Ankara'da VASER Liposuction yaptıran var mı?

arkadaşlar kimse yok muuuuuuuu?????? ben özelden yazamıyorum sormak istediğim bi kaç soru varrrr.fiyatını merak ediyorum ben izmirde yaptıracam. doktor önerilerinizi bekliyorum..

SELAM BENGÜZELİM,

Tam olarak nerden delik açıldı acaba? popo altından mı? popo altından yağ alındı mı?

Sadece basenlerden mi alındı? Cevap verebilrsen sevinirim.

ben karnımdan, basenlerimden, belimden, bacaklarımın içinden rahatsızdım ve iç çamaşırımın içinde kalacak şekilde yarım santimlik birkaç iz var ama bunlarda artık geçiyor. bu ameliyatta iz düşünmeye gerek yok bence. sonucu görünce anlarsınız. herkese geçmiş olsun şimdiden. iyi geceler.kaydirigubbakcemile2

bengüzelim ve ayka bende sizleri okuduktan sonra bugün gidip murat beyle görüştüm. bana daha önce yaptığı ameliyatların resimlerini de gösterdi. şimdiden size teşekkürler. mayıs ayının ilk haftaasına randevumu aldım. basenlerimden yıllardır rahatsı<lığımdan kurtulacağım. karnımdan ve belimden de biraz alacağını söyledi doktor bey. görüştüğüm diğer doktorlara göre biraz pahalı geldi ama neden bilmiyorum acayip güvendim. bunda sizinde çok payınız var. gelişmeleri buradan yazacağım. bu kadar kısa sürede karar verebileceğimi düşünmemiştim. inşallah herşey yolunda gider.
bengüzelim sen ne zaman ameliyat olmuştun?
hihoyyyt.............hihoyyyt.............hihoyyyt...............hihoyyyt.................hihoyyyt

ücretleri sanırım probleme ve çalışcağı alana göre. benim problemim biraz büyük olduğundan belkide benimki bana biraz pahalı gelmiştir. ama dün ameliyat ettiği arkadaşımın ödediği ücret daha düşüktü. bence gidip kendisiyle görüşebilirsin. yada telefon et. bilmiyorum.

hihoyyyt ............hihoyyyt..................hihoyyyt.................hihoyyyt...............hihoyyyt

ücretleri sanırım probleme ve çalışcağı alana göre. benim problemim biraz büyük olduğundan belkide benimki bana biraz pahalı gelmiştir. ama dün ameliyat ettiği arkadaşımın ödediği ücret daha düşüktü. bence gidip kendisiyle görüşebilirsin. yada telefon et. bilmiyorum.

hihoyyyt ............hihoyyyt..................hihoyyyt.................hihoyyyt...............hihoyyyt

zekice tabi saol verdiğin akıl için, ben düşünememiştim gidip kendisiyle görüşmeyi, ama belkide ankaraya 9 saatlik bir mesafede olduğum için düşünememişimdir kimbilir, kendimede haksızlık etmeyim şimdi

cnm bak ben burdan tel ettiğim zmn ya dr. meşkul oluyor hastası vs oluyor yada prensiplerine aykırı oluyor telefonda fiyat vermek, çünkü hastadan hastaya farkediyormuş,

ve kızlar çok acayipsiniz ya, yapacağınız sadece şu kdr kilo şu bölgemden yağ çektirdim şu kdr para verdim demek, bende göğüslerime protez taktırdığımda kimseden fiyat saklamadım soranlara söyledim yani ısrarla söylemek istememeniz garip, çokmu indirim yaptı naptı :))

ayrıca söyleyinde ona buna tel edip piyasayı araştırana kdr kabarık bi tel. faturası sahibi olmayalım dimi, sonuçta forumlar bu gibi sebepler için hazırlanmış

sakın yanlış anlamayınız hanımlar v;ama bu konudaki paylaşımların hiçbiri gerçekçi ve inandırıcı gelmedi

