- 13 Nisan 2020
- 7
- 9
- 1
- 24
HayırMaalesef hayır, siz de mi ona baktırmıştınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırMaalesef hayır, siz de mi ona baktırmıştınız?
O Pınar i bilmiyorum ama bu forumda bir sayfada geçen gün tavsiye edilen bir Pınar vardı. Telefonda bakan. Ona baktirdim. Uzun zamandır baktirmiyordum kimseye. Buradan birini tavsiye etmeye de yeminli olmamakla birlikte kararlıydım Sadece ben etkilendim demek istiyorum o yüzden. Ben kahve baktirdim. Bir sürü fal çeşidi varmış. Diğerlerini bilemem kahvede bu kadar iyiyse diğerlerinde daha ayrıntılı bakar herhalde diye düşünüyorum. Daha iki üç gün önce baktirdigim için gelecek ile ilgili birşey diyemem geçmiş ve anda yenildiği bir şey olmadı Instagram da hesabı vardı oradan ulastimKızlar YKM’nin arkasında fal bakan Pınar’ın numarası kimsede yok mu?
Selamlar, çok zaman olmuş ama ben de Pınar’ın telini arıyorum, sizde var mı, teşekkürlerkızlar kusura bakmayın giremedim bi türlü pınar ykm nin bi arka sokağında tara kuaför var kuaförün tam karşısındaki binada apartmanın adını unuttum giriş katında bi büroda bakıyo 30dan fazla olmuştur şimdi diye düşünüyorum bi ara istanbula gitmişti hatta haberlerde çıkmştı borsa artık falcı pınara emanet diyegoogle da yazarsanız çıkıyo hatta
O Pınar olduğunu sanmıyorum. Bu Istsnbulda olduğunu ve bir cafesi olduğunu söyledi.Teşeklür ederim, ancak o Pınar değil anlattığınız:)
Forumda iletişimi olan varsa ve bana gönderirse çok sevinirim, teşekkürler..
Bu gülizar Abla hangi cafede çalışıyor herşeyimi bilmiş bir gitmek isterimKızlar Bu Mesaj da Çok Uzun Olacak
bu fal dedikleri Barnum etkisinden ibaret, yıllarca fal baktırdım bir ara bağımlısı haline geldim ve üç yıl önce ismini vermeyim ama bir arkadaşım eve erkek bir falcı çağırmıştı adam bir anda falı kapatıp benim önüme koydu benim falıma bak diye ben de başta şaka yapıyor gırgır şamata sandım, adamı süzdüm bir iki alelade soru sordum o sırada bir saat boyunca konuşulan ne varsa adamın cevap veriş biçimlerinden bir şeyler analiz ettim ve başladım sallamaya adamın kaşından gözünden (ki uyanık herif hiç tepki de vermiyordu) doğru yolda olup olmadığımı anlamaya çalıştım bir yandan, sonra 5-10 dakika atıp tuttuktan sonra konuyu kaynatıp arkadaşlarla sohbet etmeye devam ettik.
Adamın dediği şeyler çıktı mı çıkmadı hatırlamıyorum bile o kadar boştu ama adam sonra arkadaşıma benim için “bana bir daha fal baksın onun hisleri çok kuvvetli”demiş o an anladım ki bu fal işi sadece Barnum etkisinden ibaret çünkü benim hislerim kuvvetli değil sadece laf kalabalığı yapmayı ve onun cümlelerinden karakter analizi yapmayı iyi becermişim o an.
Zaten falcıların taktiği budur, sizi analiz edip ilk üç dört cümlelerine üç dört ayrı konudan bahsederler.
