- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Değiştirme seçeneğiniz varsa, Batıkent,elvankent, eryaman güzeldirSincan
neden mecbur musunuz gelmeye?Ben dil üzerine iş bakıcam eşim de bilgısayracı inş iş bulur ne blim
İşten cıkıyor eşim ondan dolayı . O bıraz endişeli bulurmuym dıye . Burda düzenimiz vardı herkesten uzaktık şimdi akrabalara yakın olcaz onunkılere ve henüz iş yok ortada bulması lazım ev yok falan . Duaya ihtycm var kızlar nolur dua Edibneden mecbur musunuz gelmeye?
ama ikiniz de rahat iş bulursunu burada doğruya doğru:)
Sincan Yenikent olacak sanırım elvankent olurmu bilmıyorumİş imkanı küçük illere göre çoktur, hayat daha ucuzdur, yaşaması rahat bir şehirdir. Ben de o taraflara taşınacaksan sincan yerine elvankent taraflara bakmanı öneririm. Hem daha yeşil, hem daha nezih. Halkı da daha iyi, genelde memur ve emekli kesim. Alternatif eryaman olabilir ama orası biraz daha pahalı bir yer. Hem kira hem satılık ev olarak
Mecburuz ama şu an ailesı ordaSincanı tercihler arasına koymayın bence.
Hep Denizli yerde yaşadım ama her dk denize gitmedık tabi ama mecburuz şu an elden bişey gelme zDeniz diye tutturmazsan alışırsın, iş imkanı iyidir
ankarada bilgisayarcı rahat iş bulur sizin de diliniz var bir endişeniz olmasın:)İşten cıkıyor eşim ondan dolayı . O bıraz endişeli bulurmuym dıye . Burda düzenimiz vardı herkesten uzaktık şimdi akrabalara yakın olcaz onunkılere ve henüz iş yok ortada bulması lazım ev yok falan . Duaya ihtycm var kızlar nolur dua Edib
Bende :-(Bende ne yazık ki İstanbul'da yaşayan Ankara aşığıyım
Hadi Ya bende İstanbul olsun cok isterdim . Anlara soguk donuk gelıyor bana . Bide Sincan'ı önermıyor kimse5 sene ankarada kaldim bu sene istanbulda da 5.senem olacak ve Istanbuldan cidden nefretttt ediyorum yani senin gibi bir imkanin olsa dakika düşünmem giderim ankaraya.
Ailesi orda eşimin . Babası ev almağa çalışacak gıdınce konuşucam neresi uygun olur hem düzen hem iş acısından belkı ikna ederim ama rşim ikna olurmu bilmıyorum beni iş dusunduyor daha cokya valla neden böyle bilmiyorum ama başkana rağmen, beton yığınlaşmasına rağmen Ankara enn güzelidir bana göre. doğma, büyüme sülale boyu buralıyım. ne isterseniz tavsiye veririm.
yaşadığınız yerden ayrılınca tabi zor gelir ama alışırsınız. bence Sincan'ı eleyin. Sincan da oturan arkadaşlar da kırılmasın ama seçenek varsa Sincan dan yana kullanmazdım tercihimi. eğer kiralık ev arıyorsanız bütçenize göre muhit söyleyebiliriz.
Benım iki dilim var cok üst sevıyeye olmassda öğretecek sevıyede eşim bilgısayar kurar ağ kurar döşer bide bilgısayar telefon tamirinden anlar lise bilgısayar çıkışlı . Lise mezunu iş bulur mukiAilesi orda eşimin . Babası ev almağa çalışacak gıdınce konuşucam neresi uygun olur hem düzen hem iş acısından belkı ikna ederim ama rşim ikna olurmu bilmıyorum beni iş dusunduyor daha cok
Bende İstanbul aşığıBende :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?