Ankara'daki Falcılar

Kimdir belki biliyorumdur kimse baktırmadan yorumu yapıyım boşuna gitmesin kimse sürekli dolandırıldığımız için :)

Kimdir belki biliyorumdur kimse baktırmadan yorumu yapıyım boşuna gitmesin kimse sürekli dolandırıldığımız için :)
Sedaydı ismi ben çevremden çok insan yönlendirdim memnun kalmayan olmadı asla yazmazdım öyle bişey olsa zaten iletişim veya adres vermedim isteyen olursa mesajdan söyleyebilirim

Kızlar selamlar, fal konusunda tam bir gerizekalı olup, yüzlerce defa baktırmışımdır. Çıkan oldu mu derseniz çok çok az. Ama yıllarr yıllar sonra bi falcı pınar vardı hatırlar mısınız, Ykm nin arkasında bi ofisi vardı, neyse onun dediği şeyler çıktı. Şimdi ona ulaşamıyorum, haberi olan var mı ya da iletişim bilgileri. Teşekkür ettim

ARKADAŞLAR MANTICI AYSUNUN TELİNİ BİLEN VARSA ÖZELDEN ATABİLİR Mİ

Falci Yener nasıl kizlar acaba çıkıyor mu soyledikleri ben numarasını not almışım ama nasıl fal baktığı konusunda bilgim yok

Bu yener nasıl geçmişe baktım hakkında bilgi pek bulamadım
yenere bend egitmiştim mevcut durumu çok iyi bildi ama gelecekle ilgili dediklerinin hiçbiri çıkmadı.
Yener'i ben de tuttum valla.... Gelecek hakkında söyledikleri tutar mı bilmem , zira 25 - 50 yıldan bahsetti....
Canim yener iyi diolar ama baktirmadim sadece duydumm
Ben Yener’e baktırmıştım. Sesinin Andaç’la alakası yok. O olduğunu sanmıyorum.

Kızlar Bu Mesaj da Çok Uzun Olacak

bu fal dedikleri Barnum etkisinden ibaret, yıllarca fal baktırdım bir ara bağımlısı haline geldim ve üç yıl önce ismini vermeyim ama bir arkadaşım eve erkek bir falcı çağırmıştı adam bir anda falı kapatıp benim önüme koydu benim falıma bak diye ben de başta şaka yapıyor gırgır şamata sandım, adamı süzdüm bir iki alelade soru sordum o sırada bir saat boyunca konuşulan ne varsa adamın cevap veriş biçimlerinden bir şeyler analiz ettim ve başladım sallamaya adamın kaşından gözünden (ki uyanık herif hiç tepki de vermiyordu) doğru yolda olup olmadığımı anlamaya çalıştım bir yandan, sonra 5-10 dakika atıp tuttuktan sonra konuyu kaynatıp arkadaşlarla sohbet etmeye devam ettik.

Adamın dediği şeyler çıktı mı çıkmadı hatırlamıyorum bile o kadar boştu ama adam sonra arkadaşıma benim için “bana bir daha fal baksın onun hisleri çok kuvvetli”demiş o an anladım ki bu fal işi sadece Barnum etkisinden ibaret çünkü benim hislerim kuvvetli değil sadece laf kalabalığı yapmayı ve onun cümlelerinden karakter analizi yapmayı iyi becermişim o an.
Zaten falcıların taktiği budur, sizi analiz edip ilk üç dört cümlelerine üç dört ayrı konudan bahsederler.