Bir örnek vereceğim:
Falcı: F
Danışan: Ş
”F: İsmin neydi canım
Ş: Şukufe ablacım
F: yaşın kaç ablam:
Ş: 25
F: burcun ne canım
Ş: Oğlak
( burçlardan anlamam ama duygusal olurlar diye biliyorum)
F:Şukufe’cim ablam kim üzdü seni sen epey bir darlanmışsın bu aralar
Ş: Doğrudur abla ya sorma
—o sırada Falcı bir önündeki kadına bakar genç mi yaşlı mı parmağında yüzük var mı üzgün mü görünüyor arkadaşıyla mı gelmiş kilolu mu zayıf mı bakımlı mı orta halli mi her şeyi bir analiz eder; diyelim ki önündeki genç bakımlı yüzüksüz bir kadın—
F: okuyor musun çalışıyor musun burda okul gibi bir yer var
Ş: Mezun oldum (ama çalışıyorum demez)
F: İş durumların biraz muallakta görünüyor okul sanki yakın döneme kadar hayatında varmış gibi görünüyor kahve falı daha çok geçmişi gösterir gelecekle ilgili sorulara genelde Tarot cevap verir bundan sonra istersen ona geçeriz kampanya var zaten vs... (he oldu)
Ş: yok Tarot çıkmıyor zaten bende biz kahve bakalım ablacım
F: Canım senin bir süredir hayatında biri varmış sen geçmişinde bir ilişki atlatmışsın epey kalp kırıklığı yaşamışsın, oğlanla kötü bitmiş gibi görünüyor
(Teknik olarak kadın rahibe değilse birileri olmuştur muhakkak)
Ş: evet vardı öyle biri
F: şuan bitmiş görünüyor ama iki ay içinde bir geri dönüşü olacak gibi görünüyor (o sırada kağıda havalı havalı bir şeyler karalar ben cinliyim havası vermek için)
Ş: ay aman Allah yazdıysa bozsun
F: zaten benim de içime sinmedi ne burcuydu bu oğlan?
Ş: Başak ıyy tam bir yalancıydı
(BINGO)
F: Aman başaklardan uzak dur zaten. Burda senin çok içten biri olduğun görünüyor bu oğlan çok içten pazarlıklıymış, zaten ailen de böyle bir oğlanla evlenmene müsade etmezmiş gibi görünüyor, böyle yalandan seni kıskanıyormuş gibi görünüyor ama bir ortalıktan kaybolma huyu varmış sen bazı zamanlar telefonun başında mesaj bekliyormuşsun
Ş: ay çok doğru nerden bildin?
(Yalancılık yapan Türk erklerinin %50sinin huyunu bildiği için falcıyı tebrik edebiliriz)
F: peki bu ateş grubu olan kim, burda yeni biri görünüyor.
Ş: ateş mi? bilmiyorum ki kim abla?
F: yakında böyle biriyle tanışacaksın Mart yada Mayıs ayını söylediler isminde M, T yada U harfleri var (!) (uuuuu beybiii!)
şimdi başak burcuna ıyy dedi, ateş grubu yok geriye bir toprak ve hava kalıyor falcı ya riske girecek yada soru sorma yoluna gidecek çünkü konuşmanın başından beri bir oğlan var kafasını taktığı
F: kafandaki oğlanın isminde T mi var?
Ş: Yok abla Talat önceki, bunun ismi Haydar
F: Ay gördüm gördüm, kız bu adam seni seviyor! Sen evlenmeyi istiyorsun ama ondan yana bir hamle bekliyorsun gibi görünüyor
Ş: abla bence hayatında biri var beni aldatıyor
F: yok kızım burda başka kadın falan yok siz ne zamandır berabersiniz burda 6 ayın üstünde görünüyor
Ş: 1 sene oldu
şimdi sıkı durun falcıların sapık gibi en çok sormayı sevdi soru geliyor
F: aranızda cinsellik de olmuş gibi görünüyor
Ş: evet abla
F: kızım sen onun kafasındasınbaşkasını düşünmüyor ha çevresinde çok kız var buna kuyruk sallayan ama o sende canım merak etme biraz aranız açılmış ama 10 güne kadar seni arayacak
Ş: öyle mi diyorsun
F: evet sen bekle seni arayacak Gülizar ablan dedi dersin
Ş: hadi inşallah
F: ücret 20 tl hadi güle güle
Üç aşağı 5 yukarı fallar böyle ilerliyor bu Şukufe örneği zorlu müşterilerden, bizler falda konuştukça konuşuyoruz aslında falcı dediğin satır arasını iyi okur ve iyi bir falcı size olumsuz şeyler söyleyip sizi inandıran falcıdır.
şimdi burdan üyelerin Bir kısmına tutacak bir Gülizar abla yorumu yapıp mesajı kapatacağım
“canım senin kafanda bir oğlan var siz bir dönem çıkmışsınız ama bir ayrılıp barışıyormuşsunuz, hatta bir dönem çok uzun bir ayrılık yaşamışsınız sonra geri barışmışsınız ama hiçbir şey eskisi gibi olmamış, adam orta boylu kumral öyle aman aman yakışıklı değil ama ağzı iyi laf yapan bir adam, ayol Karadenizli mi nereli ablam bu adam böyle dışarıda biraz kabadayı ayaklarına yatıyor ama ben sana deyim ondan bir yol olmaz eğitimi falan yerinde bir adam ama kendisinin de farkında, sen de çok yorulmuşsun ablacım o sırada hatta sana ilgi duyan başka biri de olmuş ama sen harcamışsın sanki o adamı da ne bileyim bence sen bu defteri kapat yani” =BARNUM ETKİSİ
amirhanın numarasına ulaşmaya çalısıyorum var mı sizde acabasadece yanına mı gitmek lazım?telden falan bakmaz mı?
