- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Ben dil üzerine iş bakıcam eşim de bilgısayracı inş iş bulur ne blimAnkara güzeldir düzenlidir
İlk başlarda elbet zor olacak
Alıştığın yerden ayrılınca nereye gitsen aynı
Gittiğin yere ısınmakta en önemlisş oturacağın ev
İçine sinen bir yer bul
İş imkanı gayet iyidir
Evet bende sevmıyorumYaşadıgın semte göre degisir sevip sevmemen...ama kuru bi şehir...bina yığını...
Valla uzakkkk olmayı düşünüyorum onlara . Hıc yakınlık kuramam ama kucuk eltim iyi bir kız azda olsa tanıdım onla takılırım Bır süre . Diğerlerıyel uzak olmayı düşünüyorum eşimede dedim zatenAnkara'yı çok severim... Eş ailesiyle durumun ne olur bilemem ama Ankara farklıdır bana göre, yaşanılır yani...
SincanDünyanın en güzel yerine de gitsem , yine Ankara en güzeli gelir bana da :)
Neresinde yaşadığına bağlı tabi.
Hangi semte taşınacaksınız? Hemen tavsiyelerimi sıralayabilirim sana doğma büyüme Ankara'lı olaraktannnn
Hadı Can'ımAnkara sevilmez mi hiç. Ama sincan ankaraya hem çok uzak hemde insanı falan daha değişiktir. Yanlış anlamayın ama sincan Ankaranın en kötü semtidir.
Boşver guzel degıl orası Sincan en kötü yeriymişAnkara mı ah keske ben de gidebilsem(
Sincan bi on sene önce berbattı evet ama şuan öyle değilBoşver guzel degıl orası Sincan en kötü yeriymişnerdesın kş sen ? Keşke İstanbul'da yaşasam
kızlar Ankara'ya taşınıcaz inşAllah ama hıc sevmıyorum Oray'ı . Oray'a gitmek zorundayız şimdilik . Eşimin ailesi de orda zaten ve beş elti var . İyiler ama fazla görüşmeyi düşünmüyorum uzak Kalıcam . Kaldığım yere alışmıştımeşimde oyle ama gitmek zorundayız . Orda iş güç imkanı Nasıl ? Bşde severmıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?