Ankara'daki Falcılar

Merhabalar. Usluhan işmerkezindeki Abdullah’ın iletişim bilgisini verebilecek biri var mı acaba?

Merhabalar , falcı Nisan’ın telefon numarası olan var mı acaba ? Bayadır onu arıyorum yukarıda adını görünce heyecanlandım, yıllar önce 8 yıl falan oldu sanırım ona baktırmıştım ve çok etkisinde kalmıştım , numarası olan varsa verebilir mi ?

Merhabalar, Nisan’ın güncel bi telefon numarası var mı acaba bayadır onu arıyorum , teşekkürler

Benim arkadaşım fal bakiyor ama ücretli cok pahali degil aslinda 50 tl ye kahve içip atiyorsunuz resmini yorumluyor ilgilenen olursa özelden yazin

en güncel magazin haberlerini ve olaylarını tartışabileceğin, ünlüleri yorumlayabileceğin sosyal yönü kuvvetli bir sözlük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim acil ama çok acil anı çok çok iyi bile bir falcıya ihtiyacım var. Anı bilen olsun istiyorum

Kızlar benim acil ama çok acil anı çok çok iyi bile bir falcıya ihtiyacım var. Anı bilen olsun istiyorum
ah bir bulsak. ben mehtaba gitmiştim yıllar önce anda iyiydi. sanırım ojinal mehtep çayyolunda bir kafedeymiş. diğer mehtap sahte de ondan yazdım. işine yarayabilir.

ah bir bulsak. ben mehtaba gitmiştim yıllar önce anda iyiydi. sanırım ojinal mehtep çayyolunda bir kafedeymiş. diğer mehtap sahte de ondan yazdım. işine yarayabilir.
Hangi kafe biliyomusun mesaj atarmısın bilgilerini

Kibele Işıl falı bırakmış..
Eskiden 3.gözde olan Abdullah falı bırakmışlar..
Milaz Cafe Sinemden randevu almak nedense çok zor.. Eskisi gibi sanırım cafeye gitmiyormuş.
Zorda kaldığım için Evim Cafede Meryem'e gittim. Önyargılıyım eskilerden bu kadına ne iyi diyebildim ne kötü..

Kısaca arkadaşlar bu ara önereceğiniz birileri var mı? Mekanı temiz ve havadar olan, kalabalık olmayan yer önerisi alabilirsem çok sevinirim :) Anlık bilse yeter bana..

Yasemin hanıma ulaşabildiniz mi? Bende yasemin hanımı bulmak için üye oldum. Bilgisi olan ulaşabilirse sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…