- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
hımm zor oluyordur. her yeri uzaklara taşımaya çalışıyorlar. sınav öncesi kadınlarkulubu mü yapıyorsun.100.yilda da duruyo bi kampus bazi bolumler orda kaldi bi d eskisehir yolunun bilmem kacinci km sine tasindi dagin basindayiz yani anlicain orda okuyorum ben canim
hımm zor oluyordur. her yeri uzaklara taşımaya çalışıyorlar. sınav öncesi kadınlarkulubu mü yapıyorsun.
Evet stresimi atmaya calisiyorum canim😬 sen napiyosun uzatmali derken o nasi oluyo anlat bakalm
:)) ohh kolay gelsin bol başarılar bende çalışıyorumMerabalarr ben suan okuldayim ders calisiyorum birazdan sinava gircem ankarada yasiyorum iste 22 yasindayim yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum😬
uvv bende demirtepedeyim :)) kolay gelsinşuan işteyim maltepedeyim :)
geç olsun güç olmasın.ben de kurtuluştayım. finallerim bitti, evde yatıyorum. :) yeni evliyim. 24 yaşındayım.
geçen sene almam gereken dersler kredime sığmadı. bu seneye uzadı. bu sene de ekonometri dersiyle başım dertte. bir mezun olamadım gitti anlayacağın. tek ders sınavında vermeye çalışacağım ekonometriyi. onu veremezsem yine mezun olamıyorum.
geçen sene almam gereken dersler kredime sığmadı. bu seneye uzadı. bu sene de ekonometri dersiyle başım dertte. bir mezun olamadım gitti anlayacağın. tek ders sınavında vermeye çalışacağım ekonometriyi. onu veremezsem yine mezun olamıyorum.
İnşallah verebilirim. 24e giriyorum bu ay. Ankara üniversitesindeyim.İnsallah verirsin de mezun olursun canim ya sen hangi okuldasin yasin kac?
İnşallah verebilirim. 24e giriyorum bu ay. Ankara üniversitesindeyim.
Teşekkür ederim iyi gidiyor zaten çok uzun zamandır birlikteydik.:)) ohh kolay gelsin bol başarılar bende çalışıyorum
uvv bende demirtepedeyim :)) kolay gelsin
aynen aynen cnm..allah mutlu mesut etsin ..nasıl gidiyor evlilik..
Halledersin umarim tatlim yaa daha gencsin nolckki😁
Okul hayatım çok uzadı gibi geliyor artık. Üniversiteye ikinci ÖSS ye girişimde girdim. Bir yıl hazırlık okudum. Bir yıl uzattım. Bir yıl daha uzatmak kendimi kötü hissettiriyor. Bir ay sıkacağım dişimi bakalım ama ekonometri dersi imkansız gibi geliyor. Çıkmazdayım biraz. :)
slm kızlarr bendee ankarada oturuyorumm
Meraba canim anlat bakalim kendini😁
22 yaşındayım 1 tane kızım var yarışmacılara başarılar dilerimm
Oooo kac yasinda evlendinnn sen oyle 😁 genc anne oldun desene allah mutlu mesut etsin bakalm bende 22 yasindayim 😬
haklısın baya erken evlendim erkende ayrıldım malesef
Yaa ayrildiniz mi 😔 ozur dilerim
Canim pot kirdim sanirim
önemli değil canım nerden bileceksin ki
Daha güzel şeylerden konuşalım o zamn☺️ sen napiyosun çalışıyo musun ne tarafta oturuyosun