gönül ve zehra hangi kafede?Yasemin dikmendeki mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönül ve zehra hangi kafede?Yasemin dikmendeki mi?
gönül ve zehra hangi kafede?
Merhaba siz bir şey bulabildiniz mi acaba?Usluhan ishanindaki Abdullah beyin yeni yerini ve numarasını bilen var mi?
Canım o falı bırakmışMerhaba siz bir şey bulabildiniz mi acaba?
Canım o falı bırakmış
Şaşırdım ben de geçen sene 1 kere gitmiştim. hayırlısı :)Canım o falı bırakmış
Zaten çıkmıyo merak etme :)Şaşırdım ben de geçen sene 1 kere gitmiştim. hayırlısı :)
Teşekkür ederim.
Siteye onun iletişim bilgilerini öğreneyim diye üye olmuştum ama artık başka falcılar araştırmak için kalırımZaten çıkmıyo merak etme :)
ah bir bulsak. ben mehtaba gitmiştim yıllar önce anda iyiydi. sanırım ojinal mehtep çayyolunda bir kafedeymiş. diğer mehtap sahte de ondan yazdım. işine yarayabilir.Kızlar benim acil ama çok acil anı çok çok iyi bile bir falcıya ihtiyacım var. Anı bilen olsun istiyorum
Hangi kafe biliyomusun mesaj atarmısın bilgileriniah bir bulsak. ben mehtaba gitmiştim yıllar önce anda iyiydi. sanırım ojinal mehtep çayyolunda bir kafedeymiş. diğer mehtap sahte de ondan yazdım. işine yarayabilir.
cnm bilmiyorum ama googla yaz.Hangi kafe biliyomusun mesaj atarmısın bilgilerini
Kızlar Ankara içindeki falcılardan bana temmuza kadar süren veren ve falı patlayanları yazıyorum;
1. Huriye: Dediği hiç bir şey olmadı. Herşey tam aksi yönde gelişti.
2. Müge: Fal bakmasını beğenmiştim ama, o da Huriye gibi patladı.
3. Neslihan: Sadece burç ve astroloji yorumundan ibaretti, fal bile bakmadı diyebilirim. O yüzden çıktı çıkmadı diyemicem, çok geçiştirmeydi.
4. Ankara dışından Kadriye / telefonla baktırdım, hem bende hemde arkadaşımda patladı.
Süresi henüz devam edenler;
1. Tuğçe: Çok uzun süre verdiği için dediğinin çıkıp çıkmadığı hakkında yorum yapamıyorum.
2. Yasemin : Açıkçası çok kendinden emin sözler söylüyordu, bu da uzun süre verdi, 3 tane ana konu vardı, 2si olmadı, son kalan birini beklemedeyim.
Falı çıkanlar;
Gönül ve Zehra : Bu ikisi birbiriyle paralel şeyleri söyledi ve ikisininde dedikleri çıktı. İkisinin de falı birbirinden güzeldi.
(Birde falcı Zerrin den ümitliyim, dedikleri