Ankara'daki Falcılar

400 500 civarı mı? Bunlar kafayı yemişler. Cidan cafede Melek diyorsunuz. Tamam ben bir bakıyım, teşekkürler.
evet çok verdim ben bir zamanlar ama bu isimler sıkı falcıdır.ve dedikleri de er ya da geç çıkar.

Yenimahalledeki Nilüfer hanımın numarasını özelden atabilirmisiniz kızlar

Cidan daki Melek 3.göze geçti diye biliyorum ben
Ben önceki gün melek e baktırmak için gittiğimde ameliyat oldu bir süre gelmeyecek dediler cidanda. Orada çimen e yönlendirdiler. Bence eh işte. Melek gibi değil ama iddialı. Çıkar mi bilmem. Ben melek e baktirdigim zaman burada olurum hep buradan ayrılırsam zaten fal bakmam demişti

3. Gözdeki melek 1.50 boylarında genelde siyah giyiyor hafif toplu sanirim bazen yeşil lens takıyor. Cidanda ki melek mi? Uc kez falıma bakti hatta gün verdi cikmadi. Sanirim bilinçalti okuyor. Devrim adlı falci da orada onun da tarzi cok ürkütücü geldi bi de büyü var vs söylemleri benim hoşuma gitmedi.

cnm devrim paracı ve tehlikeli gruptan bilginiz olsun.o bir ara sılayla çalışırdı. benim sevgilimle sorunlarım varken. sonra iranlı bir kadının yanına geçti. ama tırt.boşa gitmeyin.

ankarada nilüfer,aslı yıldız,ermeni ebru bir de çok eskileren piyasadan silinmiş olan şirin dışında falcı yok. olsa idi ben mutlaka bulurdum. ankarada bir daire parası harcadım bu uğurda hep boş.

Telefonu var mi acaba

Kızlar yasemin gül turuncu cafe den cıkmış. Şu an nerde bilen var mı?
Pucca cafe arzu ya gidenler var mı? Bende her dedigi çıktı. Cok güclü hisleri var. Kahve tarot bakıyo. Ama cok kısa bakıyo. Ama söylediği her sey tarihi tarihine cıkıyo.
Bir de kader var turuncu da cok dehset ve ayrintili bakimi var. Ama dönmesini bekledigim kisi icin dönecek dedi. Ama baska biri ile devam etti. Anlık durumda kader daha iyi.
Ama ben yasemin gül nerde onu merak ediyorum?
Kibele cafe bora ve medyum sıla icin piyasanın en iyisi diyolar bilmiyorum hangisi iyi?
Ama yasemin gül nerde onu bulmam lazım. Bu bayan cok iyi

Nilüfer in numarasını bilen yokmu

KIZLAR YAZMAYACAKTIM AMA ARTIK ŞART OLDU DİKKAT DİKKAT BU BİR DOLANDIRICI VE CANAVAR FALCI MEDYUM BÜYÜCÜ UYARISIDIR.
ESKİDEN CİDAN KAFEDE ÇALIŞAN NURAY BAYDAR ADINDAKİ BÜYÜCÜ BENİ VE AİLEMİ ÖLDÜRECEK BOYUTTA İŞLER YAPTI .
CİDANIN MÜŞTERİLERİNİ ÇALDI.BEN ÇALIŞMIYORUM TORUM BAKIYORUM VS.
KENDİSİ OĞLUNUN ADINA PARALARI TOPLAYARAK MİLLETİ BÜYÜLÜYOR VE DOLANDIRIP HARACA BAĞLIYOR. ZATEN BENİM VE AİLEMİN BAŞINA EN UFAK BİR ŞEY GELİRSE KENDİSİNİ SAVCILIKTA DOLANDIRICILIK VE BÜYÜCÜLÜKTEN HAPSE ATTIRACAĞIM. SAKIN O KADININ TUZAĞINA DÜŞMEYİN.
EĞER BENİM VE AİLEMİN BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE BURADAN DUYURUYORUM BU İŞLERİ BİLENLER VAR DERHAL SAVCILIK DAHİL BASIN DA DEVREYE GİRECEK. O KADIN TAM BİR CANAVAR. BİLGİNİZ OLSUN DOLANDIRICI. BENİ AYLARCA HARACA BAĞLADI.
TEHTİT İÇİN AİLEMİ HASTALANDIRDI. YAZMAYACAKTIM AMA ARTIK YETER.
SAKIN O KADINA GİDİP TUZAKLAR DÜŞMEYİN SAKIN.
UKALA İSTEMEM YAN CEBİME KOY YOK PARAYI YOLLARKEN DANIŞMANLIK YAZ MESAJLARA VS. BÜTÜN KAYITLARI SAVCILIK 24 AYLIK ÇIKARTIYOR AMA İNSANLIK BENDE KALSIN. EN UFAK HAMLEDE KENDİSİNİ SAVCILIĞA VERECEĞİM.
CİDAN KAFEYİ DE KANDIRIYOR BAKMIYORUM DİYE ONUN MÜŞTERİLERİNİ ÇALIYOR.
BİR DE BİR UKALALIK BİR ŞEY SANKİ KİMDİR ?NEDİR?
ÖYLE ÖYLE PARALARI TOPLUYOR. BİLGİNİZ OLSUN.

Nilüfer in numarasını bilen yokmu
bu nilüferin numarasını bulun valla o nuray denilen kadından 1000 kat iyi .zaten kadın beni uyarmıştı o kadınla ilgili.onunne canavar olduğunu söylemişti. nilüfer çok iyi bir kadındı ama telden bilemiyor.

Bende gittim Pucca cafe Arzu var sadece fal bakan benim hiç bir şeyimi bilemedi vasat ötesi bence enerji enerji evrene ne verirsen onu alıyorsun dedi durdu..Falla uzaktan yakından alakası yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…