- Konu Sahibi EvLi_MutLu_UmutLu
-
Oh çok şükür az o çıkmamış ya sevindim keçi boynuzu bide bol bol nohut yedir canim ınş en yakın zaman da gebe kalirsinCanım ileri hızlı hareketimiz düşük baya ama doktor o konuda hiçbişey demedi ben kağıdı elime alınca farkettim. Doktor şuan normal yolla gebeliğe engel bi durum yok dedi. Bide buranın sonuçları büyük oranda sapmalar yapıyor başka bir labaratuvarda testi tekrarlayalım öyle tekrar görüşelim dedi. İnternetten araştırdım keçiboynuzu kürü iyi geliyormuş sanırım spermlerin hem sayı hem kalite hem hızına.. moralim bozuktu dün giremedim.. Sorduğun için beni çok teşekkürleer..
İnşallah en yakın zamanda buradan birbirimize bol bebişli güzel haberler veririz kuzum.. nohutu hiç duymamıştım canım. Nası etkiliyormuş ??Oh çok şükür az o çıkmamış ya sevindim keçi boynuzu bide bol bol nohut yedir canim ınş en yakın zaman da gebe kalirsin
Amin insh canim doktorumuz dedi bize nohut yemeği yada nohut suyu spermler için iyiymişİnşallah en yakın zamanda buradan birbirimize bol bebişli güzel haberler veririz kuzum.. nohutu hiç duymamıştım canım. Nası etkiliyormuş ??
Tamam canım saolasın bide avakado duydum ben o da yararlıymış sperm sayısı ve kalitesine üretimine.denemekte fayda var..Amin insh canim doktorumuz dedi bize nohut yemeği yada nohut suyu spermler için iyiymiş
Aynen canim sağlıklı besle eşiniTamam canım saolasın bide avakado duydum ben o da yararlıymış sperm sayısı ve kalitesine üretimine.denemekte fayda var..
İyi diyelim iyi olalım inşallah..İyi tatlım sen nasılsın??
Amin canım inşallahh. Senin aklında hangi hastane ve doktor var gitmek için? Ya ben şükran çakmağı duydum ama eşimin durumu sabitlensin öyle gitcem nasipse.. nette çok yorum var hakkında..Kızlar Günaydın
Nasılsıniz
Ne yaptiniz
askininaskisi canim Allah kimseyi nasipsiz birakmasin
Bende iyi bir hastane ve doktor ariyorum
Maşşallahh canım rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah...Probleminiz neydi peki gebeliğe engel olan ?bide hangi hastaneleri önerip hangilerini önermezsin?Kızlar bnde sizin gibi çok dusunuyordum, kim hangi hastane dediyse gittim , 4. Tüp bebek denemesinde gen art ta. Sertaç şen hoca min sayesinde hamile kaldım darısı sizlere, bn çok memnun kaldım tavsiye ederim
Bnde yüksek FSH vardı, amh 0.8 çıktı ,yumurtalık rezervi azalıyordu, ilk tüp bebek Anatolia, ikinci ankalife, üçüncü Zübeyde hanım, 4. Gen art , ankalife hariç diğerleri bndenMaşşallahh canım rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah...Probleminiz neydi peki gebeliğe engel olan ?bide hangi hastaneleri önerip hangilerini önermezsin?
Can'ım merhaba .fsh yuksekliği kaçtı sendeBnde yüksek FSH vardı, amh 0.8 çıktı ,yumurtalık rezervi azalıyordu, ilk tüp bebek Anatolia, ikinci ankalife, üçüncü Zübeyde hanım, 4. Gen art , ankalife hariç diğerleri bnden
memnun kaldım ama Allah nasip etmeyince tutmuyo
15-16-17 bazen de 12 ,son zaman larda 10 un altına dusmemisti, amh kesin yargı sağliyor , FSH çok değişken lık gosteriyor, bn dusurmek için hayıt tohumu, civan percemi , aslan pençesi kullanirdimCan'ım merhaba .fsh yuksekliği kaçtı sende
Canım bende ankarada çok yabancıyım ve en çok takip edilen şükran çakmağı gördüm. Sen ne zamandır istiyosun bebiş ?? Şuan gittiğin bi doktor var mı?Bende aslinda sukran cakmak a gitmek istiyorum ama onunkide ozel muayenehane ve artik kendi yeri olanlardan korkuyorum. Birde bayindirda sibel dabakoglu var onada gidebilirim bilmiyorum.
Günaydın canım. Amiiin cümlemize inşallahhGünaydın kızlar
Allah bize hayırlı ve sağlikli bebişler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?