arkadaşlar ben ameliyat olurken sizde buraları karıştırmışsınız. 5 gün önce ameliyat oldum. yanlarım hariç neredeyse hiç ağrım yok. pazartesi işe başlıyorum. şimdi karnımı, yanları ve basenlerimi yaptırdığım için karnımın gergin olması gerekiyormuş ve çok oturmam gerekiyor. ama yavaş yavaş oturmaya başladım. basenlerimin düzgün iyileşmesi için uzun oturmuyorum. ya ayaktayım yada düm düz yatıyorum. 3 litreden biraz fazla yağ aldığını söyledi murat bey. 2 kez kontrole gittim ve cumartesi günüde gideceğim. herşeyin yolunda gittiğini söylüyor doktorum. nekadar mutlu olduğumu anlatamam. sonuç şimdiden beklediğimden daha iyi. korse ve karnımdaki süngerler biraz sıkıyor ama katlanmam gerek. neden daha önce yaptırmadıysam. ücretini sormuşsunuz ben beşbin lira verdim. ama herkesin problemine göre değiştiğini biliyorum. daylight ile polemiğe girmek istemiyorum. herkese iyi geceler

hihoyyyt..............hihoyyyt.....................hihoyyyt...................hihoyyyt..................hihoyyyt

arkadaşlar ben ameliyat olurken sizde buraları karıştırmışsınız. 5 gün önce ameliyat oldum. yanlarım hariç neredeyse hiç ağrım yok. pazartesi işe başlıyorum. şimdi karnımı, yanları ve basenlerimi yaptırdığım için karnımın gergin olması gerekiyormuş ve çok oturmam gerekiyor. ama yavaş yavaş oturmaya başladım. basenlerimin düzgün iyileşmesi için uzun oturmuyorum. ya ayaktayım yada düm düz yatıyorum. 3 litreden biraz fazla yağ aldığını söyledi murat bey. 2 kez kontrole gittim ve cumartesi günüde gideceğim. herşeyin yolunda gittiğini söylüyor doktorum. nekadar mutlu olduğumu anlatamam. sonuç şimdiden beklediğimden daha iyi. korse ve karnımdaki süngerler biraz sıkıyor ama katlanmam gerek. neden daha önce yaptırmadıysam. ücretini sormuşsunuz ben beşbin lira verdim. ama herkesin problemine göre değiştiğini biliyorum. daylight ile polemiğe girmek istemiyorum. herkese iyi geceler

hihoyyyt..............hihoyyyt.....................hihoyyyt...................hihoyyyt..................hihoyyyt

altı üstü 6 msjınız var sadece bu konuda koskoca kadınlar klübündeki binlerce konudan milyonlarca paylaşımdan hiçbiri ilgi alanına girmedi mi kayda deger bulmadınız mı yoksa yalnızca bu konuda yazı yazmak için mi üye oldunuz polemige girmek istememek degil de yazacak yanıtınız olmadıgından olmasın?? eee eskiler boşa dememiş sükut ikrardandır diye !!!

altı üstü 6 msjınız var sadece bu konuda koskoca kadınlar klübündeki binlerce konudan milyonlarca paylaşımdan hiçbiri ilgi alanına girmedi mi kayda deger bulmadınız mı yoksa yalnızca bu konuda yazı yazmak için mi üye oldunuz polemige girmek istememek degil de yazacak yanıtınız olmadıgından olmasın?? eee eskiler boşa dememiş sükut ikrardandır diye !!!

Merhabalar Daylight.
Benim de burda çok az mesajım var ve birden kendimi bebisgibiyim in yerine koyunca kötü hissettim. Çünkü bazı insanların hergün buraya gelip mesaj atmaya vakti ya da imkanı olmayabilir ama kendilerince önemli olduğunu düşündükleri bazı konularda yaşadıklarını paylaşmak isteyebilirler. Ben de öyleyim. Topiklere çok mesaj atamıyorum ama ne zaman aklıma bir konu takılsa önce buraya gelip bakıyorum neler yazılmış diye.
Bence insanların az mesajları olması onların doğru söylemedikleri anlamına gelmez di mi? :)

Ben İstanbuldayım ve Vaser Lipo ile ilgili araştırırken buldum bu topiği.
ben de sonunda galiba Vaser yaptıracağım. İstanbul'da bir yer araştırıyorum.
ve önümüzdeki ay olmayı planlıyorum inşallah bir aksilik olmazsa.
Bebis gibiyim, forumlara yazdığım mesajlar yetmediği için özelden mesaj atamıyorum, ama sadece geçmiş olsun demek istedim. Umarım iyileşmi sürecin iyi gidiyordur.

