- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Abdullah karanfil 2 de, golden rose un yanındaki binanın 5. katında. Vera anlık iyi gibi geliyor fakat ertesi gün söylediği şeyin tam tersini yaşayınca an da bile kötü olduğunu düşünüyorum:) Dediklerinin hiç biri çıkmadı baktıralı 3-4 ay oluyo üstelik.Abdullah ve Devrim nerede lütfen biri söylesin. Üçüncü gözde yoklar.
3. Gözde vera nasıl ve Davinci Sibel ?
Yorum yapmanızı bekliyorum .
Doğru düzgün birine gitsek artık keşke?
bahçelide janjan cafede bakıolarmıs süheyla die biri ona ne diosunuz?
Aşk ilişkilerinde iyimidir. Bana aşk falına iyi bakacak falcı lazım
Evimin binası mı yani golden rose yani ya da adı ne cafenin acaba?Abdullah karanfil 2 de, golden rose un yanındaki binanın 5. katında. Vera anlık iyi gibi geliyor fakat ertesi gün söylediği şeyin tam tersini yaşayınca an da bile kötü olduğunu düşünüyorum:) Dediklerinin hiç biri çıkmadı baktıralı 3-4 ay oluyo üstelik.
Az biraz venüs hala duruyorsa . Orası cok sık degısıyor. Bılmıyorum kimler oldugunu su anMesajın sonunu tam olarak anlamadım. Turuncu cafede kimi önerirsin
Ben denemiitim kızlar. Tamamen fiyaskoydu. Bana erkek arkadaşınla tarile gitceksiniz orda evlenme teklifi etcek dediğinin üstüne 1 ay sonra ayrılmıştıkHadi ya. Ben de Venüsü deneyim diyordum o da mı gitti? Hayırlısı nasip değil demek ki... Nedense o Cafede bir kaç falcı dışında sabit kalan yok. Sabit falcılarını da ben beğenmedim.
Venüs duruyormuş aradım şimdi, Soner ilede görüştüm, Ücretini yatırdım fincan resimlerinide yolladım falları bittik den sonra bakacak bakalım onu bekliyorum. Venüsde Whatsapdan bakıyormuş. Kahve +tarot 70Tl miş Bakalım sonerden sonra onada baktırabilirimAz biraz venüs hala duruyorsa . Orası cok sık degısıyor. Bılmıyorum kimler oldugunu su an
Sonucunu bekliyoruz bizde ..Venüs duruyormuş aradım şimdi, Soner ilede görüştüm, Ücretini yatırdım fincan resimlerinide yolladım falları bittik den sonra bakacak bakalım onu bekliyorum. Venüsde Whatsapdan bakıyormuş. Kahve +tarot 70Tl miş Bakalım sonerden sonra onada baktırabilirim
Venüs duruyormuş aradım şimdi, Soner ilede görüştüm, Ücretini yatırdım fincan resimlerinide yolladım falları bittik den sonra bakacak bakalım onu bekliyorum. Venüsde Whatsapdan bakıyormuş. Kahve +tarot 70Tl miş Bakalım sonerden sonra onada baktırabilirim
Ben denemiitim kızlar. Tamamen fiyaskoydu. Bana erkek arkadaşınla tarile gitceksiniz orda evlenme teklifi etcek dediğinin üstüne 1 ay sonra ayrılmıştık
Peki Turuncu Cafede Falcı Cengiz, Yasemingül, Zeyno, Berrin Sultan bunlardan tavsiyen olur mu canımAl benden de o kadar. Bana da beraber bir yola gideceksiniz, tatil gibi olacak demişti, hikaye yola gitmeyi bırak iletişimimiz bile yok. Sanırım herkese aynı yalanı sıkıyor. Venüs de hikaye ne yazık ki.
Peki Turuncu Cafede Falcı Cengiz, Yasemingül, Zeyno, Berrin Sultan bunlardan tavsiyen olur mu canım
Ben telefonla baktirdim arkadaşım telini vermişti. Bana kendisi evden bakıyorum demistisiz evinde mi baktırdınız. 1 hafta önce cafedeydi. Acaba evindemi bakıyor artık.
çok iyi biri ama sadece olumlu şeyleri söylüyor. Her şey toz pembe gibi o yüzden beni tatmin etmiyor.
bilmiyorum ki belki de öyle olması iyidir.
Abdullah ve Devrim nerede lütfen biri söylesin. Üçüncü gözde yoklar.
3. Gözde vera nasıl ve Davinci Sibel ?
Yorum yapmanızı bekliyorum .
Doğru düzgün birine gitsek artık keşke?
Hepimiz birbirimize destek olsaydık kadınlar olarak falada gerek kalmazdı galiba.Canım Devrim fos boşver. Bir de cinlerim var bana onlar söylüyor diyip boşluğa bakarak konuşur. İnsan o fal bakarken hiç rahat hissetmiyor kendini.
Abdullah'ta hem beğenilen hem de beğenilmeyen bir isim. Ama en son fiyatı 60 TL falan deniyordu, şimdiki fiyatı ne kadar bilemiyorum.
3.Göz Vera fena değil, denenebilir. En azından enerjisi iyi.
Da Vinci Sibel'e bence kesinlikle gitmeyin. Alakasız bir sürü şey söyleyip aşırı kendinden emin konuşur ve fal türünü ''yükseltip'' hep daha fazla para almaya çalışır. İbranice bir şeyler yazıyorum, benim falım farklı bilmem ne diyip kazıklamıştı. Bomboş bir fala o kadar parayı verdiğim için sinir olduğumla kaldım.
Bu arada yok mu yeni isimler a dostlar, hep aynı isimler etrafında dönüyor topik.
Hepimiz birbirimize destek olsaydık kadınlar olarak falada gerek kalmazdı galiba.
Resmen bir umut fala gitmiyormuyuz
Devrim eskiden iyiydi bence ondan sordum.
Abdullah bana cok iyi gelmiyordu ama yine bi yerden aklıma esti
Of of resmen of
Canım Devrim fos boşver. Bir de cinlerim var bana onlar söylüyor diyip boşluğa bakarak konuşur. İnsan o fal bakarken hiç rahat hissetmiyor kendini.
Abdullah'ta hem beğenilen hem de beğenilmeyen bir isim. Ama en son fiyatı 60 TL falan deniyordu, şimdiki fiyatı ne kadar bilemiyorum.
3.Göz Vera fena değil, denenebilir. En azından enerjisi iyi.
Da Vinci Sibel'e bence kesinlikle gitmeyin. Alakasız bir sürü şey söyleyip aşırı kendinden emin konuşur ve fal türünü ''yükseltip'' hep daha fazla para almaya çalışır. İbranice bir şeyler yazıyorum, benim falım farklı bilmem ne diyip kazıklamıştı. Bomboş bir fala o kadar parayı verdiğim için sinir olduğumla kaldım.
Bu arada yok mu yeni isimler a dostlar, hep aynı isimler etrafında dönüyor topik.
sembol cafe, suluhan mı neydi apartmanın adı yanlış hatırlamıyosam.Evimin binası mı yani golden rose yani ya da adı ne cafenin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?