Ankara'da VASER Liposuction yaptıran var mı?

benguzelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
10
0
86
Ankara
Tüm detaylı araştırmalarım sonucunda sizlerin liposuction ile ilgili neredeyse tüm yazılarınızı da okuyarak ulaştığım sonuç vaser liposuction denilen sistemin en güvenilir liposuction sistemi olduğu kararına vardım ve şimdi sizlerden bu işi Ankara'da kimler yapıyor bunu öğrenmek istiyorum. Anladım istanbul'da naci çelik var ama Ankara'da da biri olmalı.
Bana yardım edin.
bu konuda bilginiz var mı?

google da az önce yaptığım araştırma sonucunda ankara'da op.dr.orhan murat özdemir'i buldum. ızmir'de kim var diye arayanlara da ulvi güner'i söyleyebilirim.
orhan murat özdemir hakkında bilgim yok ama sitesi müthişti. kendisine bir mail attım. cevap gelirse görüşmek isterim. gelişmeleri size yazarım.
iyi geceler.
rüyamda yağlarımdan kurtulacağım sanırım.

kızlar
gittim, görüştüm.
ben basenimin büyüklüğünden ve belimdeki fazlalıklardan şikayetçiyim.
muayene de oldum.
vaser konusunda yanılmamışım. doktor bey bana daha önce ameliyat ettiği hastaların resimlerini de gösterdi. gerçekten etkilendim ve ameliyat günü aldım. ama çok yoğun bir ameliyat programı olduğu için bana ancak 2 şubat salı gününe randevu verebildi. çok da sevecen ve canayakın biri. sanki daha önceden tanıyormuşum gibi bir hisse kapıldım. ücretleri biraz pahalı gibi ama sonuçları görünce bence değer.
sizler yazmıyorsun uz ama ben ameliyattan sonra da detayları yazarım.
iyi geceler.

sonuçları sabursızlıkla bekliyorum lütfen deneyimini bizimle paylaş bende ankarada oturuyorum fiyat konusundada bilgi verirsen sevinirim.

2 gün önce ameliyatımı oldum. korseye ve süngerlere rağmen kalçamın küçüldüğünü ve belimin inceldiğini görebiliyorum. bugün kontrole de gittim ve pansumanlarımı açıp korsem çıkarıldı. görüntü süperdi. çok ama çok mutluyum. yanımdaki arkadaşım da benimle pansumana girdi ve "harika olmuşsun bu basen senin olamaz" dedi. ilk gün hariç neredeyse hiç ağrım olmadı.
belimi görmelisiniz. daha ne yazabilirim bilmiyorum. verdiğim paraya helal olsun. keşke bukadar beklemeseydim....:nazar:

google da az önce yaptığım araştırma sonucunda ankara'da op.dr.orhan murat özdemir'i buldum. İzmir'de kim var diye arayanlara da ulvi güner'i söyleyebilirim.
orhan murat özdemir hakkında bilgim yok ama sitesi müthişti. kendisine bir mail attım. cevap gelirse görüşmek isterim. gelişmeleri size yazarım.
iyi geceler.
rüyamda yağlarımdan kurtulacağım sanırım.

bende mail attım ancak bi cevap gelmedi :kahve: bende istanbula levent taşçı ya gitmeye karar verdim onada yazdım dün gece umarım iyi sonuç alınabilir bilemiyorum kaydirigubbakcemile4

bende mail attım ancak bi cevap gelmedi :kahve: bende istanbula levent taşçı ya gitmeye karar verdim onada yazdım dün gece umarım iyi sonuç alınabilir bilemiyorum kaydirigubbakcemile4

DENISKO GENEDE EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN AMA BENCE MURAT BEYLE DE MUTLAKA GÖRÜŞMELİSİN DERİM. BENİM 1 HAFTA OLDU. HİÇBİR AĞRIM FALAN DA KALMADI NERDEYSE. ŞİMDİDEN SANA GEÇMİŞ OLSUN. olumunekankayizsmile

kaç litre çıkardıkları önemli benim için smartla vaser arasında kaldım açıkçası smartta 1,5 litre en fazla ama oda benim için yeter umarım korseli falan gezmek istemiyorum 10 yıl öncede yaptırmıştım ama şu anda biraz deformasyon oldu bacak arkalarımda birazda kalçada fazlalık var aslında bide lazer lipoliz var kafam iyice karıştı -tatlicadiarzu- aslında