Merhabalar Daylight.
Benim de burda çok az mesajım var ve birden kendimi bebisgibiyim in yerine koyunca kötü hissettim. Çünkü bazı insanların hergün buraya gelip mesaj atmaya vakti ya da imkanı olmayabilir ama kendilerince önemli olduğunu düşündükleri bazı konularda yaşadıklarını paylaşmak isteyebilirler. Ben de öyleyim. Topiklere çok mesaj atamıyorum ama ne zaman aklıma bir konu takılsa önce buraya gelip bakıyorum neler yazılmış diye.
Bence insanların az mesajları olması onların doğru söylemedikleri anlamına gelmez di mi? :)

Ben İstanbuldayım ve Vaser Lipo ile ilgili araştırırken buldum bu topiği.
ben de sonunda galiba Vaser yaptıracağım. İstanbul'da bir yer araştırıyorum.
ve önümüzdeki ay olmayı planlıyorum inşallah bir aksilik olmazsa.
Bebis gibiyim, forumlara yazdığım mesajlar yetmediği için özelden mesaj atamıyorum, ama sadece geçmiş olsun demek istedim. Umarım iyileşmi sürecin iyi gidiyordur.

YAZDIKLARINIZDA kesinlikle haklısınız ;kendi sattıgı ürün adına fütursuzca reklam yapıp yalan yanlış yazanları o kadar çok gördüm ki galiba güvenim kalmamış o kadar içten de yazılıyor ki yönetim tarafından anlaşılmasın da daha fazla msj olabilsin diye neyse
benim için de bu konu haddinden fazla önemli karar veremedigim tek konu onun için bu hususta daha da hassasım galiba yani degişen sadece yöntemler

Gerçekten sen de haklısın, böyle şeyler olumuyor değil.
Ben de sürekli bu liposuction olayını araştırıyorum ve karar vermek gerçekten çok zor.
Önce laser Lipoliz olayını düşüneyim dedim, ama baktım ki orda en fazla 1,5 kilo yağ alıyorlarmış ve anladığım kadarı ile vücudanda fazla bir bozukluğu olmayan, az bir miktar
da düzeltme gerektiren kişiler daha iyi sonuçlar alıyorlar laser lipo ile.
Sonuçta hangi tür olursa olsun ister laser ister vaser, yöntem aynı bunu anladım.
İnternette youtube a girip videoları seyrettim. ikisinde de önce yapılacak bölgeleri uyuşturuyorlar. ikisi de lokal anestesi ile yapılabiliyor. küçür birer kesi yapıp, birinde ucunda laser ışığı olan bir çubuk, diğerinde ultrasan dalgası yayan bir çubuğu derinin altındaki yağ tabakasına sokup önce ordaki yağları patlatıyorlar sonra da aynı yerden enjeksiyonla çekiyorlar. Yani arada çok büyük bir fark yok.
bir de Vaser ile yapılan sonuçları ben kendi adıma daha iyi buldum ve bunu yaptırmaya karar verdim. Eğer bu ay hamile değil isem, ki 10-12 gün sonra belli olur hiç beklemeyeceğim ve derhal gidip yaptıracağım vaser lipo'yu.
Şimdi olay nerde yaptıracağıma geldi.
Burda istanbul için ismi geçen bir kaç doktor var ama benim ünlü olmuş ve sürekli tv ye çıkan doktorlara karşı bir önyargım var. Bir kere çok meşgul oluyorlar, hastalarına yeterince zaman ayıramıyorlar, bunu isteyerek yapıyorlar demiyorum ama o kadar çok hasta talebi ile karşılaşıyorlar ki mecbur kalıyorlar. O yüzden ben böyle daha sakin bir merkez, daha az bilinen işini iyi yapan bir doktor bulmak ümidiyle araştırıyorum. Sonuçta tv çıkamayan, adını duyuramayan ama işini iyi yapan o kadar çok doktor var ki, inşallah bulurum bi tane. Bu işlem için bir hastaneyi tercih edeceğim sanırım. En azından hastane ortamı olur.
Sana da kolaylıklar diliyorum. İnşallah herşey istediğin gibi olur.

