- 29 Mart 2018
- 340
- 309
- 103
Aaa bilmiyordum ilk defa baktirdim ayrıldım evden bakıyorum artik demiştiyok öğrendim, 3.göz cafede bakmaya başlamış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bilmiyordum ilk defa baktirdim ayrıldım evden bakıyorum artik demiştiyok öğrendim, 3.göz cafede bakmaya başlamış.
Ahh bir bilsem bir kere arkadaşla gitmiştik başta kaide almadık ama hatta arkadaşım ne iğrenç bir fal diye kızdı tek tek yaşadık sonra cıkmış o cafeden bulamadım. Bilen varsa banada soylerse sevinirimArksdasimdan almisken ben 1kez baktirdim ama etlikte kendi ewinde bakan ülkü die birisi vardı ben cok.hatrlamiorum ama daginik bakiodu bi konudam di
eskişehir eda hanım nerde hangi cafede yeri nere?
Aaa bilmiyordum ilk defa baktirdim ayrıldım evden bakıyorum artik demişti
şehrazat hanıma bende baktırdım geçen hafta olay kadın söylediklerini anında yaşamaya başladım hala yaşıyorum :)medyum şehrazat olay bir kadın hülyam cafede kızılay sakarya da pişman olmazsınız hatta numarasını yazayım hatta bu kızda turuncudaydı ayrıldı ordan
şehrazat hanım sakarya caddesinde hülyam cafede ben daha dün ordaydım rahatsızmış doğru ama iyileşmiş. oraya gidin bence numarasınıda aldım 0542 762 25 73 randevu almanız şartBu arada kizlar Şehrazat için Mina'ya gittim ama hasta olduğu için gelmedi dediler. Orada çalışan kadın bir de bir daha hiç gelmeme durumu var dedi.
Bulup fal baktiramadim anlayacağınız![]()
medyum Abdullahın yeri tam olarak nerde bilen var mı kızılaya gittim ama bulamadım
gerçekten kadın mükemmel şehrazat gibi şehrazat bende çok memnun kaldım. hülyam cafede sakarya da koton mağazasının kaşısında 1.ci katta bi cafeFiyatı ne kadar acaba
Uff yeter ya reklem yaptığıngerçekten kadın mükemmel şehrazat gibi şehrazat bende çok memnun kaldım. hülyam cafede sakarya da koton mağazasının kaşısında 1.ci katta bi cafe
Vera bin fallari özellikle ilki iyidir.ama sakin zamanında gidin.fazla yüz göz olmayın. CıvitabiliyorAbdullah ve Devrim nerede lütfen biri söylesin. Üçüncü gözde yoklar.
3. Gözde vera nasıl ve Davinci Sibel ?
Yorum yapmanızı bekliyorum .
Doğru düzgün birine gitsek artık keşke?
Bir de 1 kere gidin ve ara verin.ani iyi biliyor yakın zamanı daVera bin fallari özellikle ilki iyidir.ama sakin zamanında gidin.fazla yüz göz olmayın. Cıvitabiliyor
Teşekkür ederim, aşk ilişkileri üzerine nasıl acaba. Birde Turuncu Cafe var oradaki falcılarıda çok övüyorlar. Orada kime gitmeliyim tavsiyeniz varmıBir de 1 kere gidin ve ara verin.ani iyi biliyor yakın zamanı da
Evet bu soner iyi zamanında iyidir isim bilir hatta genelde direkt. Ama bence boş konusuyoruz. Mina da su anda haftaıcı gördümArkadaşlar bugün ankara falcı yazınca reklamda gördüm, Sonermiş ismi sizce nasıl? Giden varmı
Eki Görüntüle 2256842
Aynenn ılk gidişimdi . Cidden fena degıldi. Tatmin oldum ben. Yazıp vermesi falan öyle ve bana baya iyi geldi.Vera bin fallari özellikle ilki iyidir.ama sakin zamanında gidin.fazla yüz göz olmayın. Cıvitabiliyor
Aşk ilişkilerinde iyimidir. Bana aşk falına iyi bakacak falcı lazımEvet bu soner iyi zamanında iyidir isim bilir hatta genelde direkt. Ama bence boş konusuyoruz. Mina da su anda haftaıcı gördüm
Masalda baktırmıstım ben en son o zaman asırı savsakladı , kendini övdü tamamen.
Ama turuncuda iyiydi.
Burada da tek yada biri daha var 100 falan demezse bi deneyin sansınızı.
Bi kez güya su deyip benden 100 almıstı da
Mesajın sonunu tam olarak anlamadım. Turuncu cafede kimi önerirsinMasalda baktırmıstım ben en son o zaman asırı savsakladı , kendini övdü tamamen.
Ama turuncuda iyiydi.
Burada da tek yada biri daha var 100 falan demezse bi deneyin sansınızı.
Bi kez güya su deyip benden 100 almıstı da