Bn de yok, bnce boşuna para harcamayınamirhanın numarasına ulaşmaya çalısıyorum var mı sizde acaba
bende yasemin hanımın numarası silinmiş atabilir misiniz ??yasemin hanıma bende baktırmıştımm dediği herşey çıktı sadce 2 şey kaldı ama onların olması imkansızz gibiben yasemin hanımın telini kaybettimde özelime mesaj atabilirmsnz acaba?
Yasemin dikmendeki mi?Kızlar Ankara içindeki falcılardan bana temmuza kadar süren veren ve falı patlayanları yazıyorum;
1. Huriye: Dediği hiç bir şey olmadı. Herşey tam aksi yönde gelişti.
2. Müge: Fal bakmasını beğenmiştim ama, o da Huriye gibi patladı.
3. Neslihan: Sadece burç ve astroloji yorumundan ibaretti, fal bile bakmadı diyebilirim. O yüzden çıktı çıkmadı diyemicem, çok geçiştirmeydi.
4. Ankara dışından Kadriye / telefonla baktırdım, hem bende hemde arkadaşımda patladı.
Süresi henüz devam edenler;
1. Tuğçe: Çok uzun süre verdiği için dediğinin çıkıp çıkmadığı hakkında yorum yapamıyorum.
2. Yasemin : Açıkçası çok kendinden emin sözler söylüyordu, bu da uzun süre verdi, 3 tane ana konu vardı, 2si olmadı, son kalan birini beklemedeyim.
Falı çıkanlar;
Gönül ve Zehra : Bu ikisi birbiriyle paralel şeyleri söyledi ve ikisininde dedikleri çıktı. İkisinin de falı birbirinden güzeldi.
(Birde falcı Zerrin den ümitliyim, dedikleri çıkacak gibi duruyor)
Dikmen yasemin telefonu varmihayır o yasemin değil bu meşrutiyette falım kahve evinde ki yasemin dikmendekine gittim bilmedi beni
Yasemin hanimin numarasi veya adresi elinizede varmiMerhaba arkadaşlar, yıllardır fal baktırmış biri olarak size şunu söyleyebilirim; bir falcı, şu anı ve dünü çok iyi biliyor diye gelecekte dedikleri çıkacak değil... geçmişteki ve şu andaki bir dediği doğru diye de her dediği doğru olacak değil. Ben bunu defalarca gözlemledim ve o yüzden artık hemen hemen hiçbirine güvenim kalmadı. Artık tanıdığım birkaç kişiye gidiyorum ve faldan ne beklediğime göre gideceğim kişiler ve onları dinlediğimdeki inanacaklarım değişiyor.
Yasemin(dikmen), Mustafa miraç kaya, Eylül, Pınar, Sıla, Nisan, helin, Gül, Turuncudaki Yasemin, o bahsettiğiniz Abdullah, Meryem, Deniz, Huriye, adını hatırlamadığım nice cafe ve evinde bakan falcılar... o kadar fazla ki, sorsanız hatırlarım sadece. Hoca bile bulduk gittik yani! Bu fal olayının bi üst level ı o çünkü !!
Bir üye bana bir mesaj attı ve bu sayfayı açmaya karar verdim.
Öncelikle falı hayatınızın merkezine koyup da takıntı yaparsanız, o sizin için psikolojik danışma, tedavi, bir motivasyon sebebi haline geliyor. BAĞIMLI oluyorsunuz yani. Bu, en tehlikelisi. Çünkü siz şartlandığınız için, olacağı varsa da olmuyor. Bazı falcılar enerjisiyle kapatıyor kısmetinizi. Yada zaten olacak, zaten evleneceğiz, zaten kpss cepteymiş bak falan gibi düşünüp, şirke giriyorsunuz; Allah size onu nasip etmiyor. Tam tersi oluyor. Ondan sonra da, ama xx falcı bana söylemişti, neden olmadı diyorsunuz. OLMAK ZORUNDAYDI diye düşünüp şirke giriyorsunuz. İnanmayın her denilene; ihtimali var diye düşünün sadece. Şu an için de, geçmiş, gelecek için de bu böyle.
Bence saçma sapan önünüze gelen cafe falcısına gidip de paranızı da umudunuzu da harcatmayın, kullandırmayın. Ben ettim siz etmeyin.