YAZDIKLARINIZDA kesinlikle haklısınız ;kendi sattıgı ürün adına fütursuzca reklam yapıp yalan yanlış yazanları o kadar çok gördüm ki galiba güvenim kalmamış o kadar içten de yazılıyor ki yönetim tarafından anlaşılmasın da daha fazla msj olabilsin diye neyse
benim için de bu konu haddinden fazla önemli karar veremedigim tek konu onun için bu hususta daha da hassasım galiba yani degişen sadece yöntemler

bu yazdıklarına inanamıyorum.
ben bu ameliyatı olmaya bu site sayesinde karar verdim ve gittim oldum. ondan sonrada yaşadığım tecrübeleri paylaşmak istedim. diğer kızların yaptığı gibi. hiçte reklam amacı güdüldüğü aklıma bile gelmemişti. bu arada sen benim 6 mesaj yazdığımı nereden öğrendin onuda anlamadım ama neyse. mutlu da olsam mutsuzda olsam zaten yazacaktım. burada poliscilik yapacaksan diyeceğim bişey yok.
ben zor beğenen biriyimdir ve sonuçtan ve muameleden mutlu kaldığım içinde gelen mesajlara cevap verdim. mutsuz olsaydımda detaylarıyla yazardım.allahtan benden önce sana cevap vermişlerde benim senin düşündüğün gibi biri olmadığımda ortaya çıkmış oldu.
her yazıyı düşündüğün gibi değerlendirirsen bu siteyi hiç kullanma bence.

hihoyyyt..................hihoyyyt........................hihoyyyt........................hihoyyyt..................hihoyyyt

Selam ,

Bugün Ankarada vaser oldum akşama da eve döndüm,agrım çok az korse giyiyorum,oturmamam lazım.Persembeye de kontrole gidecem..Basen ve bacak ıcı oldum..Umarım iyi olur...

bu yazdıklarına inanamıyorum.
ben bu ameliyatı olmaya bu site sayesinde karar verdim ve gittim oldum. ondan sonrada yaşadığım tecrübeleri paylaşmak istedim. diğer kızların yaptığı gibi. hiçte reklam amacı güdüldüğü aklıma bile gelmemişti. bu arada sen benim 6 mesaj yazdığımı nereden öğrendin onuda anlamadım ama neyse. mutlu da olsam mutsuzda olsam zaten yazacaktım. burada poliscilik yapacaksan diyeceğim bişey yok.
ben zor beğenen biriyimdir ve sonuçtan ve muameleden mutlu kaldığım içinde gelen mesajlara cevap verdim. mutsuz olsaydımda detaylarıyla yazardım.allahtan benden önce sana cevap vermişlerde benim senin düşündüğün gibi biri olmadığımda ortaya çıkmış oldu.
her yazıyı düşündüğün gibi değerlendirirsen bu siteyi hiç kullanma bence.

hihoyyyt..................hihoyyyt........................hihoyyyt........................hihoyyyt..................hihoyyyt

tabi ki her yazılanı önyargılı degerlendirmiyorum sizin paylaşımlarınız bu yorumu yapmama neden olmuştu kullanıcı profiline bakarak kaç mesaj yazdıgı da ne konuda oldugu da ögrenilebilıyor bu kadar kolay kahin filan degilim yani siteyi ben seve seve her anlamda kullanıyorum direktif alacak degilim kkya bakış açınız oldugu gibi ortada bu yanıtı yazmaya bile degmezdi ya neyse :63::63:

Back
X