Ankara'da yaşamak , çalışmak ? Tavsıye lütfen :(

İş imkanı küçük illere göre çoktur, hayat daha ucuzdur, yaşaması rahat bir şehirdir. Ben de o taraflara taşınacaksan sincan yerine elvankent taraflara bakmanı öneririm. Hem daha yeşil, hem daha nezih. Halkı da daha iyi, genelde memur ve emekli kesim. Alternatif eryaman olabilir ama orası biraz daha pahalı bir yer. Hem kira hem satılık ev olarak

neden mecbur musunuz gelmeye?
ama ikiniz de rahat iş bulursunu burada doğruya doğru:)
İşten cıkıyor eşim ondan dolayı . O bıraz endişeli bulurmuym dıye . Burda düzenimiz vardı herkesten uzaktık şimdi akrabalara yakın olcaz onunkılere ve henüz iş yok ortada bulması lazım ev yok falan . Duaya ihtycm var kızlar nolur dua Edib

Sincan Yenikent olacak sanırım elvankent olurmu bilmıyorum

ankarada bilgisayarcı rahat iş bulur sizin de diliniz var bir endişeniz olmasın:)

5 sene ankarada kaldim bu sene istanbulda da 5.senem olacak ve Istanbuldan cidden nefretttt ediyorum yani senin gibi bir imkanin olsa dakika düşünmem giderim ankaraya.

ya valla neden böyle bilmiyorum ama başkana rağmen, beton yığınlaşmasına rağmen Ankara enn güzelidir bana göre. doğma, büyüme sülale boyu buralıyım. ne isterseniz tavsiye veririm.

yaşadığınız yerden ayrılınca tabi zor gelir ama alışırsınız. bence Sincan'ı eleyin. Sincan da oturan arkadaşlar da kırılmasın ama seçenek varsa Sincan dan yana kullanmazdım tercihimi. eğer kiralık ev arıyorsanız bütçenize göre muhit söyleyebiliriz.

5 sene ankarada kaldim bu sene istanbulda da 5.senem olacak ve Istanbuldan cidden nefretttt ediyorum yani senin gibi bir imkanin olsa dakika düşünmem giderim ankaraya.
Hadi Ya bende İstanbul olsun cok isterdim . Anlara soguk donuk gelıyor bana . Bide Sincan'ı önermıyor kimse hayırlısı olsun Hakkı'mızda ama daha önemlisi eşimin iş bulması

Ailesi orda eşimin . Babası ev almağa çalışacak gıdınce konuşucam neresi uygun olur hem düzen hem iş acısından belkı ikna ederim ama rşim ikna olurmu bilmıyorum beni iş dusunduyor daha cok

Ailesi orda eşimin . Babası ev almağa çalışacak gıdınce konuşucam neresi uygun olur hem düzen hem iş acısından belkı ikna ederim ama rşim ikna olurmu bilmıyorum beni iş dusunduyor daha cok
Benım iki dilim var cok üst sevıyeye olmassda öğretecek sevıyede eşim bilgısayar kurar ağ kurar döşer bide bilgısayar telefon tamirinden anlar lise bilgısayar çıkışlı . Lise mezunu iş bulur muki

ama bak lütfen Ankara'nın nesini seviyorsunuz demeyin. yani bu laf cidden olmuyor burda doğmuş, büyümüşüz insanlarız. düzenli, tertipli, kısmen güvenli, en uzağa 35 dakikada gidebildiğiniz bir büyükşehirden bahsediyoruz. çok ta gömmeyin bence :)

eryaman olabilir orada da fiyatlar makuldür. hani ev alamasanız da kira açısından bi de ulaşım açısından daha iyi olur sanırım.

Ankara gayet güzel yaşanabilecek şehirdir. Dogma büyüme ankaraliyim tamam ıstanbul gibi büyüleyici bi güzelliği yok belki ama düzenli yaşanabilecek bir şehir.sincan konusunda diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim bi de aile ile sıkıntılar varsa gelmeyin orada bakın işinize gucunuze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…