• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da yaşamak , çalışmak ? Tavsıye lütfen :(

Biz de 2 senedir ankaradayız her fırsatta Göksu Gölbaşı kaçıyoruz yoksa çekilmiyor sadece avm var Ankara'da :/ gerçi Ramazan'da sivrisinekler saldırdı gölbaşında daha da gitmedik :sopa:
Ben İstanbul da AVM'lere senede birkaç kere anca giderdim.Burda gitmediğim avm kalmadı.Her hafta birine mutlaka gidiyorum.Gezecek yer bulamıyorum ki.Ailemden kimsede yok.Çocuk da küçük.Çile bülbülüm çile yani.Trafiğini bile özledim ya ah İstanbul ah:cry:

Ben İstanbul da AVM'lere senede birkaç kere anca giderdim.Burda gitmediğim avm kalmadı.Her hafta birine mutlaka gidiyorum.Gezecek yer bulamıyorum ki.Ailemden kimsede yok.Çocuk da küçük.Çile bülbülüm çile yani.Trafiğini bile özledim ya ah İstanbul ah:cry:
Aynen ben de Antalya'da adam akıllı avmye gittiğimi bilmem o da alışveriş ya da sinema içindir.ankarada gezmeye avmye gidiyoruz gerçekten.ve durumlarımız da aynı ailelerden kimse yok bebeğim de çok küçük resmen hapsolduk eve :KK61:

Aynen ben de Antalya'da adam akıllı avmye gittiğimi bilmem o da alışveriş ya da sinema içindir.ankarada gezmeye avmye gidiyoruz gerçekten.ve durumlarımız da aynı ailelerden kimse yok bebeğim de çok küçük resmen hapsolduk eve :KK61:
Ay bizim burda gitcek bi avm bile yok.:KK42: bebişlerimizde küçük ya ben napıyım:cry:

Ay bizim burda gitcek bi avm bile yok.:KK42: bebişlerimizde küçük ya ben napıyım:cry:
Yaa Afyon'da yaşıyodun dimi sen? (Umarım yanlış hatırlamıyorumdur ) öyleyse haklısın burası ordan bi tık gelişmiş ama benim gözümde aynı :işsiz: bebişlerle de gerçekten zor hele benim kız kalabalığı hiç sevmiyo evde sürekli ikimiz olunca alışamadı yazık dışarda çok ürküyo :KK42:

Yaa Afyon'da yaşıyodun dimi sen? (Umarım yanlış hatırlamıyorumdur ) öyleyse haklısın burası ordan bi tık gelişmiş ama benim gözümde aynı :işsiz: bebişlerle de gerçekten zor hele benim kız kalabalığı hiç sevmiyo evde sürekli ikimiz olunca alışamadı yazık dışarda çok ürküyo :KK42:
Afyon merkez bile değil canım küçük bi ilçesi sen düşün yani.:110:

kızlar Ankara'ya taşınıcaz inşAllah ama hıc sevmıyorum Oray'ı . Oray'a gitmek zorundayız şimdilik . Eşimin ailesi de orda zaten ve beş elti var . İyiler ama fazla görüşmeyi düşünmüyorum uzak Kalıcam . Kaldığım yere alışmıştım :KK43: eşimde oyle ama gitmek zorundayız . Orda iş güç imkanı Nasıl ? Bşde severmıyım sizce

nereden geldiginize bagli, birde mesleginiz nedir ne okudunuz nasil bir is arayacaksiniz ? Ankara memur calisan sehri ben acikcasi hic sevemedim ama ne beklediginize bagli.. Alismasina alisirsiniz bence insanin karni nerede diyuyorsa vatanida yuvasida orasidir ben pek takilmam orasiymis burasiymis onemli olan hayatini kaznmak ve aile huzurunun olmasi...

ankarada nasil gezecek yer bulamiyorsunuz hayret. sehir icinde pikniğe gidebilirsiniz, arkadaslarla cukurambarda bruncha, golbasinda aksam yemeklerine, kugulu parki, botanik parki, kaleyi, harikalar diyarıni, eymiri, kizilcahamami, beypazarini sehir disinda abant, akcakoca, amasra vb. cb.

aslinda gezmek o kadar cok yer varki yeterki gezmek isteyin.

sevme meselesine gelince bence yasadigin muhite ve cevrene gore degisir. benim ve esimin ailesi sehir disinda ama o kadar guzel arkadaslarimiz varki kimseye degismeyiz.

nereden geldiginize bagli, birde mesleginiz nedir ne okudunuz nasil bir is arayacaksiniz ? Ankara memur calisan sehri ben acikcasi hic sevemedim ama ne beklediginize bagli.. Alismasina alisirsiniz bence insanin karni nerede diyuyorsa vatanida yuvasida orasidir ben pek takilmam orasiymis burasiymis onemli olan hayatini kaznmak ve aile huzurunun olmasi...
Olduğum yerde aman aman Bır hayatımız yoktu düzenli maaş vardı Ikı bın besyuz cıvarı ama sevmıyorum burayı gitmek daha iyi okacak eşimde ilk başta istemedı gudecez annemlerde Nasıl kalacaz Nasıl yatacaz rahatımızı bozacak kafanı duvarlara buracaksın vs dedi ama babası ev bakacak inş en en fazla bir ay kalırız onlarda olmadı kiraya çıkarız eşim zaten duramaz alıştı evlılık HAYATINA . Ben edebıyat fakultesı okudum Can'ım iki dilim var cok cok iyi degıl ama orta sevıyede ortaokula kadar eğitim verebılırım . Eşim de bilgısyar dan anlıyor telefondan kurar eder yapar bozar lise den bilgısayar çıkışlı . Pek istemıyor o ama ben istiyorum gitmek . Sincan gözüküyor su an ama başka semtten alabılırmıyız ev dıye sorucam babasına iş imkanı oldugu ve daha yeşil

Bende İstanbul sevıyorum

cunku gercek ankra buralar. eski bahceli kucuk ankara evleri ankaranin en eski sakinleri buralarda oturur. diger semtlerde disaridan gelenler cogunluktadir.
24 senedir Ankaradayım doğduğumdan beri yani çok semt gezdim doğmuş büyümüş yaslanms insnlrn olduğu yani hiiiiiiç o semtlerle kisitlanacak bi şehir deil memleketim biz de ankarann yerlisiyz ve oldukça kalabalık çevrem ve akrabalrm dahil saydignz semtlerdede deilz

24 senedir Ankaradayım doğduğumdan beri yani çok semt gezdim doğmuş büyümüş yaslanms insnlrn olduğu yani hiiiiiiç o semtlerle kisitlanacak bi şehir deil memleketim biz de ankarann yerlisiyz ve oldukça kalabalık çevrem ve akrabalrm dahil saydignz semtlerdede deilz
benim icin gercek Ankara bu semtler arkadasim. konuyla ilgili daha fazla tartismayacagim. ben bu semtler haricinde bir yerde yasamak istemem yasamiyorum da ... sana iyi gunler.

Ankara sevilmez mi aksam bahceliye cikin 7.cadde de gezin hafta sonu eymite gidin bisiklet surun golbasina gidin mangal yapin oturmak icn emek bestepe her zaman guvenlidir ankara candir cann biz geri donmek icin oluyoruz

Back
X