Aklıma geldikçe ve sorarsanız yazarım, şimdi birkaç kişi hakkında yazmak istiyorum tecrübelerime göre...
Zamanında nisan nisan diye yazdıkça benim reklam yaptığımı zannettiler, tartıştım burdan birileriyle; ama asla reklam yapmadım. Sadece bir takım fanatiği gibi hareket ettim. Hakikaten Nisan abla da, ablası Esen de çoğunlukla dedikleri çıkan insanlar. Seviyorum onları napıyım?
Meryem hakkında düşüncelerim geçen sene değişti, tamam birkaç nokta atışı oluyor ama yalancının tekine, çok düzgün, efendi filan deyip de beni beklentiye soktuğunu anladığım gün, hayatımdan meryemi sildiğim gündür. Dedikleri de çıkmamış oldu.
Sıla... inanın çok karışık bir konu benim için, hala daha giderim arada bir, mesela biri size aşık, dönüş de yapacak, sizi asla bırakacak biri değil. Sıla bunu söyler. Tarif eder yani.. ama siz fala baktırırken adam aslında çapkınlık yaptığı için sizi aramamışsa, o bunu söylemez. Yada söylemedi diyelim bize. Ama o kişinin genel eğilimini, sizle olan iletişimini filan bilir. İki kişi için dönecek dedi, dönmedi Hayır dönmesi de istenmiyor zaten... Bir arkadaşıma bu çocuk evleniyor dedi, arkadaşım kendine yordu, çocuk hakikaten evlendi, ama arkadaşımla değil... ♀
Bir arkadaşımın iş hayatındaki gelişmeleri çok iyi bildi, terfisini, başarısızlığını falan... Sıla bir deryadır, arada bir keşfedilebilir, evet.
Serhat, Mustafa miraç kesinlikle gidilmemesi gereken insanlar. Gözümün önünde iki kişiye de yanlış bilgi verdi. Deniz erin var bi, ona da gitmeyin yaa.
Yener isminde bir falcı var, onu da Sıla gibi değerlendirebilirim. Bir konuda benim gözümü açmış ciddi ciddi, iyi bir abi gibi davranmış, anlamamışım. Merak edip sorduğum şeyleri doğru bilmiş anlatmış. Ama işte her falcı için geçerli olan, her dediği çıkmaması durumu, onda da var.
Turuncu yasemin e gitmeyin boşuna. Anca isim bilir. Yıldız tilbeye benzeyenden bahsediyorum.
Yeter teyze var, çok paragöz, komik bir kadındır; bir arkadaşıma dedikleri çıktı. Bana çıkmadı. Ona evleneceği kişiyi anlattı resmen, ama bana tanışacaksın gızım, gönlün feraha erecek, başharfleri şu falan dediği hiçbir şekilde olmadı. Bi de kurşun olaylarına nolur girmeyin. Kim var şu kurşun olayından psikolojik olması dışında fayda gören?
Gırgırdaki Deniz i de seviyorum. Nadiren ona da giderim. Sıla gibidir o da.
Evim cafe falcıları bi gariptir. Sevda oranın sahibinin karısı olduğu için saçma bir şekilde abartılıyor. İnanmayın, gitmeyin. Orda Huriye benim kardeşimin her şeyini bildi; dediği şekilde çıktı. Tarot bakmıştı. Ama kardeşim hayatında ilk ve tek fal baktırdı, huriyeye götürmüştüm onu. O aralar favorimdi Favori dediğim de ayda iki üç gidersem artık o favorim oluyor. Harf falan verdi..
İnanın bana, falcıların çoğunluğu bir şeyleri bazen tutturuyor, ama sizin dediklerini takıntı yapmamanız, devamlı gitmemeniz, dediklerini unutmanız lazım. Uyarılarını dinleyin tabi ki, ama kesin olacak değil.
Bu arada aslı mıydı neydi kadının adı, yükselde tombişin orda adamın biri çevirip çevirip götürüyor. Resmen ticarethane. Bu kadar saçma bi kadın görmedim hayatımda. Ezberleyip herkese aynı şeyi söylüyor. Kurşun dökmüştü benim saf zamanlarımda, daha beter ondan çıkıp yolda düşmüştüm. Yolda geçen biri de dönüp sende nazar var demişti yükselde ♀Ama ben yeni kurşun döktürdüm yaw falan.. ay rezaletti.
Güneş e de gitmeyin, para tuzağı.
Çok doluyum yaa... devam ederim isterseniz. Yalnız fala bu kadar para vermeyin lütfen. Giç değmiyor ve sık gittiğiniz için auranız bozuluyor..