- 21 Şubat 2012
- 204
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul grubuna yazın. telefondan baktıranlar oldu orada, cevap verirler.Kızlar ankara hülyam cafe hülyaya baktıran oldu mu daha önce? Bişey sormam lazım da
ben yıllardır neredeyse beş senedir onunla konuşuyorum ve söyledikleri ben de çıktı. Bazı dönemlerde her ay konuştuğumuz da olur. Dediğim gibi beni korkutan bir enerjisinin olmaması çok rahatlatıcı falcıya gitmiş gibi hissetmiyorum. Tarotun dilini okuyan bir koç gibi benim için. Daha aönce bir sürü farklı kafeleri gezindim ve bazıları benim çok korkutmuştu enerjileri yüzünden.Banada dedikleri çıkmadı malesef Gülay Hanım’ın.
arkadaşımla gitmiştik geçen yıl sırf denemek için pişman olduk bazı gidenlerden de olumlu sözler duymadık.burç yorumu gibi kuru laflar ayrıca bir tık sonrası söyledikleri hiç olmadı kesinlikle bir ön görüsü de yokben yıllardır neredeyse beş senedir onunla konuşuyorum ve söyledikleri ben de çıktı. Bazı dönemlerde her ay konuştuğumuz da olur. Dediğim gibi beni korkutan bir enerjisinin olmaması çok rahatlatıcı falcıya gitmiş gibi hissetmiyorum. Tarotun dilini okuyan bir koç gibi benim için. Daha aönce bir sürü farklı kafeleri gezindim ve bazıları benim çok korkutmuştu enerjileri yüzünden.
bana numarasini atabilir misiniz aylardir kendisini ariyorum numarasini degistirmis sanirimAsıl şehrazat genç siyah saçlı beyaz tenli çok güzel bir kız. Turuncudaydı daha sonra kendisine yer açtı. Şimdi pandemiden dolayı sadece telefonda bakıyor.. Turuncu gerçek şehrazat gidince başka kişileri koyup şehrazat yaptı hep. Ben size numarasını vereyim şehrazat hanımın ...
Ben de numarasını alabilir miyim şimdiden teşekkür ederimbana numarasini atabilir misiniz aylardir kendisini ariyorum numarasini degistirmis sanirim
Gülay hanım sizin dediğiniz Yüksel caddesinde bakıyor ben de baktıriyorum gerçekten çıkıyor dedikleri şimdi 500 bakıyor ama başdan savma değil bence işinde başarılı üçüncü gözü var sanki çok tutarlı söyledikleri kişilik analizi nokta atışı oldu bendeO değil o zaman. Benim dediğim cafede çalışan tarot ve kahveye 30 tl ye bakan biri. Ama söylediklerinin neredeyse hemen hemen hepsi cıkmış. Onu bulabilsem keşke
O değil o zaman. Benim dediğim cafede çalışan tarot ve kahveye 30 tl ye bakan biri. Ama söylediklerinin neredeyse hemen hemen hepsi cıkmış. Onu bulabilsem keşke
Simdi baktirdim da dedikleri cikiyor mu huriye ablanin size ciktigi oldu mu hep olumlu konusan biri miKizlar beyaz kapı cafeye mesaj attim odemeyi aldilar, sizi siraya aldik arayacagiz dediler. Arayan yok ve mesajlarima da donmuyorlar. Daha önce bu kafede fal baktiran var mi hep boyleler mi
genelde çok yoğun oldukları için bazen telefonları erken alıyorlar bazen de geç. ben genelde gidip baktırıyorum, telefon başında sabredemiyorum :)Kizlar beyaz kapı cafeye mesaj attim odemeyi aldilar, sizi siraya aldik arayacagiz dediler. Arayan yok ve mesajlarima da donmuyorlar. Daha önce bu kafede fal baktiran var mi hep boyleler mi
Ankarada degilim.. nasil sizce huriye ablanin dedikleri cikiyor mu? Meryemi tavsiye eder misinizgenelde çok yoğun oldukları için bazen telefonları erken alıyorlar bazen de geç. ben genelde gidip baktırıyorum, telefon başında sabredemiyorum :)