Sevgili bengüzelim;bede murat özdemirden randevu aldım.Uyguladığı yöntem smartlipo denilen yöntem mi,bir de kaça mal oldu bilgi verirsen sevinirim

Sevgili bengüzelim;bede murat özdemirden randevu aldım.Uyguladığı yöntem smartlipo denilen yöntem mi,bir de kaça mal oldu bilgi verirsen sevinirim

Smartlipo denilen işlem lazer ile liposakşın işlemi diye biliyorum ve ben vaser denilen cihazı çok araştırmıştım. smartlipodan çok daha güvenli ve etkili olduğunu düşünüyorum. murat bey de zaten vaser kullanıyor. ücret konusu sanırım bölgeye göre değişiyor ama ucuz olmadığını söyleyebilirim.
bana özelden de yazabilirsin.
vereliniortak

Merhaba Bengüzelim.Ben de vazer lipoyu düşünüyorum.Dr.Murat Özdemir'le de görüştüm.Madem sen de orda yaptırdın detaylıca görüşelim lütfen.Kafamdaki soruları çözmem lazım.sarkma olacak mı?,iz kalacak mı?Ben basen,iç bacak bölgesinden olacağım.rusahin@gmail.com

besartibir bu ameliyatta iz neredeyse kalmıyor. çamaşır içinde kalacak şekilde yarım santimlik izlerim var. izleri bence düşünme bile. sarkma olup olmaması konusunda murat bey sana gerekli bilgiyi vermiştir. benim bildiğim kadarıyla uygun olmayan hastaya veya sarkma olacaksa muraat bey sana vaser yapmaz. başka birşey önerir. ben ameliyat olalı neredeyse bir ay oldu. çok memnunum ve artık belime göre pantolon alabiliyorum.
sanada şimdiden geçmiş olsun.

besartibir bu ameliyatta iz neredeyse kalmıyor. çamaşır içinde kalacak şekilde yarım santimlik izlerim var. izleri bence düşünme bile. sarkma olup olmaması konusunda murat bey sana gerekli bilgiyi vermiştir. benim bildiğim kadarıyla uygun olmayan hastaya veya sarkma olacaksa muraat bey sana vaser yapmaz. başka birşey önerir. ben ameliyat olalı neredeyse bir ay oldu. çok memnunum ve artık belime göre pantolon alabiliyorum.
sanada şimdiden geçmiş olsun.

Teşekkür ederim yardımların için Bengüzelim.Bir de kafama takılan şu.Ameliyatı hemen yan tarafdaki ECM estetik kliniğinde yapacağını söyledi Murat bey.Orası böyle bir ameliyat için tamamen uygun mu dersin?Ne bileyim tam teşekküllü bir hastane olsa daha iyi olmaz mı acaba?Canım ben hayatımda hiç anestezi almadım,korkuyorum bu yüzden.Lokal mi olsam acaba?Bir de ameliyattan önceki kilon ile şimdiki arasında ne kadar far var?

Bengüzelim unuttum sormayı,ameliyattan sonra morarma falan oldu mu,ne kadar zamanda geçti?Yazdığım klinikten memnun kaldın mı?ıyileşme süreci nasıldı?Kendime yeni kıyafetler almaya nezaman başlarım acaba?Bugün bir pantolon alayım dedim,giydim basenim çıktı,hemen çıkarıverdim.Operasyondan sonra keyifle bakarım inşallah .

benim ameliyatımda ecm'de oldu. gece kalmadım ve eve gittim. biraz morluklarım oldu tabi ama ağrım neredeyse hiç olmadı. birşey söylüycem. bu sorularının hepsainin cevabımı murat bey vermiştir. kontrollerimde ve pansumanlarımda benimle çok yakından ilgilendi.sana kendini özel hissettiren bir yaklaşımı var. sende tanımışsındır az çok. korkacak hiçbirşey yok emin ol.

