- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Aile ile sıkıntılar yok oyle ama dönmemiz gerekıyor işi bıraktıAnkara gayet güzel yaşanabilecek şehirdir. Dogma büyüme ankaraliyim tamam ıstanbul gibi büyüleyici bi güzelliği yok belki ama düzenli yaşanabilecek bir şehir.sincan konusunda diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim bi de aile ile sıkıntılar varsa gelmeyin orada bakın işinize gucunuze
Neler var guzel olan onu sordum aslındaama bak lütfen Ankara'nın nesini seviyorsunuz demeyin. yani bu laf cidden olmuyorburda doğmuş, büyümüşüz insanlarız. düzenli, tertipli, kısmen güvenli, en uzağa 35 dakikada gidebildiğiniz bir büyükşehirden bahsediyoruz. çok ta gömmeyin bence :)
eryaman olabilir orada da fiyatlar makuldür. hani ev alamasanız da kira açısından bi de ulaşım açısından daha iyi olur sanırım.
Valla uzakkkk olmayı düşünüyorum onlara . Hıc yakınlık kuramam ama kucuk eltim iyi bir kız azda olsa tanıdım onla takılırım Bır süre . Diğerlerıyel uzak olmayı düşünüyorum eşimede dedim zaten
,Ankara sevilmez mi hiç. Ama sincan ankaraya hem çok uzak hemde insanı falan daha değişiktir. Yanlış anlamayın ama sincan Ankaranın en kötü semtidir.
Sincan :/ ben de pek sevmiyorum o taraflarıSincan
Sincan mii asla tavsiye etmemSincan
Yer değiştirelimHadi Ya bende İstanbul olsun cok isterdim . Anlara soguk donuk gelıyor bana . Bide Sincan'ı önermıyor kimsehayırlısı olsun Hakkı'mızda ama daha önemlisi eşimin iş bulması
Istanbulda olan her kültürel aktivite kurs ankarada da var ve ulasilmasi daha kolay. Yani şöyle; Ankarada tek merkez var ve hemen hemen her şey orada yani Kızılay tarafinda toplanmış ama Istanbulda merkezi bir yerde oturmuyorsan o kurslara aktivitelere katilmak için iki üç saat yol gitmen lazim ama sen Sincanda oturacakmissin orasi merkeze uzak ben Kurtuluşta oturdum ve cok sevmistim orasını çok nezih guzel bir yerdi.Bende İstanbul aşığıAnkara'nın nesını sevıyırsunux
Sincan
sincan olmasi iyi olmamis. ama eger sincan sanayi sitesinde is bulursa yakin olur yol parasi veya servis varsa gidip gelmesi kolay olur. sincan ankara sayilmaz ankara dedigin yer bhcelievler yenimahalle cankayya taraflaridir. aa evler buralarda pahalidir.Hadi Ya bende İstanbul olsun cok isterdim . Anlara soguk donuk gelıyor bana . Bide Sincan'ı önermıyor kimsehayırlısı olsun Hakkı'mızda ama daha önemlisi eşimin iş bulması
Ankarayi nie üç semtle kisitlandinizsincan olmasi iyi olmamis. ama eger sincan sanayi sitesinde is bulursa yakin olur yol parasi veya servis varsa gidip gelmesi kolay olur. sincan ankara sayilmaz ankara dedigin yer bhcelievler yenimahalle cankayya taraflaridir. aa evler buralarda pahalidir.
valla bebegim oldugu icin kizilaya inemiyorum ama resmen burnumda tutuyor. al bir sicak ankara simidi yanina ayran yuksel caddesinde otur ye. bu bile Ankarayi sevmeme yeter. Ankara yavas yavas sevilir ayrica sevvmek istersen.
dah kolaydir yasamasi istanbula oranla ulasim daha kolaydir trafik daha iyidir. istanbul bana hep cok kirli gelir ankara oyle degildir.
isinizi bulur duzene cikarsaniz sincandan tasinirsiniz.
bol sans
Amin inş2 sene Ankara'da kaldım, bir ömür gibi geldi. Tabii bunda çok yoğun bir bölümde master yapmamın, deli gibi sabahlara kadar çalışmamın da etkisi büyüktür. Hiç iyi insanlara da denk gelemedim orda. Şanssızlıktı benimki...O yüzden Ankara denince böyle göğsüme bir şey oturur sanki. Hakkında hayırlısı olsun...
20 yıl oturdum sincanda.annemgil hala orda.şimdi evliyim şehir dışındayım.sincan güzeldir.ev kiraları filanda uygun.büyük bi ilçe.bence sıkıntı çekmezsin.Sincan
Biz de 2 senedir ankaradayız her fırsatta Göksu Gölbaşı kaçıyoruz yoksa çekilmiyor sadece avm var Ankara'da :/ gerçi Ramazan'da sivrisinekler saldırdı gölbaşında daha da gitmedik5 sene oldu Ankara'ya geleli.Alıştım ama zerre sevmiyorum bu şehri.Doğma büyüme İstanbuldan sonra çok zor.Eskiden Gölbaşı'na giderdim sık sık.Şimdi arabamda yok 2 aydır saydırıyorum olmayan şansıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?