Ankara'da Yaşayan Fıstıklarım Gelin Sohbet Edelim :)

neden bence yenimahalle güzel biryer ama

yaa çok tepe hep yokuş var etrafta doğru düzgün market yok inmesi ayrı zor çıkması ayrı zor evimizin konumu da pek iyi değil binalara bakıyor komşular çok beter dedikoducu ben eryamanı daha çok seviyorum sessiz sakin kimse kimseye karışmıyor yolları düz :KK70:

yaa çok tepe hep yokuş var etrafta doğru düzgün market yok inmesi ayrı zor çıkması ayrı zor evimizin konumu da pek iyi değil binalara bakıyor komşular çok beter dedikoducu ben eryamanı daha çok seviyorum sessiz sakin kimse kimseye karışmıyor yolları düz :KK70:

hımm haklısın canım
evet eryaman biraz daha nezih ama eskisi kadar sesssiz değil inan kalabalıklaştı
evli değilsin sanırım sen

Evet. Eryaman çok sakin biyer. Güzel bir tercih.
Bu arada ben Flora. 2 seneyi geçti Ankaradayim. Alışmaya çalışıyorum. Istanbuldan sonra sıkıyor.

Evet. Eryaman çok sakin biyer. Güzel bir tercih.
Bu arada ben Flora. 2 seneyi geçti Ankaradayim. Alışmaya çalışıyorum. Istanbuldan sonra sıkıyor.

haklısın canım istanbuldan sonra sana burası biraz sıkıcı gelebilir.

batıkentte oturuyorum evdeyim maleseff:)
26 yaşındayım evliyim
siz hangi semttesiniz

olsun evde olmayı özleyen biriyim hem evli hemde çalışan biri olarak.bende 27 yaşındayım öveçlerde oturuyorum meslek olarakda finans sorumlusuyum :)
yeni mi evlisin ya da evladın falan varmı? :)

olsun evde olmayı özleyen biriyim hem evli hemde çalışan biri olarak.bende 27 yaşındayım öveçlerde oturuyorum meslek olarakda finans sorumlusuyum :)
yeni mi evlisin ya da evladın falan varmı? :)

çalışmak hemde evi yürütmek zor
ne güzel bi mesleğin var
2 aydır evdeyim zaten daha önce bebek bakıyordum
5 yıllık evliyim evladım yok maalesef
tüp bebek falan uğraşıyoruz kaç senedir

çalışmak hemde evi yürütmek zor
ne güzel bi mesleğin var
2 aydır evdeyim zaten daha önce bebek bakıyordum
5 yıllık evliyim evladım yok maalesef
tüp bebek falan uğraşıyoruz kaç senedir

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ve yardımcınız olsun..inşallah evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

bende 2 senelik evliyim benimde yok.bu ara düşünmeye istemeye başladık bizde.malum borçlar falan biraz bizi endişelendiriyor.bakalım.bu arada adım melek..:)

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ve yardımcınız olsun..inşallah evladını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

bende 2 senelik evliyim benimde yok.bu ara düşünmeye istemeye başladık bizde.malum borçlar falan biraz bizi endişelendiriyor.bakalım.bu arada adım melek..:)

amin canım memmun oldum melek bende şifa:KK16::KK16:
hayırlısı olsun canım inşallah istedğin zamanda sende anne olursun
zaten daha yeni evliymişsin

bende memnun oldum şifacım:nazar: ee hayat nasıl? :)

bugün biraz iyi değil ama normalde neşeli biriyimdir evde canım çok sıkılıyor batıkentte oturan bi arkadaşımda yok maalesef
yalnız gezip tozmaktanda hiş hoşlanmam
sen neler yapıyorsun daha önce hangi şehirde yaşıyordun

X