2 gün önce ameliyatımı oldum. korseye ve süngerlere rağmen kalçamın küçüldüğünü ve belimin inceldiğini görebiliyorum. bugün kontrole de gittim ve pansumanlarımı açıp korsem çıkarıldı. görüntü süperdi. çok ama çok mutluyum. yanımdaki arkadaşım da benimle pansumana girdi ve "harika olmuşsun bu basen senin olamaz" dedi. ilk gün hariç neredeyse hiç ağrım olmadı.
belimi görmelisiniz. daha ne yazabilirim bilmiyorum. verdiğim paraya helal olsun. keşke bukadar beklemeseydim....:nazar:

Bengüzelim merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun.Yazdıklarını okuyunca hem sıkıntılarınızın geçtiğini hem de güzelleştiğini sevinerek okudum.Ben de aynı dertten sıkıntılıyım.Yıllardır basenimdeki yağları aldırmayı düşünüyorum.Sizin yazını okuyunca iyice cesaret geldi.Ancak ben vaser yöntemini duymamıştım.Hatta bu cumartesi için liposuction yaptırmak için randevu aldım.Fakat sizin bahsettiğin yöntem daha iyi gibi duruyor.Acaba basen ölçünüz veya beden ölçünüzde ne kadar bir azalma oldu?Ve genel mi yoksa lokal anestezi mi uygulandı?Kaç saat sürdü? Aslında daha detaylı görüşmek isterim.Çünkü bu tür operasyonlar öncesi kişinin kafasındaki soru işaretlerini çözmesi gerekiyor.

Bengüzelim merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun.Yazdıklarını okuyunca hem sıkıntılarınızın geçtiğini hem de güzelleştiğini sevinerek okudum.Ben de aynı dertten sıkıntılıyım.Yıllardır basenimdeki yağları aldırmayı düşünüyorum.Sizin yazını okuyunca iyice cesaret geldi.Ancak ben vaser yöntemini duymamıştım.Hatta bu cumartesi için liposuction yaptırmak için randevu aldım.Fakat sizin bahsettiğin yöntem daha iyi gibi duruyor.Acaba basen ölçünüz veya beden ölçünüzde ne kadar bir azalma oldu?Ve genel mi yoksa lokal anestezi mi uygulandı?Kaç saat sürdü? Aslında daha detaylı görüşmek isterim.Çünkü bu tür operasyonlar öncesi kişinin kafasındaki soru işaretlerini çözmesi gerekiyor.

AYKA200 bende yıllardır erimeyen basenlerimden,bacak içi bölgesinden şikayetçiyim.Mayıs ayı içinde Murat Özdemir'e vaser lipo olmaya karar verdim.İç bacaktan biraz tedirginim sarkma olurmu diye.Siz daha önce olursanız yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.

AYKA200 bende yıllardır erimeyen basenlerimden,bacak içi bölgesinden şikayetçiyim.Mayıs ayı içinde Murat Özdemir'e vaser lipo olmaya karar verdim.İç bacaktan biraz tedirginim sarkma olurmu diye.Siz daha önce olursanız yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Bende yarın Dr.Murat beyden randevu aldım.Bakalım düşüncelerimde bir değişme olacak mı?Siz ameliyatınızı neden mayıs ayına bıraktınız.Aslında biran önce olup kurtulmak lazım

Bende yarın Dr.Murat beyden randevu aldım.Bakalım düşüncelerimde bir değişme olacak mı?Siz ameliyatınızı neden mayıs ayına bıraktınız.Aslında biran önce olup kurtulmak lazım

[.Ben 1 ay önce görüşmüştüm Murat bey'le.Kararımı yeni netleştirdim.Gerçekten çok önemli ve araştırılması gereken bir konu.Vaser sanırım en güvenilir olanı.Daha az morarma,şişme.ıyileşme süresi daha kısa.Vaser Liposelection.Yağ hücrelerini cihaz kendi seçiyor ve parçalıyor.Kullanılan kanüller diğerlerine göre daha ince.Murat beyde önce-sonra resimleri görmüşsünüzdür.Gerçekten etkileyici.Ama o ufak izler olmasa daha güzel olacak.Siz neye karar verdiniz.?

Son düzenleme:
Back
X