Ankara'da VASER Liposuction yaptıran var mı?

Selam ,

Bugün Ankarada oldum akşama da eve döndüm,agrım çok az korse giyiyorum,oturmamam lazım.Persembeye de kontrole gidecem..Basen ve bacak ıcı oldum..Umarım iyi olur...
Kime oldunuz ameliyatınızı ve o zaman ne kadar ödediniz aradan uzun zaman geçmiş şuan memnun musunuz?

Aslında benimkisi çok az bir fazlalık vardı..Operasyon iyiydi memnun da kaldım ama daha sonra stres,sorun derken kendimi yemeye ve tatlıya verdim..Dolayısıyla hem kilo aldım hem de hiç olmadığı kadar selülit oldu...İnsan beslenme alışkanlığını,yaşam tarzını vs düzene koysa da elde ve hesapta olmayan birşey herşeyi yerle bir edebiliyor...6 aydır spor yapmaya başladım,evde yağlarla masaj yapıp tekrar 36 bedene indim..Kısacası benim amacım sıfır bedendi,az kaldı gerçi...Operasyonu bir daha düşünmem...Yardımcı olduysam ne ala...

Kime oldunuz ameliyatınızı ve o zaman ne kadar ödediniz aradan uzun zaman geçmiş şuan memnun musunuz?

Aslında benimkisi çok az bir fazlalık vardı..Operasyon iyiydi memnun da kaldım ama daha sonra stres,sorun derken kendimi yemeye ve tatlıya verdim..Dolayısıyla hem kilo aldım hem de hiç olmadığı kadar selülit oldu...İnsan beslenme alışkanlığını,yaşam tarzını vs düzene koysa da elde ve hesapta olmayan birşey herşeyi yerle bir edebiliyor...6 aydır spor yapmaya başladım,evde yağlarla masaj yapıp tekrar 36 bedene indim..Kısacası benim amacım sıfır bedendi,az kaldı gerçi...Operasyonu bir daha düşünmem...Yardımcı olduysam ne ala...

Ankarada olmuştum,doktor adını da hatırlayamıyorum zaten ankarada vaseri pek az doktor yapıyor...Alınan yağ miktarı 600 gramdı..Bunu öğrenince de çektiğim sıkıntı 600 gram etmez demiştim...

1 l yag cekildi bana bayaginaz geldi kizlar ancak hic morluk ve agrim.yok.saka gibi yani.sadece kesi yerlerinden deli gibi kan geldi bayilacak gibi oldum.sonrasi rahatti geceyi hastanede gecirdim ve su an her yerim cok.sis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bir daha düşün derim. Ust bacak gobek simit bolgesi den gecen ay vaser oldum . Cok ama cok zor bir surec benim yinede yaptiririm diyorsaniz mutlaka yaninizda size bakacak biri olsun en az 1,5 ay . Her gun sabah aksam masaj yapilmasi lazim o masaj zaten bir eziyet . Benim daha bugun korse 12 saate indirdi doktor. Ne uyayabildim 4 haftadir ne birsey okadar rahatsizki. Gobek bolgem tas gibi sert öne cekiyor duz durunca agri oluyor. kambur durmaktan sirtim agriyor. Sonuc guzel belim bir karis bacaklarimda hala odem var incelme goremedim. Her nekadar sonuc iyi olsada asla birdaha yaptirmam cok pismanim ki ben en guzel hastanelerden birinde oldum doktorum cok basarili ama ameliyat sonrasi cekilecek dert degil.

Back
X