Ankara'daki Falcılar

Kızlar YKM’nin arkasında fal bakan Pınar’ın numarası kimsede yok mu?
O Pınar i bilmiyorum ama bu forumda bir sayfada geçen gün tavsiye edilen bir Pınar vardı. Telefonda bakan. Ona baktirdim. Uzun zamandır baktirmiyordum kimseye. Buradan birini tavsiye etmeye de yeminli olmamakla birlikte kararlıydım Sadece ben etkilendim demek istiyorum o yüzden. Ben kahve baktirdim. Bir sürü fal çeşidi varmış. Diğerlerini bilemem kahvede bu kadar iyiyse diğerlerinde daha ayrıntılı bakar herhalde diye düşünüyorum. Daha iki üç gün önce baktirdigim için gelecek ile ilgili birşey diyemem geçmiş ve anda yenildiği bir şey olmadı Instagram da hesabı vardı oradan ulastim

Teşeklür ederim, ancak o Pınar değil anlattığınız:)
Forumda iletişimi olan varsa ve bana gönderirse çok sevinirim, teşekkürler..

Selamlar, çok zaman olmuş ama ben de Pınar’ın telini arıyorum, sizde var mı, teşekkürler

Merhaba, o randevuları anlamsızca iptal eden beni de zamanın da deli eden Pınar’ı son zamanlarda arıyorum:) telefonu sizde var mı? Teşekkürler..

Bu gülizar Abla hangi cafede çalışıyor herşeyimi bilmiş bir gitmek isterim

yasemin hanıma bende baktırmıştımm dediği herşey çıktı sadce 2 şey kaldı ama onların olması imkansızz gibi ben yasemin hanımın telini kaybettimde özelime mesaj atabilirmsnz acaba?
bende yasemin hanımın numarası silinmiş atabilir misiniz ??

Yasemin dikmendeki mi?

Dikmen yasemin abla bir efsane ben 5 sene once gitmistim ama simdi hicbi sekilde numarasini bulamiyorum

Yasemin hanimin numarasi veya adresi elinizede varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…