Ankara'daki Falcılar

Arksdasimdan almisken ben 1kez baktirdim ama etlikte kendi ewinde bakan ülkü die birisi vardı ben cok.hatrlamiorum ama daginik bakiodu bi konudam di

eskişehir eda hanım nerde hangi cafede yeri nere?
Ahh bir bilsem bir kere arkadaşla gitmiştik başta kaide almadık ama hatta arkadaşım ne iğrenç bir fal diye kızdı tek tek yaşadık sonra cıkmış o cafeden bulamadım. Bilen varsa banada soylerse sevinirim

Aaa bilmiyordum ilk defa baktirdim ayrıldım evden bakıyorum artik demişti

siz evinde mi baktırdınız. 1 hafta önce cafedeydi. Acaba evindemi bakıyor artık.
çok iyi biri ama sadece olumlu şeyleri söylüyor. Her şey toz pembe gibi o yüzden beni tatmin etmiyor.
bilmiyorum ki belki de öyle olması iyidir.

Bu arada kizlar Şehrazat için Mina'ya gittim ama hasta olduğu için gelmedi dediler. Orada çalışan kadın bir de bir daha hiç gelmeme durumu var dedi.

Bulup fal baktiramadim anlayacağınız

medyum şehrazat olay bir kadın hülyam cafede kızılay sakarya da pişman olmazsınız hatta numarasını yazayım hatta bu kızda turuncudaydı ayrıldı ordan
şehrazat hanıma bende baktırdım geçen hafta olay kadın söylediklerini anında yaşamaya başladım hala yaşıyorum :)

Bu arada kizlar Şehrazat için Mina'ya gittim ama hasta olduğu için gelmedi dediler. Orada çalışan kadın bir de bir daha hiç gelmeme durumu var dedi.

Bulup fal baktiramadim anlayacağınız
şehrazat hanım sakarya caddesinde hülyam cafede ben daha dün ordaydım rahatsızmış doğru ama iyileşmiş. oraya gidin bence numarasınıda aldım 0542 762 25 73 randevu almanız şart

gerçekten kadın mükemmel şehrazat gibi şehrazat bende çok memnun kaldım. hülyam cafede sakarya da koton mağazasının kaşısında 1.ci katta bi cafe
Uff yeter ya reklem yaptığın

Abdullah ve Devrim nerede lütfen biri söylesin. Üçüncü gözde yoklar.
3. Gözde vera nasıl ve Davinci Sibel ?
Yorum yapmanızı bekliyorum .
Doğru düzgün birine gitsek artık keşke?

Abdullah ve Devrim nerede lütfen biri söylesin. Üçüncü gözde yoklar.
3. Gözde vera nasıl ve Davinci Sibel ?
Yorum yapmanızı bekliyorum .
Doğru düzgün birine gitsek artık keşke?
Vera bin fallari özellikle ilki iyidir.ama sakin zamanında gidin.fazla yüz göz olmayın. Cıvitabiliyor

Vera bin fallari özellikle ilki iyidir.ama sakin zamanında gidin.fazla yüz göz olmayın. Cıvitabiliyor
Aynenn ılk gidişimdi . Cidden fena degıldi. Tatmin oldum ben. Yazıp vermesi falan öyle ve bana baya iyi geldi.
Yanından cıktığımda terapide gibiydim birazda

Masalda baktırmıstım ben en son o zaman asırı savsakladı , kendini övdü tamamen.
Ama turuncuda iyiydi.
Burada da tek yada biri daha var 100 falan demezse bi deneyin sansınızı.
Bi kez güya su deyip benden 100 almıstı da

Mesajın sonunu tam olarak anlamadım. Turuncu cafede kimi önerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…