Bir örnek vereceğim:
Falcı: F
Danışan: Ş

”F: İsmin neydi canım
Ş: Şukufe ablacım
F: yaşın kaç ablam:
Ş: 25
F: burcun ne canım
Ş: Oğlak
( burçlardan anlamam ama duygusal olurlar diye biliyorum)
F:Şukufe’cim ablam kim üzdü seni sen epey bir darlanmışsın bu aralar
Ş: Doğrudur abla ya sorma
—o sırada Falcı bir önündeki kadına bakar genç mi yaşlı mı parmağında yüzük var mı üzgün mü görünüyor arkadaşıyla mı gelmiş kilolu mu zayıf mı bakımlı mı orta halli mi her şeyi bir analiz eder; diyelim ki önündeki genç bakımlı yüzüksüz bir kadın—
F: okuyor musun çalışıyor musun burda okul gibi bir yer var
Ş: Mezun oldum (ama çalışıyorum demez)
F: İş durumların biraz muallakta görünüyor okul sanki yakın döneme kadar hayatında varmış gibi görünüyor kahve falı daha çok geçmişi gösterir gelecekle ilgili sorulara genelde Tarot cevap verir bundan sonra istersen ona geçeriz kampanya var zaten vs... (he oldu)
Ş: yok Tarot çıkmıyor zaten bende biz kahve bakalım ablacım
F: Canım senin bir süredir hayatında biri varmış sen geçmişinde bir ilişki atlatmışsın epey kalp kırıklığı yaşamışsın, oğlanla kötü bitmiş gibi görünüyor

(Teknik olarak kadın rahibe değilse birileri olmuştur muhakkak)

Ş: evet vardı öyle biri
F: şuan bitmiş görünüyor ama iki ay içinde bir geri dönüşü olacak gibi görünüyor (o sırada kağıda havalı havalı bir şeyler karalar ben cinliyim havası vermek için)
Ş: ay aman Allah yazdıysa bozsun
F: zaten benim de içime sinmedi ne burcuydu bu oğlan?
Ş: Başak ıyy tam bir yalancıydı
(BINGO)
F: Aman başaklardan uzak dur zaten. Burda senin çok içten biri olduğun görünüyor bu oğlan çok içten pazarlıklıymış, zaten ailen de böyle bir oğlanla evlenmene müsade etmezmiş gibi görünüyor, böyle yalandan seni kıskanıyormuş gibi görünüyor ama bir ortalıktan kaybolma huyu varmış sen bazı zamanlar telefonun başında mesaj bekliyormuşsun
Ş: ay çok doğru nerden bildin?
(Yalancılık yapan Türk erklerinin %50sinin huyunu bildiği için falcıyı tebrik edebiliriz)
F: peki bu ateş grubu olan kim, burda yeni biri görünüyor.
Ş: ateş mi? bilmiyorum ki kim abla?
F: yakında böyle biriyle tanışacaksın Mart yada Mayıs ayını söylediler isminde M, T yada U harfleri var (!) (uuuuu beybiii!)

şimdi başak burcuna ıyy dedi, ateş grubu yok geriye bir toprak ve hava kalıyor falcı ya riske girecek yada soru sorma yoluna gidecek çünkü konuşmanın başından beri bir oğlan var kafasını taktığı

F: kafandaki oğlanın isminde T mi var?
Ş: Yok abla Talat önceki, bunun ismi Haydar
F: Ay gördüm gördüm, kız bu adam seni seviyor! Sen evlenmeyi istiyorsun ama ondan yana bir hamle bekliyorsun gibi görünüyor
Ş: abla bence hayatında biri var beni aldatıyor
F: yok kızım burda başka kadın falan yok siz ne zamandır berabersiniz burda 6 ayın üstünde görünüyor
Ş: 1 sene oldu

şimdi sıkı durun falcıların sapık gibi en çok sormayı sevdi soru geliyor
F: aranızda cinsellik de olmuş gibi görünüyor
Ş: evet abla
F: kızım sen onun kafasındasınbaşkasını düşünmüyor ha çevresinde çok kız var buna kuyruk sallayan ama o sende canım merak etme biraz aranız açılmış ama 10 güne kadar seni arayacak
Ş: öyle mi diyorsun
F: evet sen bekle seni arayacak Gülizar ablan dedi dersin
Ş: hadi inşallah
F: ücret 20 tl hadi güle güle
Üç aşağı 5 yukarı fallar böyle ilerliyor bu Şukufe örneği zorlu müşterilerden, bizler falda konuştukça konuşuyoruz aslında falcı dediğin satır arasını iyi okur ve iyi bir falcı size olumsuz şeyler söyleyip sizi inandıran falcıdır.

