istedim

ben kullandım hamileliğimde katkısı varmı bilmiyorum. bende gene bu sitede duymuştum bu jeli. istersen internetten bi araştır ve doktoruna sor. ben sizi yanlış yönlendirmek istemem sadece yardımcı olmak istedim
Günaydin canim
Teşekkür ederim canim kullanılıyor
Zararları var mi
Doktorumu bulsam söylecem:110:

ben doktoruma sorarak kullandım. sadece doğurganlık günlerimde kullandım. bi yan etki göremedim ama sizlerde mutlaka doktorunuza danışın. çünkü ben çok araştırmıştım bu ilacı ve yazılanlar doğrumu bilemeyip kullanmaya başlamıştım. lekelenmelerim oldu kahve rengi korktum doktoruma söyledim. onunla alakası yoktur dedi.

ben doktoruma sorarak kullandım. sadece doğurganlık günlerimde kullandım. bi yan etki göremedim ama sizlerde mutlaka doktorunuza danışın. çünkü ben çok araştırmıştım bu ilacı ve yazılanlar doğrumu bilemeyip kullanmaya başlamıştım. lekelenmelerim oldu kahve rengi korktum doktoruma söyledim. onunla alakası yoktur dedi.
Teşekkürler canim

X