Canim eer bu ege daha once masalda falanda olan ege ise foss ben sana.diim.benim ark gitti baktirdi foss dirrk parani.bosa atman ben 3.goz fal ewinede gittim ordak8 kadin bakti fosss asla gitme superisi cafe y.mah diimsana aklima gelip.asoa.gitmemdedklerimbir fal bağımlısı olarak turuncudaki neredeyse bütün falcılara gittim cengiz tamamiyle foss şehrazat diye saçma bir kadına yönlendirdiler bir tane bile tutturmadı zeynep diye biri vardı kesin tarih vermişti cocuk sevgili yaptı en yakın yasemin bilmişti sarışın olan o da en son gitmem de tarih verdi bakalım daha var evayı cok ovmuslerdi bana baya iyimser geldi bir de sakaryada demete gitmiştim ayyy o kadar param boşa gitti hiçbir şey bilemedim yani kızlar falcıları tükettim paramda tükendi en en son 3.göz ege varmış onu merak ediyorum sizin başka oneriniz var mı
Canim eer bu ege daha once masalda falanda olan ege ise foss ben sana.diim.benim ark gitti baktirdi foss dirrk parani.bosa atman ben 3.goz fal ewinede gittim ordak8 kadin bakti fosss asla gitme superisi cafe y.mah diimsana aklima gelip.asoa.gitmemdedklerim
Aslında erkek falcı tercih etmiyorum benn ama gey olması biraz daha olumlu bakmami sağladı ama ev olayı da zor benim için. Neyse hele bi yorumlar gelsin belki sartlarimi zorlarim.
Ayni soruyu ben de sordum. Cevabını merakla bekliyorum kızlar
[/QUO baktirdinizbmi acaba
Fal baktirdiniz miBana da atar mısınız Amirhanın numarasını?
Numarayı verir misinizkızlar sımdı atıyorum numarasını
Fal baktirdiniz miKizlar banada amirhan in numarasini gonderir misiniz? Cok teşekkür ederim.
Bulabildiniz miay biri görse de yazsa varya deli gibi onu arıyorum her yerde
Olaylar gerçekleşti mıAkşam burada bahsi geçen kişiyi aradım ve çok etkilendim olaylar gerçekleşsin paylaşırım biraz pahalı ama insan değer diyor çok kısa vadeli öngörüleri de vardı 3 5 güne net paylaşırım
Numarasını alabilir miyimAmirhan 'ın numarasını bilen banada atabilirmi lütfen
Bana da atar mısınızBende aliyim numarasını özelden
Gelecekle ilgili söyledikleri cıktı mıBende duydum medyum soneri ve gittim de yanına gerçekten bilen bi insan masal cafedeydi daha önce mina fal cafeye geçmiş galiba daha yeni öğrendim bende
Denediniz miSonerin yanına bende masal cafedeyken gittim 2 kere birinde fazla bilemedi ama diğerinde çok iyidi karanfil mina cafeye geçmiş bi daha gidip denemek istiyorum bakalım nolucak
Söyledikleri çıkıyor mumedyum şehrazat tavsiye ederim hülyam cafede sakarya caddesi hülyam cafede
Ay çok merak ettim tekrar çıkarsa söyledikleri yazın lutfeenevet mina cafedeki bahsettigim sehrazatmis yazan arkadasa cok tesekkur ederim en kisa zamanda gidicem kadinin kendi adini da ogrendim daha da kaybetmem herhalde
Sultan diye birini duymuştum. Arkadaşım çok önerdi ama asla bulamadım. Siz bulabildiniz mı?Kızlar Ankara'da falcı sultan diye bir kadın varmış, hiç duyanınız var mı?
Sultan diye birini duymuştum. Arkadaşım çok önerdi ama asla bulamadım. Siz bulabildiniz mı?
O değil o zaman. Benim dediğim cafede çalışan tarot ve kahveye 30 tl ye bakan biri. Ama söylediklerinin neredeyse hemen hemen hepsi cıkmış. Onu bulabilsem keşke100 bilmem kaç dolar istiyormuş. Dolar hesabı çalışıyormuş kadın.
Bulursan haberini beklioruz canimO değil o zaman. Benim dediğim cafede çalışan tarot ve kahveye 30 tl ye bakan biri. Ama söylediklerinin neredeyse hemen hemen hepsi cıkmış. Onu bulabilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?