Bakayım denk gelirsemsembol cafe, suluhan mı neydi apartmanın adı yanlış hatırlamıyosam.
Saydıklarınızda bir tek yasemingüle baktırıyorum ben hatta devamlı da giderim. Hisleri gerçekten kuvvetli. Yani tabiki fal enerji işi kimseyi yanıltmak istemem bazen karşısındakime enerjisi turmuyor. Yasemingülün bende enerjisi tuttu. Söylediklerini de yaşadım. Birebir tarihte yaşamadım ama onu söyleyim. Yani mesela 10 gün diyor ama o 20 günde oluyor gibi.Peki Turuncu Cafede Falcı Cengiz, Yasemingül, Zeyno, Berrin Sultan bunlardan tavsiyen olur mu canım
Ben devrime büyük bir hevesle gitmiştim. İlk. Aktıvında benim cinlerim var şöyle böyle dedi. Baktım söyledikleri umut verici inandım birdaha gittim hatta ama gercekten fiyasko. Bir defasında da abdullaha gitmiştim. O hiç pembe tablo cizmedi. Hatta erkk arkadaşının hayatında başka kuz var dedi ben tabi yalan dolan diye cıktım gercekten varmışAbdullah ve Devrim nerede lütfen biri söylesin. Üçüncü gözde yoklar.
3. Gözde vera nasıl ve Davinci Sibel ?
Yorum yapmanızı bekliyorum .
Doğru düzgün birine gitsek artık keşke?
Bence de yaa. Ne şehrazatmış reklam ha reklamUff yeter ya reklem yaptığın
Evet benim azönce yazdıgım yorumda bahsettiğim eskiden valla yalan olmasın ama 2 sene önce falan dı 3. GözdeydiMedyum Abdullah dediğiniz, eskiden 3.gözde çalışan kişi mi?
Bahcelide janjan cafede suheyla.varmis 70tlCanım Devrim fos boşver. Bir de cinlerim var bana onlar söylüyor diyip boşluğa bakarak konuşur. İnsan o fal bakarken hiç rahat hissetmiyor kendini.
Abdullah'ta hem beğenilen hem de beğenilmeyen bir isim. Ama en son fiyatı 60 TL falan deniyordu, şimdiki fiyatı ne kadar bilemiyorum.
3.Göz Vera fena değil, denenebilir. En azından enerjisi iyi.
Da Vinci Sibel'e bence kesinlikle gitmeyin. Alakasız bir sürü şey söyleyip aşırı kendinden emin konuşur ve fal türünü ''yükseltip'' hep daha fazla para almaya çalışır. İbranice bir şeyler yazıyorum, benim falım farklı bilmem ne diyip kazıklamıştı. Bomboş bir fala o kadar parayı verdiğim için sinir olduğumla kaldım.
Bu arada yok mu yeni isimler a dostlar, hep aynı isimler etrafında dönüyor topik.
Ne kadara ne baktırdınızHerkese merhaba,
Şehrazat a gittim bugün. Gerçekten etkilendim. Çok enteresan ve isabetli şeyler söyledi. Eğer söylediği çıkarsa varyaBenim sorum üzerine üzücü bir şey söyledi. Bir tek o çıkmasın, diğerleri çıkarsa çok aşırı mutlu olurum. En yakın tarih 21-30 gün sonra. Haber vereceğim. Bir de kişiler hakkında yorumları çok isabetliydi. Hadi bakalım umarım doğru çıkar dedikleri
Ben aradım kendisini 80.tl. kahve ve tarotNe kadara ne baktırdınız
Ben burada bir iki kişinin düşüncesini önemsiyorum onlardan biri de sizsiniz...dedikleri çıkıyorsa gitmek isterimHerkese merhaba,
Şehrazat a gittim bugün. Gerçekten etkilendim. Çok enteresan ve isabetli şeyler söyledi. Eğer söylediği çıkarsa varyaBenim sorum üzerine üzücü bir şey söyledi. Bir tek o çıkmasın, diğerleri çıkarsa çok aşırı mutlu olurum. En yakın tarih 21-30 gün sonra. Haber vereceğim. Bir de kişiler hakkında yorumları çok isabetliydi. Hadi bakalım umarım doğru çıkar dedikleri
Evet turuncudaydı hatta turuncu şehrazat adını başkasına vermiş milleti kandırıyor. Şehrazat hülyam cafede arayanların bilgisine. En azından bir çok goygoyculardan daha reel daha hisli ortalık malum şartlatan dolu. Ama bu kadın net !turuncudan ayrılan şehrazat var kadın mükemmel bakıyor arayanların bilgisi olsun kızılay sakarya da hülyam cafe var oraya geçmiş
Şehrazat gibi fala bakan çok nadir ankara da gerçekten farklı bir kadınBen burada bir iki kişinin düşüncesini önemsiyorum onlardan biri de sizsiniz...dedikleri çıkıyorsa gitmek isterim
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış ama kadın bencede çok güzel bakıyorSabahtan beri reklam yapmaktan yorulmadınız Mı!
Şehrazat hanım çok oldu ayrılalı geçici olarak mina cafedeydi ama a3 aydır hülyam cafede nerde olduğunu merak ediyorsanız sakarya caddesindeTuruncu cafeye gidiyorum şehrazat diye başka birine yönlendiriyolar beni gerçek şehrazat mina fal cafedeymiş insanları neden kandırıyolar anlamıyorum ben turuncuda sadece venüs hanımı seviyorum ona baktırıyorum bide soner beye gidiyorum arada
Bildiğimiz şehrazat güzel bir kız saçları siyah uzun asıl şehrazat işte turuncudan gülyam cafeye geçti o sakarya caddesindeya varya manyak gibi şehrazatı arıyodum beni de şehrazat diye başkasına yönlendirmişlerdi çok sinirlenmiştim teşekkürler umarım esmer şehrazattır bahsettiğiniz
Kimi arıyorsunuz siz ben hemen hemen tüm falcıları bilirimBulabildiniz mi
Ben burada bir iki kişinin düşüncesini önemsiyorum onlardan biri de sizsiniz...dedikleri çıkıyorsa gitmek isterim
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış ama kadın bencede çok güzel bakıyor
Ne kadara ne baktırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?