şimdi burdan üyelerin Bir kısmına tutacak bir Gülizar abla yorumu yapıp mesajı kapatacağım

“canım senin kafanda bir oğlan var siz bir dönem çıkmışsınız ama bir ayrılıp barışıyormuşsunuz, hatta bir dönem çok uzun bir ayrılık yaşamışsınız sonra geri barışmışsınız ama hiçbir şey eskisi gibi olmamış, adam orta boylu kumral öyle aman aman yakışıklı değil ama ağzı iyi laf yapan bir adam, ayol Karadenizli mi nereli ablam bu adam böyle dışarıda biraz kabadayı ayaklarına yatıyor ama ben sana deyim ondan bir yol olmaz eğitimi falan yerinde bir adam ama kendisinin de farkında, sen de çok yorulmuşsun ablacım o sırada hatta sana ilgi duyan başka biri de olmuş ama sen harcamışsın sanki o adamı da ne bileyim bence sen bu defteri kapat yani” =BARNUM ETKİSİ

Ben de nacizane falcı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum...
Baktırdığım ilk fal Kybele kafe ışıldır. Kendisi hala orada mı bilemiyorum. Sene 2005'de bekardım, evleneceğim adamın işi ve ismine kadar bilmiştir. Arkadaşım zorla götürmüştü. Dediği gibi oldu herşey. 16 sene sonra yine gittim ama maalesef ilki kadar çok başarılı değildi. Ama anlık durum için iyidir bence..
Sonra yıldızname baktırdığım hülya hanım. Kendisi inanılmaz bakım yapmıştır. Boşanacağımı, hastalıklarımı vb. Birçok şey bilmiştir.ben inanmadım ona hatta iddialaştım.ama boşandım. Kendisi artık bakmadı bana maalesef.
Vera anda ve duygularda iyidir. Bende tutar.
Gırgır kafe demet diye bir falcı.. İnanılmaz başarısız buldum.
Cidan kafe de melek, bende iyiydi gerçekten...
Arzu hanım İstanbulda iyidir
Kadriye hanım, Eskişehir de bilenler bilir. Baktırdım. İsim veriyor. Zaman veriyor. Beklemek lazım. Soru soruyor birde. Ben bu tarzı çok sevmiyorum açıkcası.
Adana da ece, çok iddialı ve rahatsız etti beni. Onun yüzünden üyeliğimi askıya aldırdım.
İzmit de Gamze hanım anda iyidir.
Trans Zeynep, bende tutmadı. Kendi kendine konuşuyor. Meşhur sözü, bunu sana yazmadım, Tövbe tövbe tövbe....
Şengül boybaş, baktırdım. Değişik bir tarzı vsr. Bende, çok az kişinin bildiği bir durumu bildi... Çok şaşırdım. Spesifik bir şey zira
Milaz kafe sinem, beklemek lazım. Yalnız anda iyi gerçekten.
Bunların ücretlerini de genel olarak yazayım. Şengül B. dışında geneli, 50 60tl.civarı.
Bu isimlerin geneli aynı şeyleri söylemiştir.
Ben fallara takılmam ve fala öylesine baktırırım... Galiba öyle yapmak lazım...

Bu Hülya bahçelievlerde ki Hülyamı

Herkese selam,

Arkadaşlar Ankara'daki Falcı Zehra'ya fal baktıran var mı?
Varsa memnun kalıp kalmadığını,falının çıkıp çıkmadığını yazabilir mi bana?
Abidinpaşa'da oturan Zehra'dan bahsediyorum,telefonda da bakıyor,evine de kabul ediyor.
Falı çıktı mı çıkmadı mı bana yazar mısınız?

Merhaba evim Zeynepe ulaşabildiniz mi acaba

Kızlar son zamanda yenere baktıran oldu mu ? Bir arkadaş aramış dönmemiş hep böyle mi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…