• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da yaşamak , çalışmak ? Tavsıye lütfen :(

Ankara gayet güzel yaşanabilecek şehirdir. Dogma büyüme ankaraliyim tamam ıstanbul gibi büyüleyici bi güzelliği yok belki ama düzenli yaşanabilecek bir şehir.sincan konusunda diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim bi de aile ile sıkıntılar varsa gelmeyin orada bakın işinize gucunuze
Aile ile sıkıntılar yok oyle ama dönmemiz gerekıyor işi bıraktı

ama bak lütfen Ankara'nın nesini seviyorsunuz demeyin. yani bu laf cidden olmuyor:KK12: burda doğmuş, büyümüşüz insanlarız. düzenli, tertipli, kısmen güvenli, en uzağa 35 dakikada gidebildiğiniz bir büyükşehirden bahsediyoruz. çok ta gömmeyin bence :)

eryaman olabilir orada da fiyatlar makuldür. hani ev alamasanız da kira açısından bi de ulaşım açısından daha iyi olur sanırım.
Neler var guzel olan onu sordum aslında

Batıdan gelince sevemedim. Alıştım ama sevgi yok.
Bu yıl son kısmetse.
Semt olarak nezih bir yerde oturursan belki seversin

bende Ankarada yaşıyorum ve burayı çok seviyorum . deniz kenarından gelenlerin alıştığını daha görmedim ama .sincana gelince orası güzel bir semt değil .

Eşim iş bulsa çalışırsa gene alışırım gecım derdi sardı beni . Benım yüzümden gıdıyoruz ülkeme dönmek istiyorum artık . İnş yüzüme vurmaz bilgısyar telefon dışında aslında önceden bırçok işte çalışmış iş begnememzlık yapmam ben dıyor ama benım ıcın gıttıgımız için inş pişman olmayız :(

Bende İstanbul aşığı :KK43: Ankara'nın nesını sevıyırsunux
Istanbulda olan her kültürel aktivite kurs ankarada da var ve ulasilmasi daha kolay. Yani şöyle; Ankarada tek merkez var ve hemen hemen her şey orada yani Kızılay tarafinda toplanmış ama Istanbulda merkezi bir yerde oturmuyorsan o kurslara aktivitelere katilmak için iki üç saat yol gitmen lazim ama sen Sincanda oturacakmissin orasi merkeze uzak ben Kurtuluşta oturdum ve cok sevmistim orasını çok nezih guzel bir yerdi.

5 sene oldu Ankara'ya geleli.Alıştım ama zerre sevmiyorum bu şehri.Doğma büyüme İstanbuldan sonra çok zor.Eskiden Gölbaşı'na giderdim sık sık.Şimdi arabamda yok 2 aydır saydırıyorum olmayan şansıma :(

Bazi yakinlarim orada oldugu ve zaman zaman onlari ziyaret ettigimiz icin hic yabanci gelmez bana Ankara. Severim de. Ayri bir havasi var. 28 yildir Istanbul'dayim ama Ankara'da da gonul rahatligiyla yasayabilirim.

Hadi Ya bende İstanbul olsun cok isterdim . Anlara soguk donuk gelıyor bana . Bide Sincan'ı önermıyor kimse :KK43: hayırlısı olsun Hakkı'mızda ama daha önemlisi eşimin iş bulması
sincan olmasi iyi olmamis. ama eger sincan sanayi sitesinde is bulursa yakin olur yol parasi veya servis varsa gidip gelmesi kolay olur. sincan ankara sayilmaz ankara dedigin yer bhcelievler yenimahalle cankayya taraflaridir. aa evler buralarda pahalidir.
valla bebegim oldugu icin kizilaya inemiyorum ama resmen burnumda tutuyor. al bir sicak ankara simidi yanina ayran yuksel caddesinde otur ye. bu bile Ankarayi sevmeme yeter. Ankara yavas yavas sevilir ayrica sevvmek istersen.
dah kolaydir yasamasi istanbula oranla ulasim daha kolaydir trafik daha iyidir. istanbul bana hep cok kirli gelir ankara oyle degildir.
isinizi bulur duzene cikarsaniz sincandan tasinirsiniz.
bol sans

sincan olmasi iyi olmamis. ama eger sincan sanayi sitesinde is bulursa yakin olur yol parasi veya servis varsa gidip gelmesi kolay olur. sincan ankara sayilmaz ankara dedigin yer bhcelievler yenimahalle cankayya taraflaridir. aa evler buralarda pahalidir.
valla bebegim oldugu icin kizilaya inemiyorum ama resmen burnumda tutuyor. al bir sicak ankara simidi yanina ayran yuksel caddesinde otur ye. bu bile Ankarayi sevmeme yeter. Ankara yavas yavas sevilir ayrica sevvmek istersen.
dah kolaydir yasamasi istanbula oranla ulasim daha kolaydir trafik daha iyidir. istanbul bana hep cok kirli gelir ankara oyle degildir.
isinizi bulur duzene cikarsaniz sincandan tasinirsiniz.
bol sans
Ankarayi nie üç semtle kisitlandiniz

2 sene Ankara'da kaldım, bir ömür gibi geldi. Tabii bunda çok yoğun bir bölümde master yapmamın, deli gibi sabahlara kadar çalışmamın da etkisi büyüktür. Hiç iyi insanlara da denk gelemedim orda. Şanssızlıktı benimki...O yüzden Ankara denince böyle göğsüme bir şey oturur sanki. Hakkında hayırlısı olsun...

2 sene Ankara'da kaldım, bir ömür gibi geldi. Tabii bunda çok yoğun bir bölümde master yapmamın, deli gibi sabahlara kadar çalışmamın da etkisi büyüktür. Hiç iyi insanlara da denk gelemedim orda. Şanssızlıktı benimki...O yüzden Ankara denince böyle göğsüme bir şey oturur sanki. Hakkında hayırlısı olsun...
Amin inş:( valla sevemıyorum Oray'ı ama bıraz da benım yüzümden gıtmek zorundayız sonuçta ailesi orda Oray'a gıtmek lazım bıraz düzen kurmak için ama hıc sevemedım hıc . Sevmeyi de gec iş lazım

5 sene oldu Ankara'ya geleli.Alıştım ama zerre sevmiyorum bu şehri.Doğma büyüme İstanbuldan sonra çok zor.Eskiden Gölbaşı'na giderdim sık sık.Şimdi arabamda yok 2 aydır saydırıyorum olmayan şansıma :KK43:
Biz de 2 senedir ankaradayız her fırsatta Göksu Gölbaşı kaçıyoruz yoksa çekilmiyor sadece avm var Ankara'da :/ gerçi Ramazan'da sivrisinekler saldırdı gölbaşında daha da gitmedik :sopa:

Back
X