- Konu Sahibi benguzelim
-
google da az önce yaptığım araştırma sonucunda ankara'da op.dr.orhan murat özdemir'i buldum. İzmir'de kim var diye arayanlara da ulvi güner'i söyleyebilirim.
orhan murat özdemir hakkında bilgim yok ama sitesi müthişti. kendisine bir mail attım. cevap gelirse görüşmek isterim. gelişmeleri size yazarım.
iyi geceler.
rüyamda yağlarımdan kurtulacağım sanırım.
bende mail attım ancak bi cevap gelmedibende istanbula levent taşçı ya gitmeye karar verdim onada yazdım dün gece umarım iyi sonuç alınabilir bilemiyorum
Sevgili bengüzelim;bede murat özdemirden randevu aldım.Uyguladığı yöntem smartlipo denilen yöntem mi,bir de kaça mal oldu bilgi verirsen sevinirim
besartibir bu ameliyatta iz neredeyse kalmıyor. çamaşır içinde kalacak şekilde yarım santimlik izlerim var. izleri bence düşünme bile. sarkma olup olmaması konusunda murat bey sana gerekli bilgiyi vermiştir. benim bildiğim kadarıyla uygun olmayan hastaya veya sarkma olacaksa muraat bey sana vaser yapmaz. başka birşey önerir. ben ameliyat olalı neredeyse bir ay oldu. çok memnunum ve artık belime göre pantolon alabiliyorum.
sanada şimdiden geçmiş olsun.
2 gün önce ameliyatımı oldum. korseye ve süngerlere rağmen kalçamın küçüldüğünü ve belimin inceldiğini görebiliyorum. bugün kontrole de gittim ve pansumanlarımı açıp korsem çıkarıldı. görüntü süperdi. çok ama çok mutluyum. yanımdaki arkadaşım da benimle pansumana girdi ve "harika olmuşsun bu basen senin olamaz" dedi. ilk gün hariç neredeyse hiç ağrım olmadı.
belimi görmelisiniz. daha ne yazabilirim bilmiyorum. verdiğim paraya helal olsun. keşke bukadar beklemeseydim....
Bengüzelim merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun.Yazdıklarını okuyunca hem sıkıntılarınızın geçtiğini hem de güzelleştiğini sevinerek okudum.Ben de aynı dertten sıkıntılıyım.Yıllardır basenimdeki yağları aldırmayı düşünüyorum.Sizin yazını okuyunca iyice cesaret geldi.Ancak ben vaser yöntemini duymamıştım.Hatta bu cumartesi için liposuction yaptırmak için randevu aldım.Fakat sizin bahsettiğin yöntem daha iyi gibi duruyor.Acaba basen ölçünüz veya beden ölçünüzde ne kadar bir azalma oldu?Ve genel mi yoksa lokal anestezi mi uygulandı?Kaç saat sürdü? Aslında daha detaylı görüşmek isterim.Çünkü bu tür operasyonlar öncesi kişinin kafasındaki soru işaretlerini çözmesi gerekiyor.
AYKA200 bende yıllardır erimeyen basenlerimden,bacak içi bölgesinden şikayetçiyim.Mayıs ayı içinde Murat Özdemir'e vaser lipo olmaya karar verdim.İç bacaktan biraz tedirginim sarkma olurmu diye.Siz daha önce olursanız yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Bende yarın Dr.Murat beyden randevu aldım.Bakalım düşüncelerimde bir değişme olacak mı?Siz ameliyatınızı neden mayıs ayına bıraktınız.Aslında biran önce olup kurtulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?