Ankara'da Yaşayan Fıstıklarım Gelin Sohbet Edelim :)

hımm neden canın sıkkın umarım kötü bir şey değildir ..evde oturduğun için haklısın biraz canın sıkılabilir.eğer kızılaya inersen müsait olduğun bir gün iş yerime ziyarete gelebilirsin :) ben işte bu ara iş ev arası mekik dokuyarak geçiriyorum.işim yoğun malesef.eve gidincede ev işleri yemek eşe ilgi derken bedenen bu ara hep kendimi halsiz hissediyorum.öncedenbir ara izmirde kaldım ama genelde ankara.sen cnm?

biraz hastayım ondan da kaynaklanıyor olabilir inşallah bi gün gelirim kızılaya çok gelirim dersem yalan olurr
bazen kardeşimle falan alışverişe gideriz
hayat rutin geçince bazen insan bunalıyor
ben ankarada doğdum hep burdayım yani
geçmişi okudum zaten çok ankaralı yok galiba batıkent hiç yok

geçmiş olsun..şifa dilerim..
doğru haklısın rutin sıkıyor.evet fazla ankaralı yok şifacım ben müsadenle çıkmak zorundayım rapor saatim onu hazırlayacağım.yarın 9 dan sonra burada olurum .denk gelirsek devam edelim.memnun oldum tekrardan iyi akşamlar kendine dik.et..

sende canım kib bende memmun oldum konuşuruz inşallah
kolay gelsin sana

nikah hazırlıgı rejım spor (malum her gelın adayı gıbı) bır de ıste yıgenıme bakıyorum yemek temızlık tam bır ev kızı olmus durumdayım:)) sızler napıyosunuz bakııım:))?

esraesraesra

ahh o hazırlıkları bilmezmiyim canımmya .bende yeni evli sayılırım.hadi inşalah hepsi içine sinerek olsun..ben çalışıyorum 26 yaşındayım..

ben kırkkonaklardayım :))) rejim artık boyut degıstirdı gercekten oyle guzel oturuyor kı hayat tarzı oluyor :) sen ne yapıyosun iş felan:)?

esraesraesra

personel yetkilisiyim canım biraz işim yoğun malesef.hem çalışan hemde evli bayan olmak biraz yoruyor beni.çocuk olunca ne olacak bilemiyorum :)..bende rejimdeyim 14 gün falan oluyor kardiyo çalışıyorum.baya iyi geldi.zaten 2 senedir düzenli plates yapıyorum.rejime sporuda ekledinmi süper olur..

hayat boyu boyle yaşamak zorundayım:) yedıgım an kılo alıyorum dogum yapmak cok korkutuyor bu yuzden ( kesın 100 kg olurum ben . o yuzden ıncecık olmadan hamıle kalmayacagım allahın ıznıyle :)
evet spor sart en azından yürüyüs olmazsa olmuyor malesef ( ühüü ühüüü

esraesraesra

vallaha canım aynı durumdayım ne yesem yarar :) ve bende bebekten evvel kilo vermeliyim.ne yapacağız bilmiyorum :))

vallaha canım aynı durumdayım ne yesem yarar :) ve bende bebekten evvel kilo vermeliyim.ne yapacağız bilmiyorum :))

napalım kendımıze hakım olucaz :) yoksa kılolu hamıle kalıp daha beter olmak benı cok korkutuyor en zayıf halımle kalmak ıstıyorum bunun ıcın de 1 sene boyunca yavas yavas ıstedıgıme kalıcı bı sekılde ulasma hedefım var:) senın rejım durumları nasıl 😍😍

esraesraesra

bende yediklerime dikkat ediyorum canım yoksa uyguladığım bir liste yok.önceden de yaptığım için aşağı yukarı biliyorum.ne yiyeceksem gündüzleri azar azar yiyorum ve bol su bitki çayı :) ama her sabah kardio çalışmam var o nedenle kilo vermesemde sıkılaştığım için kilo verdim zannediliyorum :)

harıka :) en dogrusunu yapıyorsun az az ve bırseye baglı kalmadan yapmak bence en dogrusu cunku dıger turlu bır yerde tıkanır muhakkak sureklı bırseye bakarak uygulayarak hayat gecmez kı en guzelı az yemek bol hareket bolsu...bu kadar net ve acık :)

esraesraesra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…