Ankara'da Yaşayan Fıstıklarım Gelin Sohbet Edelim :)

aynen aynen :)işte bazen fena zorlanıyorum.hele şu 2 gündür herşey yemek herşey yemek herşey yemek ..:))) malum günüme geliyorumda...ee sen neler yapıyorsun iyimisin ?

Selam hanımlar. Ben de ankaradayım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar beni de alın aranıza :) ben de ankaradayim 24 yaşındayım

Aslinda 23 canım :) Ben de yeni üye oldum . Bi yandan sınava hazırlanıyorum burdan da faydalanirim dedim. Sen neler yapıyorsun

Aslinda 23 canım :) Ben de yeni üye oldum . Bi yandan sınava hazırlanıyorum burdan da faydalanirim dedim. Sen neler yapıyorsun

Ne sinavina canim kpss fln mi? Ben universitedyim okuyorum iste finaller basliyo haftaya onlara calismaya calisiyorum bende suan😬

Ben de yeni bitirdim biraz özelde çalıştım şimdi kpss ye çalışıyorum canım. Bölümün ne?

Ben de yeni bitirdim biraz özelde çalıştım şimdi kpss ye çalışıyorum canım. Bölümün ne?

İsletme canim ya seneye mezun olucam bende bakalim hayat ne gosterir bilmiyorum suan hic nerde calisirim ne is yaparim

Ben de öyle yaptım canım okul bitmeden netlesmiyor bazı şeyler. Boşver okulunu bitirmeye bak :)

Inşallah canım bakalım o da sıkıntı da olmazsa özelde çalışacağız artık. tayin için istiyorum kamuyu da olmazsa sıkıntılı olacak biraz

Evet bende artik okul bitince bakiyim diyorum.aynen tayin isi falan var ozelde sikintili diyolar hani ama bilmiyorum offf sisiyorum ben dusununce bile ya sen hazirlaniyosun bi d gercekten cok kolay gelsin😁

Evet bende artik okul bitince bakiyim diyorum.aynen tayin isi falan var ozelde sikintili diyolar hani ama bilmiyorum offf sisiyorum ben dusununce bile ya sen hazirlaniyosun bi d gercekten cok kolay gelsin😁

Stres yapma canım her şey kısmet. Eğer nasibimizde varsa olacak inşallah :) hem daha senin yaşın çok genç , zamanın var düzenini kurmak için :) ben napıyım :)

2-3 yasin lafini mi ediyosun tatlim yaaa sananda yaslisin zanneder yani😬 sende daha gencsn yaaa bi d sinavi kazandin mi hersey daha gzl olr senin icin

2-3 yasin lafini mi ediyosun tatlim yaaa sananda yaslisin zanneder yani😬 sende daha gencsn yaaa bi d sinavi kazandin mi hersey daha gzl olr senin icin

Inşallah canım inşallah bi kazanayim o kadar güzel şeyler yapacağım ki sen evli misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…