- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
-
- Konu Sahibi EvLi_MutLu_UmutLu
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimm..
Canım gittik önce muayene etti doktor varikosel tarzı bişey yok demiş. Pazartesi günü de spermiogram için randevu aldık bakalım. Ertesi günde çıkar mı acaba sonuçlar ?Evet canim 3 sonucu bildir bizlere
Spermiyogram cikar canim insh normaldir herseyAllah razı olsun canım çok teşekkür ederimm..
Canım gittik önce muayene etti doktor varikosel tarzı bişey yok demiş. Pazartesi günü de spermiogram için randevu aldık bakalım. Ertesi günde çıkar mı acaba sonuçlar ?
İnşallahh. Sonucu yazarım doktora gösterememişsek değerler konusunda yorum yapabilir misin ? Bide geçen kandilde benim gibi bebiş isteyen herkes için dua ettim ama seni bi ayrı içimden geçirip dua ettim rabbim kabul etsin inşallah...Spermiyogram cikar canim insh normaldir hersey
Amiinn inşallahh canım..Alah razi olsun canim soylerim tabi elimden geldigince ama rabbim karsiniz bi engel cikarmadan dogal yolla gebe kalirsin insh
Naptınız Can'ımNasılsınız kızlar ?
Canım bu sabah test için gitti eşim geçenlerde perhizi uymadığı için örnek verememişti. normalde çıkmıştır sonuç ama eşimin işi dolayısıyla gidemedik hastaneye telefonla da öğrenemedik bilgi vermiyolar. Ben de hiçbiyeri bilmiyorum şu Ankara'da gidip öğrensemNaptınız Can'ım
Beytepe askeri hastane canım. Oran da oturuyorum bende. Sonuç normal çıksın da ben beklemeye razıyım. Heycanlıyım işte. Sen neresinde oturyosun ankaranın?Hangi hastane Can'ım Ankara'nın neresinde oturuyosun bugün salı günler çabuk geçiyor Can'ım sabret beklediğine değer ve herşey normal çıkar inşh
Zormuş canım ya bilmediğin bi şehirde yaşamakKeçiören Can'ım bende bilmem oraları
Bende bilmiyorum canım Ankaralı çalışıyorum yeni girdim ise sincanda oturuyorum burda başak tıp merkezi var evinin yanında orayabir gideyim diyorum ama nasıldır bilmem.İmkanım olsa büyük doğuma gidicem ama çok uzak yaaZo
Zormuş canım ya bilmediğin bi şehirde yaşamak
AynenZo
AminnnKızlar herkese merhaba
Nasılsıniz
Allah kimseyi evlatlar imtihan etmesin
Ve nasip etsin bize tatlı evladımizi
Canım hangi tıp merkezi bu gideceğin? Ya aslında zübeyde hanımı bilmem ama zekai tahir e giden 2 kişi den duydun ikiside memnun değil. Siz ne kadar zamandır istiyosunuz bebiş ?Bende bilmiyorum canım Ankaralı çalışıyorum yeni girdim ise sincanda oturuyorum burda başak tıp merkezi var evinin yanında orayabir gideyim diyorum ama nasıldır bilmem.İmkanım olsa büyük doğuma gidicem ama çok uzak yaa
Canım noldu sonuç?Zo
Canım ileri hızlı hareketimiz düşük baya ama doktor o konuda hiçbişey demedi ben kağıdı elime alınca farkettim. Doktor şuan normal yolla gebeliğe engel bi durum yok dedi. Bide buranın sonuçları büyük oranda sapmalar yapıyor başka bir labaratuvarda testi tekrarlayalım öyle tekrar görüşelim dedi. İnternetten araştırdım keçiboynuzu kürü iyi geliyormuş sanırım spermlerin hem sayı hem kalite hem hızına.. moralim bozuktu dün giremedim.. Sorduğun için beni çok teşekkürleer..Canım noldu sonuç?