Ankara'daki Falcılar

Selam kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye yıllar sonra tekrar üyeliğimi aktif edebildim geçen epilasyon yaptırmaya gittiğim biyerde falcı tavsiyesi aldi m çok güzel bakıyor dediler ve Ben çok meraklı bir insan olarak gittim bahcelievlerde bir cafede bakıyor ben yıllardır bukadar güzel fal bakan birini daha görmedim ki ankarada burada adı geçen bir çok kişiye fal baktirmistim ilk önce el falıyla başlıyo inanılmaz doğru cikiyo söyledikleri ardından tarot bakıyo ve kahveye geciyo tarotta ne söylediyse çıktı ilk defa gördüğüm biri ustelik sanki beni yillardir taniyo çok etkilendim ablamla birlikte baya bi şok yasadik kesinlikle giden bana teşekkür eder 70 lira fal fiyatı cafe ismi verirsem reklama girer mi bilmiyorum oyuzden isteyen olursa özelden yazarım

Ankara’da sadece turuncu kafeye gittim ama inanmayın hiçbirinin kendine hayrı yok hepsi sallıyor zaten girişte fal için randevu yazan adam bile belli paragöz olduğu zorla fal baktırtıyorlar resmen. Önlerine dandik küre müre bi şeyler koyup ambians yaratmaya çalışmışlar bir de. Kahve falı kafede bakılmaz arkadaşlar boşuna para dökmeyin

Selam kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye yıllar sonra tekrar üyeliğimi aktif edebildim geçen epilasyon yaptırmaya gittiğim biyerde falcı tavsiyesi aldi m çok güzel bakıyor dediler ve Ben çok meraklı bir insan olarak gittim bahcelievlerde bir cafede bakıyor ben yıllardır bukadar güzel fal bakan birini daha görmedim ki ankarada burada adı geçen bir çok kişiye fal baktirmistim ilk önce el falıyla başlıyo inanılmaz doğru cikiyo söyledikleri ardından tarot bakıyo ve kahveye geciyo tarotta ne söylediyse çıktı ilk defa gördüğüm biri ustelik sanki beni yillardir taniyo çok etkilendim ablamla birlikte baya bi şok yasadik kesinlikle giden bana teşekkür eder 70 lira fal fiyatı cafe ismi verirsem reklama girer mi bilmiyorum oyuzden isteyen olursa özelden yazarım
Kim bu falcı ve nerede ..trl.numarasini alabilir miyim

Bu Ege Evim Cafedeydi, uzun boylu, zayıf bir genç arkadaş mı.

Egeye baktırmayın, paranıza yazık. Hiçbir dediği çıkmadı. Anı biliyor, sonra bildiği üzerinden olumlu yorumluyor sonuç tırt. Şu an Ankara da sizin istediğiniz gibi bir falcı yok. Bence. Ben artık gitmiyorum. Yok çünkü gerçekten doğru yönlendirebilecek biri. İstisnasız, Abdullah dahil, hiç kimseyi tavsiye etmiyorum.

Gülay Cafede Gülay diye bir falcı varmış. Giden oldu mu? Ne düşünüyorsunuz?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, olacak dediği adamla kavga ederek ayrıldım. Güyya evliliğe gidecek bir ilişki yaşayacaktım :D değmez verdiğiniz para. Yazık günah, kaptırmayın paranızı.

Fal meraklısı biri olarak bende tecrübelerimi yazmak istedim. Eskisehirdeyim.
Eskisehir kadriye hanım ilk falı çok iyi idi. Evleneceğim zamana kadar bildi. Ama sonra 2 kez baktirdim çok kötü idi. Kendisi genelde alanyada oluyor yazları
Eskisehir kıymet hanım. Herkes gidiyor diye bende randevu alıp gittim ama denediginize değmez laf kalabalikligi sadece
Eskişehir gülay hanım çatı katında cinleriyle bakıyor. Ona gittiğim sıra mardinden süryani bir papazdan üstümde bir koruma vardi üstünde taşıdığın çok kuvvetli çıkar öyle bakayim diyince etkilendim ama falı beş para etmez
Eskişehir nazife abla eskişehirin en iyi falcısı idi bir zamanlar ancak son zamanlarda gücünü kaybetti sanki
Eskisehir harabe cafe kadir 10 dk bakar kısa ve nettir ama dedikleri çıkar buraya gelirseniz mutlaka deneyin derim
Eskişehir marpuç cafe mehmet de kadir tarzıdır ancak kadirden daha ukala kendini begenmistir ama deneyin derim ben sikildigim zaman kendisine uğrarım
Eskişehir eda hanım 2 kez tarot baktirdim harika idi ama kendisini bulamiyorum artik

Hatay kader hanım ilişki konusunda cokkk iyidir. Ani çok iyi bilir erkek arkadasimla ne zaman ayrılsam dedikleri hep çıkmıştır
Ankara ege bey kendisi iyi ama ucu açık konuşur. Kader daha nettir
Istanbul mehmet ali bey bir kez denedim kendisi iyi bir insan güzel bakıyor ama net konuşamıyor tatmin etmedi
Astro center hale hanım telefon falcisina göre çok iyi nokta atışları var
Astro center uzay oda hale gibi tavsiye ederim
Antalya zehra çok kötü denemeyin
şenay hanım 20 dk fal bakti 10 dk yoğunlaşiyorum diye salladı
Zeynep fal konusunda iyi değil sürekli transa geçip aynı şeyleri söylüyor yalnız karşınızdakinin beynine girmek istiyorsanız tavsiye ederim. Ama anlamakta zorluk çekebilirsiniz
Ve daha bir çok deneyimlerim oldu ama son olarak kader hanım ve kadir bey de karar kıldım. Ikisi arasında dönüşümlü baktiriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde eskişehirde remziye ablam vardır havasında olduğunda nokta atışı yapar değilse sallar falı. Denk getirmeniz lazim

Arksdasimdan almisken ben 1kez baktirdim ama etlikte kendi ewinde bakan ülkü die birisi vardı ben cok.hatrlamiorum ama daginik bakiodu bi konudam di
Fal meraklısı biri olarak bende tecrübelerimi yazmak istedim. Eskisehirdeyim.
Eskisehir kadriye hanım ilk falı çok iyi idi. Evleneceğim zamana kadar bildi. Ama sonra 2 kez baktirdim çok kötü idi. Kendisi genelde alanyada oluyor yazları
Eskisehir kıymet hanım. Herkes gidiyor diye bende randevu alıp gittim ama denediginize değmez laf kalabalikligi sadece
Eskişehir gülay hanım çatı katında cinleriyle bakıyor. Ona gittiğim sıra mardinden süryani bir papazdan üstümde bir koruma vardi üstünde taşıdığın çok kuvvetli çıkar öyle bakayim diyince etkilendim ama falı beş para etmez
Eskişehir nazife abla eskişehirin en iyi falcısı idi bir zamanlar ancak son zamanlarda gücünü kaybetti sanki
Eskisehir harabe cafe kadir 10 dk bakar kısa ve nettir ama dedikleri çıkar buraya gelirseniz mutlaka deneyin derim
Eskişehir marpuç cafe mehmet de kadir tarzıdır ancak kadirden daha ukala kendini begenmistir ama deneyin derim ben sikildigim zaman kendisine uğrarım
Eskişehir eda hanım 2 kez tarot baktirdim harika idi ama kendisini bulamiyorum artik
eskişehir eda hanım nerde hangi cafede yeri nere?

Back
X